- Konu Sahibi biricik mericik
-
kızlar benıde ekleyın 2şubat
arkadaşlaaaaaaaarrrrr ben dayanamadım az önce test yaptım veeeee gayet görülür sekilde 2. çizgi çıktı. galiba ben hamileyimmmmmmm.
Evet bu liste gerçekten çoooooook uğurlu.canım ben 14 ocakta tüp bebek yaptırdım ama dedimya ben illede bu listede olmak istiyorum diye. Varmış bak bir hikmeti. Darısı herkezin başına. Sizi seviyoruuuuum .çok mutluyuuuuuum
karnın ağrıyomuydu. Biraz anlatırmısın bi belirti var mıydı. Lüüüüüüttttttttttfeeeeennn:saruboceq:
benim aşılamam da 14 ocakta yapıldı. Sonuç açışından fark varmıdır acaba tüp bebekle arasında. Tüp bebekte döllendikten sonra trnsfer ediliyor ya... Yrn ilk iş test benim de...
lansor senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin darısı başımıza
gitgide bende uğurlu olduğuna inanmaya başladım . Hadi hayırlısı bakalım
arkadaşlaaaaaaaarrrrr ben dayanamadım az önce test yaptım veeeee gayet görülür sekilde 2. çizgi çıktı. galiba ben hamileyimmmmmmm.
canım hayırlı olsun Allah sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasıb etsın bızede dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmus. bu arada göguslerındeki hassasiyet devam ediyomu kasık agrıların nasıl adet sancısı yaklasırken ki gibimi benide aydınlatırsan sevinirim
ben yaptım test lansor tek çizgi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?