- Konu Sahibi biricik mericik
-
yumurta çatladıktan sonrada kist oluşabilirmi arkadaşlar bileniniz varsa bana cevap versin lütfen
kızlar günaydın......gününüz böyle bir haber le başlasın istemezdim çok üzgünüm olmadı........şimdi dr dan geliyorum zaten tam doktora gitmek için sabah hazırlanırkende çok az regl oldum yani bu ayda hayaller suda............ben şubatı atlayacağım (malum burç takıntımı da aşamadım bu arada ) dr. mart da aşılama yaparız dedi olmadı tüp bebek dedi........... yani ben daha önce ilk denemede doğal yolla hemde adet bitiminden hemen sonra güvenli gün diye düşündüğüm bir birliktelikten gebe kalmışken şimdi ne olduğunu aklım olmıyo lütfen biri bana bunu açıklasın moralim sıfır hiç umudum kalmadı neredeyse..........................nazlıcım bu arada gözün aydın canım allah hayırlı sağlıklı bebeğini dünyaya getirmek nasip etsin imşallah,kendi derdimden seni unuttum.senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...............
beni silebilirsiniz listeden olmadı..
:sm_cool:Kızlar çooook heyecanlıyım. 28 ocağı beklemicem valla. aşılamanın 9. günü yani cuma kan testi yaptıracağım bakalım.
Hani birkaç gün önce kötü ağrılar vadı ya karnımda. Onlar gitti yerinin tatlı bir kasık ağrısı aldı. Sağ kasığımın üstünde sanki:)Bir de akşam müthiş bir rüya gördüm. Yeni doğum yapmışım ve üzerim çıplak. Bebeğimi veriyolar kucağıma, annem veriyor galiba, emzireyim diye. Gögsümü ağzına veriyoruz önce almıyor, sütüm karnıma damlıyor. Sonra bebiş emmeye başlıyor ve emerken uyuya kalıyor. Çooooooook güseldi çoooooook
Bu sabah hemen bilgisayarı açtım ve rüyasını görüp hamile kaldığını anlayanlar diye bi topik görmüştüm önceden, onu okudum. Bir sürü kişi hamile kaldığı ay kendini bebek emzirirken görmüş.yerimseniben
Rüyamı eşime anlatmadım. Ama akşam eve gelince "hadi iddaya girelim kesin hamileyim" dedim. "Sonunda kafayı da yedin" dedi banakaydirigubbakcemile3 Kimse inanmıyo yaaa. Hissediyorum işte, hissediyorum...
merhaba seni takip ediyorum asilama oldugundan beri bence 9.gün cok erken eger sabredebilirsen biraz daha bekle derim..insallah rüyanda dogrudur insallah asilaman tutmustur fakat rüyalarada cok fazla umut baglama unutma ki rüyalar baglayici degildir...sen su anda öyle olmasini istedigin icin etkisinde kalmis olabilirsin..:sm_cool:Kızlar çooook heyecanlıyım. 28 ocağı beklemicem valla. aşılamanın 9. günü yani cuma kan testi yaptıracağım bakalım.
Hani birkaç gün önce kötü ağrılar vadı ya karnımda. Onlar gitti yerinin tatlı bir kasık ağrısı aldı. Sağ kasığımın üstünde sanki:)Bir de akşam müthiş bir rüya gördüm. Yeni doğum yapmışım ve üzerim çıplak. Bebeğimi veriyolar kucağıma, annem veriyor galiba, emzireyim diye. Gögsümü ağzına veriyoruz önce almıyor, sütüm karnıma damlıyor. Sonra bebiş emmeye başlıyor ve emerken uyuya kalıyor. Çooooooook güseldi çoooooook
Bu sabah hemen bilgisayarı açtım ve rüyasını görüp hamile kaldığını anlayanlar diye bi topik görmüştüm önceden, onu okudum. Bir sürü kişi hamile kaldığı ay kendini bebek emzirirken görmüş.yerimseniben
Rüyamı eşime anlatmadım. Ama akşam eve gelince "hadi iddaya girelim kesin hamileyim" dedim. "Sonunda kafayı da yedin" dedi banakaydirigubbakcemile3 Kimse inanmıyo yaaa. Hissediyorum işte, hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?