• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuç negatif

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
artık buna tahammülüm kalmadı sanırım. normal yolla denedim olmadı tüp bebek denedim o da olmadı. olmayacak bu iş artık ben pes etmesini bilmeliyim sanırım. bütün ay elim karnımda bebeğim varmış gibi konuşmaktan yoruldum. bana tutunsun benimle olsun diye dua etmekten yoruldum. insanlar doğurup doğurup sokaklara atarken bana bu kadar adaletsiz davranmasından yoruldum. ne gözümde yaş kaldı, ne de dayanacak gücüm.çok yorgunum çok

:((((((((((((

seni çok iyi anlıyabiliyorum

zor bir sınav biliyorum.. bende yaşıyorum tüm bunları..

ama geçicek tüm bunlar sende biliyorsun.. sende anne olucaksın. şuan acın tarifsiz biliyorum..
ne diycem bilemedim :(( allah sabır versin...

Ah arkadaşım, kelimeler yetersiz kalıyor acını dindirmeye. Ama inan, sen de toparlayacaksın ve bizler gibi tekrar denemek için kolları sıvayacaksın. Esas denemekten vazgeçersen üzül ve ağla. Sağlıklı olduğumuz, yumurtamız olduğu müddetçe, denemeye devam edeceğiz. Keşke bu ay olsaydı ama bu ay olmaması olmayacağının da bir göstergesi değil.

Sen de anne olacaksın, ben de, bizler de, hepimiz. Allah'ın izniyle, ne olur pes etme. Allah yardımcın olsun, umarım çabuk toparlanacaksın. ınan bak gör, tez zamanda hamilelik haberleri müjdeleyeceksin bizlere. Sakın ha yılma.

CANIM YA LÜTFEN BÖYLE KENDıNı KOYUVERME ıNAN OKUYORKEN YAZDIKLARINI TÜYLERıM ÜRPERDı GÖZLERıM DOLDU ıNŞALLAH BıR GÜN OLACAK ..ıNSANOĞLU ÖLÜME BıLE ALIŞIYOR BıR HAFTA AĞLIYORSUN SONRA GÖZÜNDEN YAŞ BıLE GELMıYOR BUDA BıR ıMTıHAN NE OLUR KENDıNı TOPLA EĞER ıMKANIN VARSA EŞıNLE KISA BıR TATıLE ÇIKIN HERŞEYı UNUT POLYANACILIK OYNAMAK ZORUNDAYIZ..ALLAH SABIR VERSıN DıLERıM RABBıMDEN HEMENCıK NORMAL YOLLA HAMıLE KALIP BU GÜNLERı UNUTURSUN..KENDıNE ıYı BAK GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN..UMUT DÜNYASI..a.s.

her işte bir hayır vardır arkadaşım... beterin betiri var... bulup kaybetmek var... çocuğu olan ve onu kaybeden analar var... negatif haberini alınca ne kadr kötü olunur biliyorum... seni anlıyorum da.. ama birkaç gün sonra toparlanacaksın, tedaviyi yeniden düşüneceksin... vazgeçmek de bir yol tabii ki.. ama bütün yolalr tükendiyse... allah hayırlşısını versin.. her zaman hepimiz için... acının dinmesi için dua edeceğim.

şuan yaşadığım şeyleri anlayıp paylaşıyor olmanıza çok teşekkür ederim. bir çoğunuzdan durumum farklı. 38 yaşındayım ve malesef yumurta rezervim çok az. her deneme doğal yada tüp, sonuç negatif olduğunda zamanım biraz daha daralıyor. yarın ne düşünürüm bilmiyorum. ama şuan içinde olduğum ruh halini toparlayabilecek gibi değilim. tek duam isteyen ve hayırlısı olacaksa bebeklerinizi kucağınıza alın. herkesin gönlündeki nasip etsin rabbim. destekleriniz için teşekkür ederim tekrar

turkuazcım inan çok üzüldüm.acını çok iyi anlıyorum.beni rezervim çok çok az ve doktorum kesinlikle olmayacağını ve denemenin hiçbir anlamı olmadığını söyledi.ben asla yılmadım dünyam başıma yıkılmıştı.28 yaşındayım.sabrediyorum.4. denemem 4 gün sonra sonuç belli olacak ama hala umutluyum..lütfen çok hırpalama kendini ben kafanaı dağıtıp biraz eşinle başbaşa kalıp rahat olduğuna inandığın anda başlarsan güzel olacağına inanıyorum.şuna inanmanı istiyorumki doktorumu ve merkezimi değiştirdim ve bende döllenme gerçekleşmediği halde bu sefer 5 tane embriyom oldu.hikayem böyle.çok kötü şeyler yaşadık yıprandık paramız ve moralimiz olduğu sürece devam dedik.lütfen üzme kendini.eminim eşinle ve iyi bir moralle sen de anne olacaksın.dualarım seninle....

canımm geçmiş olsun...evladına kavuşmanın daha zamanı gelmemiş demekkiii..mutlaka seninde anne olacağın zaman gelicektirr ve inşş bundan sonraki denemendee evladına kavuşursun.....sende bendee tümm herkese hayırlı bi şekilde rabbim evlat nasip etsin.......
aminnnnn....sonucunu yeni almışsınn bende yaşadım bunları bi kaç ay öncee..seni çok iyi anlıyorumm...ne kadar kötüolduğunuda tahmin edebiliyorum...ama geçicekkk......sende kendini toparlayıpp yine kalkıcaksın ayağa mutlaka....kendiliğinden denedim yazmışsınn demekki şansınız varr...inşş mucizen kendiliğinden sana gelirr.....

artık buna tahammülüm kalmadı sanırım. normal yolla denedim olmadı tüp bebek denedim o da olmadı. olmayacak bu iş artık ben pes etmesini bilmeliyim sanırım. bütün ay elim karnımda bebeğim varmış gibi konuşmaktan yoruldum. bana tutunsun benimle olsun diye dua etmekten yoruldum. insanlar doğurup doğurup sokaklara atarken bana bu kadar adaletsiz davranmasından yoruldum. ne gözümde yaş kaldı, ne de dayanacak gücüm.çok yorgunum çok

canım benim, dur bakalım bu kadar umutsuz ve mutsuz olma neler yaşadığını senin kadar derinden algılayamam ama teyzemden biliyorum marmara ünüversty hastnesinde 2 defa tüp bebek denedi olmadı her seferinde sonucun olumsuz olmasından dolayı insanlara , hayata küsmlerinden sonra onu toparlamak herşeyden büyük yıkım oluyordu, en sonunda jinemed de denedi oda olmadı sonra uzun bir aranın sonrasında herşeyi tam bırakmışken bir kızımız oldu adı ela allahtan umudunu kaybetme ve inan öpüyorum kocaman

Seni bizden başka kimse anlayamaz.Birçoğumuz negatif sonuçla karşılaştık üzüldük ağladık hep düşündük . Ama umudumuzu hiçbirzaman kaybetmedik.Hep daha kötüsünü düşün.Hiçbirşekilde deneyemeyenler ar.Bi umutları bile yok öyle düşün . Umudunu hiçbirzaman kaybetme.

hepinizin ilgisine desteğine ve öğütlerine çok teşekkür ediyorum. uzunca bir tatile çıkıyorum. yalnız kalmaya kafamı boşaltmaya ihtiyacım var. döndüğümde dilerim herkesin çok güzel ve müjdeli haberlerinizi alırım. sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.dualarım sizlerle

canım benim, dur bakalım bu kadar umutsuz ve mutsuz olma neler yaşadığını senin kadar derinden algılayamam ama teyzemden biliyorum marmara ünüversty hastnesinde 2 defa tüp bebek denedi olmadı her seferinde sonucun olumsuz olmasından dolayı insanlara , hayata küsmlerinden sonra onu toparlamak herşeyden büyük yıkım oluyordu, en sonunda jinemed de denedi oda olmadı sonra uzun bir aranın sonrasında herşeyi tam bırakmışken bir kızımız oldu adı ela allahtan umudunu kaybetme ve inan öpüyorum kocaman

ela içimi ısıttı birazda olsa:) kısmetimde ne varsa hayırlısı neyse o olacak elbette. ötesi yok malesef. bende seni de güzel kızını da kocaman öpüyorum

Back
X