- Konu Sahibi biricik mericik
-
hihoyyytİşşşşşte bu yaaa. çok sevindim. Ben de müjde vercem ama daha çok var.
Listemizin en başına :CüvCüv: işareti ekleyebiliriz artık. Ama liste uğurlu geldi dimi. sen de bize uğurlu gel iinşallah.
selam kızlar benide ekleyebilirsiniz listeye. gerçi benim için sonuç belli ama olsun bakarsınız bir mucize gerçekleşir. 16 ocakta aşılama oldu sonuçta sanırım 30 ocakta belli olur dedi doktor. hayırlısı artık. burda umutla bekleyen herkesin duasını kabul eder inşallah yüce rabbim
Öyle sonuç zaten belli diye düşünme canım ya. O hiç belli olmaz. Benim her şey çok iyi gidiyordu ta ki doktor "dışına akıyo içine çeksene" diye bağırana kadar. Benim de çok umudum kırılmıştı ama şimdi toparladım. Tam tersi bu defa iyice hamile hissediyorum kendimi. Olacak olacak inşallah hepimizin olacak
merhabalar arkadaşlar bende aşılamamı 12 ocakta yaptırdım ayın 19 da tahlil vericem aşılama başarılı olmuşmu yumurtalar çatlamışmı sonradA BİR HAFTA SONRA GEBELİK TESTİ YANİ AYIN 25 24 YAPTIRACAĞIM BENİDE LİSTEYE ALABİLİRSİNİZ ALLAH HEPİMİZE BEBEK NASİP ETSİN
demek aşılamadan 1 hafta sonra da tahlil yapılıyor yumurtalar çatlamışmı diye. Tahlilin bi adı var mı acaba? Benim çok karnım ağrıyo sanki rahmim yerinden kopacakmış gibi. Yumurta çatlamayıp kist oluşturmuş olabilir yani. Ben de o tahlilden yaptırsam iyi olur.
Arkadaşlar merhaba,
Ben başardım galiba bugün kan testi yaptırdım veeeeee (+). Ama pazartesi tekrar tahlillerim var. Darısı başınıza inşallah. Artık dualarım sizin için:lepi:
tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah.dilerim bende 31 ocakta bu sevinci yaşarım. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın:Saruboceq:
Ben de senle konuşmak istiyodum. Kasık ağrısını hamilelik belirtisi diyolar ama benimki kasık ağrısından çok farklı. Sabah tuvaleti yaparken nerdeyse ağlayacaktım. Sanki rahmim yerinden çıkacak öyle bir ağrı yani. Senin ağrıların nasıldı canım.
Ben de senle konuşmak istiyodum. Kasık ağrısını hamilelik belirtisi diyolar ama benimki kasık ağrısından çok farklı. Sabah tuvaleti yaparken nerdeyse ağlayacaktım. Sanki rahmim yerinden çıkacak öyle bir ağrı yani. Senin ağrıların nasıldı canım.
demek aşılamadan 1 hafta sonra da tahlil yapılıyor yumurtalar çatlamışmı diye. Tahlilin bi adı var mı acaba? Benim çok karnım ağrıyo sanki rahmim yerinden kopacakmış gibi. Yumurta çatlamayıp kist oluşturmuş olabilir yani. Ben de o tahlilden yaptırsam iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?