Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demek karnında ağrıyordu. Şimdi moralim düzeldi işte. Bu günlerde böyleyim ben. Bir an karamsar mı karamsar oluyorum. "Şimdi ne yapacaksın kızım gene olmadı" diyorum kendi kendime. Sonra an geliyor heyecandan yerimde duramıyorum "kesin var ya bu defa oldu" diyorum. Kafayı mı yiyorum ne. Deli anne! Kulağa fena gelmiyor aslınsa:)

ya nebileyim daha öncede yazdım bende sadece azıcık göğüs uclarımdaki hassasiyet dışında bir belirti yok ne hamilelik nede adet belirtisi endişeleniyorum acaba kist mi oldu yumurtalar diye düşünmeden yapamıyorum

İnşallah hamilesindir de adet olmazsın canım. Benim de çok fena karnım ağrıyor. Ama senin en azından test günün yarın. Benim daha çoooook var neler olduğunu öğrenmeme.

canım aşılaman başarılı olmuşmu ona bakıyor doktor yumurtlalar çatlamışmı aşılama başarısına bakıyorlar doktorunla konuşup yaptırabilirsi n

kızlar listeye benide ekleyebilirsiniz,ilk aşılamam ve 10 ocakta yapıldı,büyük gün 24 ocak:)
ben daha önce bir düşük yaptım ve bir daha bebek sahibi olamadım,şu an görünen tek problemse eşimdeki hareket azlığı..inşallah hepimiz en tez zamanda meleklerimize kavuşuruz...

kızlar günaydın......gününüz böyle bir haber le başlasın istemezdim çok üzgünüm olmadı........şimdi dr dan geliyorum zaten tam doktora gitmek için sabah hazırlanırkende çok az regl oldum yani bu ayda hayaller suda............ben şubatı atlayacağım (malum burç takıntımı da aşamadım bu arada ) dr. mart da aşılama yaparız dedi olmadı tüp bebek dedi........... yani ben daha önce ilk denemede doğal yolla hemde adet bitiminden hemen sonra güvenli gün diye düşündüğüm bir birliktelikten gebe kalmışken şimdi ne olduğunu aklım olmıyo lütfen biri bana bunu açıklasın moralim sıfır hiç umudum kalmadı neredeyse..........................nazlıcım bu arada gözün aydın canım allah hayırlı sağlıklı bebeğini dünyaya getirmek nasip etsin imşallah,kendi derdimden seni unuttum.senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...............

esra ve cesnar sizi çok merak ediyorum inşallah sizde nazlı gibi sonuç alırsınız çünki bu bekleyiş gerçekten çok sinir bozucu bir süreç

canım malesef 2 yıl önce bende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım,ancak 7 haftalık düşük yaptım..1.5 yıldır beklememe rağmen hala yeni bir gebelik elde edemedim malesef..bende bu durumu kabullenmekte zorlanıyorum ve seni çok iyi anlıyorum...

Herkese merhaba malesef bendede iyi haber yok ilk aşılamamdı ve olmadı.kendimi ancak toparlayabildim.Halbuki çok güzel hayallerimiz vardı eşimle, ben eylül doğumluyum olsaydı bebeğimde eylülde doğacaktı ve adı eylül olacaktı.neyse kısmet değilmiş.ara vermeyi düşünmüyorum adet olunca hemen iğnelere başlayıp ikinci aşılama için start vereceğiz.Ancak aklım başıma geldi bu sefer test gününde işyerimden izin alıp koşturarak test yapmaya gitmeyeceğim normal bir aymış gibi kafama hiç bir şey takmayacağım çünkü günleri saatleri hatta dakikaları saydım taki adetim beklenen günden 10 gün geçsin ozaman gidip eczaneden idrar testi alıp sessizce sonucu bekleyeceğim.Annemler iş arkadaşlarım eşimin iş arkadaşları herkes benim kan tahlili sonucumu bekledik.Anlayacağınız bu sefer çok farklı olacak herşey

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger.....................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar........................................19 Ocak
3) Mavirüya……………………..…..24 Ocak
4) Sermus…………………………..24 Ocak
5) Figenk24………………………...25 Ocak
6) İrena……………………………...26 Ocak
7) Edika…………………………….26 Ocak
8) Biricik Mericik...............................28 Ocak
9) dryaaa22………………………...28 Ocak
10) Simge_xyz……………….…….30 Ocak
11) DeliMavi………………...….…..31 Ocak

:sm_cool:Kızlar çooook heyecanlıyım. 28 ocağı beklemicem valla. aşılamanın 9. günü yani cuma kan testi yaptıracağım bakalım.
Hani birkaç gün önce kötü ağrılar vadı ya karnımda. Onlar gitti yerinin tatlı bir kasık ağrısı aldı. Sağ kasığımın üstünde sanki:) Bir de akşam müthiş bir rüya gördüm. Yeni doğum yapmışım ve üzerim çıplak. Bebeğimi veriyolar kucağıma, annem veriyor galiba, emzireyim diye. Gögsümü ağzına veriyoruz önce almıyor, sütüm karnıma damlıyor. Sonra bebiş emmeye başlıyor ve emerken uyuya kalıyor. Çooooooook güseldi çoooooook
Bu sabah hemen bilgisayarı açtım ve rüyasını görüp hamile kaldığını anlayanlar diye bi topik görmüştüm önceden, onu okudum. Bir sürü kişi hamile kaldığı ay kendini bebek emzirirken görmüş.yerimseniben
Rüyamı eşime anlatmadım. Ama akşam eve gelince "hadi iddaya girelim kesin hamileyim" dedim. "Sonunda kafayı da yedin" dedi banakaydirigubbakcemile3 Kimse inanmıyo yaaa. Hissediyorum işte, hissediyorum...

bende yaptırdım şubatın 2 sine belli olacak..stres çok korku var.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.işallah hepimiz güzel haberler alırız..

işallah öyledir canım.bende rüyamda görmüştüm bebğimi emziriyordum ama göğsümde kan geldi dedim yok hamile değilsin..ama dün rüyamda bi mağazaya gitmiştik.kaynanam görümceme hamile kıyafeti al diyordu.bende anne daha belli değilki diyordum ama seviniyordum.hayırlısı işallah..

merhaba seni takip ediyorum asilama oldugundan beri bence 9.gün cok erken eger sabredebilirsen biraz daha bekle derim..insallah rüyanda dogrudur insallah asilaman tutmustur fakat rüyalarada cok fazla umut baglama unutma ki rüyalar baglayici degildir...sen su anda öyle olmasini istedigin icin etkisinde kalmis olabilirsin..
en azindan 12.günü bekle..9.günde test yaptirirsan cikmayabilir, cikarsada düsük cikar..
insallah karninda minik bir melek vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…