Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba, inşallah rüyalarınız hayra çıkar. Ben hala mutluyum 2, kan testim de yapıldı pzt. Değerler beklenen ölçüde artıyor. İnşallah 9 ay böyle herşey yolunda gider. Ben sizler için dua ediyorum. sizde benim için edin lütfennn

CANIM İNŞALLAH RÜYAN ÇIKAR AMA NOLUR KENDİNİ BÖYLE BAĞLAMA ÇÜNKİ O ZAMAN BUNU KABULLENMEK ÇOK DAHA ZOR OLUYOR.BENDE YAZMIŞTIM SON İKİ GÜN RÜYA GÖRDÜM DİYE SANIRIM BU ELİFİN DE DEDİĞİ GİBİ BİRAZ PSİKOLOJİK. AMA İNŞALLAH SEN HAKLISINDIR VE GERÇEKTEN HİSSETMİŞSİNDİR...............................mirmirmirmir

işallah canım allah gönlüne göre versin.kaçıncı aşılaman yazarmısın.

CANIM ALLAH SANA BEBEĞİNİ HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH........................:ecrin_bebek:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Çok fazla bağlanmamam için endişelenmenizi de anlıyorum. Haklısınız... Eşim ve arkadaşlarım da heveslenmemem için ellerinden geleni yapıyolar sağolsunlar:mymeka:
Nasıl kendimi dinlemeden durabilirim ki... Malesef mümkün değil. 9. ve 10. gün değerlerime bakarım diye düşünüyorum bakalım yükselecek mi. Tabi sabredebilirsem daha çok beklerim.
Dualarım yalnız kendime değil listede olan olmayan herkese, nazlıcım sana da... Allah herkezin gönlüne göre versin.

arkadaşalar bende perşembe günü aşılamamı yaptırıyorum ine vuruldum ama hiç bir yerim ğrımıyo yoksa yumurtalar çatlamadımı yoksa CADIARZU

Teşekkürler,inşallah. ilk aşılamamdı.

Boncux sanada çok teşekkür ederim umuyorum önümüzdeki aşılamanda senin de olacak. OLsun artık hepimizin inşallahhhhhh
:enbuyukkk:

benimde ilk aşılamam heyecan çok fazla endişe var ya adet olursam diye.karnımda gerginlik hissedince korkum artıyor.allah ümidimizi boşa çıkarmaz işallah...

Kızlar profilinden ces_nar'ın da hamile olduğunu öğrendim.hihoyyyt Listemiz ikinci hamilesini de vermiş durumda. Başta ces_nar olmak üzere hepimize hayırlı uğurlu olsun bu bebişa.s.
Bakalım listemiz iki hamişle nasıl görünecekşakkıdı

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger.....................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar........................................19 Ocak:CüvCüv:
3) Mavirüya……………………..…..24 Ocak
4) Sermus…………………………..24 Ocak
5) Figenk24………………………...25 Ocak
6) İrena……………………………...26 Ocak
7) Edika…………………………….26 Ocak
8) Biricik Mericik...............................28 Ocak
9) dryaaa22………………………...28 Ocak
10) Simge_xyz……………….…….30 Ocak
11) DeliMavi………………...….…..31 Ocak

Çok sevindimmmmm. çok tebrik ederim. darsısı hepinizin başına inşallah. bize de hayırlı hamilelikler inşallahhh:1hug:

ağrım hiç olmadı benim aşılamadan sonra.işallah hepimizinki tutar.ya doktor bana hiç bir ilaç vermedi.progesteron vaya başka bişey anlamadım gitti..

Belki gerekli görmemiştir. Benim daha önce düşüğüm vardı. AMa gittiğim hastanede ve duyduklarıma göre aşılama veya tüp bebek yapılan herkese veriyolar progestoron içeren bir ilaç. İstersen sor bi dr'una

Kızlar ara ara çok başım dönüyor.Çok halsizim canım hiç birşey yapmak istemiyor.Dün gece kasığımda hafif bir ağrı vardı ve bacağıma vuruyordu.Acaba hamilemiyim?Düşünüyorumda herşey normalse yumurtalar çatlamışsa ve yeterli sperm varsa niye döllenme olmasın demi?Çünkü aşılamada spermler daha ileriye bırakılıyor kesin buluşmuşlardır diyorum.Pazartesiye kadar nasıl sabredeceğim Allah'ım!İdrar testi yapsam silik dahi çıkmaz çünkü adetime daha var.Allah bana sabır versin.

Merhaba bahsettiğin ağrılar benim ağrılarıma benziyor. Ben 14,gün idrar testi yaptım kan testinden sonra sırf şımarıklık olsun diye. Onda da çıkıyor. AMa umutla günü beklemekte çok güzel. Buluşmuştur onlar için rahat olsun:)))

benim 2 günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama malesef benim hiç belirtim yok, o yüzden heyecanlanamıyorum bile(

canım irena senindemi 12 ocakta yapıldı benimde ikimizde aynı anda sonuçlarımıza bakacağız inşallH GÜSEL HABERLER VERİRİZ ARKADAŞLARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…