evet ya 200 tlye çalışıyorum benSorun çıkmasın, problem olmasın, kimse üzülmesin derken yıpranan üzülen hasta olan sadece bayanlar oluyor nedense.
Sorumsuzluk, düşüncesizlik bu tamamen.
Tamam bir şekilde kv ve kp ile yaşıyorsunuz, ortak harcamalarınız olacak fakat bu tamamen kullanılmak.
Size de yazık yani sonuçta her ay 200 liraya çalışıyor gibisiniz.
Mutlaka bir an önce eşine bu konuyu aç, bundan sonra sen ver ailene paranı de.
Görsün bakalım nasıl oluyormuş ayda 200 lira alarak geçinmek.
Eğer fazla vermek istemezse sen söylersin sen ver maaşını, ben sana para veririm diye.
Kısasa kısas..
beni işten çıkarmakla tehdit ederler biliyorum adım gibiinsanlar iyiylikten anlamıyor gerçekten, sen o eve destek oluyorsun zaten, çok komik bir durum bu.. keşke bu kadar hayatınızı onların avucuna koymasaymışsınız, işin kötüsü nasıl alışırsa öyle gider, şimdi baş kaldırsanız suçlu siz olursunuz
İşten çıkarmakla tehdit etmek ne demektir ya?beni işten çıkarmakla tehdit ederler biliyorum adım gibi
evdede duramam ben daha önceki konularımı okursanız kaynanadan müzdaribim
canım kızım var benim 4 yaşında o bakıyor ya ondan bu kadar rahatlarİşten çıkarmakla tehdit etmek ne demektir ya?
Edemez efendim, o nasıl bir bireyse siz de ayaklarının üzerinde duran bir bireysiniz.
Kimse kimseyi bu şekilde tehdit edemez.
Hem sen işten çıktığın zaman geçinmeniz çok mu kolaylaşacak?
Bunu göze alabileceklerini sanmıyorum, sonuçta her ay ellerine para sayan bankamatik gözüyle bakıyorlar size.
Ayrıca siz de hiçbir şekilde bu konuya boyun eğmemelisiniz.
Kesinlikle işten çıkmayacağım diye de belirtmelisiniz konu buraya kadar gelirse.
önceden çekilen krediydi eski işyeri çok sıkıntılıydıeşiniz krediyi neye çekiyor peki?
Bakacak torunu sonuçta.canım kızım var benim 4 yaşında o bakıyor ya ondan bu kadar rahatlar
kreşe ver diyeceksiniz ancak kreşe veremiyorum şu andacanım kızım var benim 4 yaşında o bakıyor ya ondan bu kadar rahatlar
onların evinde kiradayız iki ucu b...... deynekBakacak torunu sonuçta.
Ayrıca seninle birlikte yaşıyor kv ve kp.
Kendi ailenden birileri yok mu sana yardım edebilecek, çocuğa bakabilecek?
Bir de onların evinde mi yaşıyorsun yoksa onlar mı sizin evinizde?
onların evinde kiradayız iki ucu b...... deynek
orası muallak isteDaha fazla dayanma.
Baksın çocuğa kv eşin de parayı onlara versin.
Senin maaşınla ödeyin kredileri falan da.
Kredi borcunuz bitince de hemen ayrı bir eve çıkın.
Peki emeklilik maaşları falan yok mu kv, kp nin?
Onların maaşı nereye gidiyor?
Çok zor valla canım. Allah yardımcın olsun..orası muallak iste
bilmiyorum
ne kadar acı
borç bitene biz eve çıkana kadar ne olurum artık bilmiyorumDaha fazla dayanma.
Baksın çocuğa kv eşin de parayı onlara versin.
Senin maaşınla ödeyin kredileri falan da.
Kredi borcunuz bitince de hemen ayrı bir eve çıkın.
Peki emeklilik maaşları falan yok mu kv, kp nin?
Onların maaşı nereye gidiyor?
Ben işyerinde muhasebe yapıyorum bideValla evin masrafını bölüşüyoruz demişsiniz ve onların emeklilik maaşları nereye gidiyor bilmiyorum demişsiniz ya..
Bana öyle geldi ki evin masrafını sadece siz karşılıyorsunuz onların emeklilikleride özel ihtiyaçlarına gidiyordur ama tahminimce ev için kuruş bile harcamıyolardır...
Eşinizin maaşını onlara veripte kendi maaşınızla kredileri ödeme yoluna gitmeseniz bile
Kendi maaşınızı onlara vermeyin çok şükür aklınız eriyor para hesap işlerine çalışan bayansınız
İsterlerse maaşım bende kalacak artık evin bir masrafı mı çıktı söylersiniz ben gider öderim faturayı veya mutfak alışverişini yaparım dersiniz okadar..
Maaşı başkasının eline sayıpta kendiniz 200tl ile geçinmeye çalışıyorsunuz..
Kv de git babana sor diyor alla alla para sizin ne soracakmışsınız acaba..
Baba kendi maaşımdan 100tl fazla alabilirmiyim mi dicekmişsiniz
ozaman öncelikle bu ay maaş vermemekle başlayım işebildiğin sömürgesi olmuşsunuz siz bu ailenin
ailenin diyorum, sizi dahil edemedim nedense, oraya ait olmadığınızı hissediyorum
derhal bir ev bulun, kendi yaşam alanınızı oluşturun derim,
bunun için de kimseye hesap vermeyin
adam olur da gelirse gelir, o da yardımcı olur,
gelmezse de kendisi bilir..
(ki bana sorsanız böyle bir paraziti de almam da yanıma, sizin hislerinizi bilemiyorum..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?