SONUMUZ NE OLURKİ ACABA?

Çalışan sen parayi alan onlar kaynananda tam kaynanaymis ama babana sor ne demek para senin paran bence boyle devam etme içindekileri dok herkes bilsin dusuncelerini fazla acilmadan tabi hayırlısı olsun ne diyelim

inanin konusmak gelmiyor icimden esimle cunki defalarca kez iyide konustum kotude konustum ama sonuc hep ayni

Valla canım trilyonlar kazansam yine kaynanam a vermem senin kendi hakkın ona neden veriyorsun. Çok taviz vermişsin bence bu bahanen olsun konuşma bi daha da parayi ona Verme tavizde verme bu defa onlar seni alttan alırlar ama parani verme

öyle güzel anlatıyorsun ki bir an yaşamadığım halde kendimi senin yerine koydum.ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM.Denize düşen yılan misali....baştan kendini bu kadar ezdirmemeliydin.yapmışsın artık elden ne gelir...dön evine.....eşinide yanına çek başıboş bırakma kaynananın aklına uymasın bari baba evinden hüsranla çıktın koca evinden lekelenme....kader işte seni çok ama çok iyi anlıyorum...birazda daha ağırlığını koruyarak kendine söz hakkı edin..baba evindeyken ex-zik olabilirdin koca tarafı bundan cesaret almasın emi sen sen ol yuvanı eşini asla terk etme:):)

sagol canim esimle kisisel bir sorunum cok yok etrafimizdaki olanlar tartismamiza nedendir yoksa gecimsizligi kotu biseyi en azindan kotu aliskanligi yoktur ben fazla ödun verdim simdide toparlayamiyorum hayir demeyi ogrenememisim en ufak bir huzursuzlugu kaldiracak gucum yok inanki blmiyorum su anda nasil duzelirim vede duzeltirim zor gibi gozukuyo ancak deniycem esimle konusmiycam bi sefer susarak birseyler anlatmaya calisiyorum kendi capimda

iyide ben bu evlilikten ne anladım ki saçma
niye çalışıyosun o zaman kendi maaşında söz hakkın yokta böyle yapacaklarsa ya hiç çalışma yada evin ihtiyacı neyse sen harca
ben olsam zırnık vermem

iyide ben bu evlilikten ne anladım ki saçma
niye çalışıyosun o zaman kendi maaşında söz hakkın yokta böyle yapacaklarsa ya hiç çalışma yada evin ihtiyacı neyse sen harca
ben olsam zırnık vermem
oyle olmuyor iste basta yaptim ben simdide sonuclarini cekiyorum

Nasıl yani ya ??
Hem kV ile oturup hem çalışmak hemde aldığı maaşı kV ye vermek niye ? Hem esiniz hem siz calisiyosunuz madem ayrı eve çıkın. Kendi eviniz olsun aldiginiz maaşı yine harcayın ama kayinvalidenize niye veriyosunuz ya da o niye alıyor. Madem maaş eve harcanaksa siz harcayın gidin evin alış verisini siz yapın ama bence kendi paranızı kV vermeyin. Ne ayıp gelini çalıştırıp birde parasini almak. Hayat müsterek tamam ama herseyin bir adabı var bana göre .

Arkadasim daha gencsin canin birsey cekmiyor mu, bir magazanin onunden gecerken gozune birsey takilmiyor mu, atiyorum kizina cok cici bir elbise gormussundur nasil alacaksin 200 tl neye yetecek 1 ayda? Eger eve para lazimsa ogullarindan alsinlar bir zahmet. Para yetmiyorsa da kendine duzgun bir is bulsun yada borc yapmayiversin. Ogullarinin eksigini siz niye cekiyormussunuz ne sacma yahu.

cnm siz birlikte yaşadığınız için illaki masraflarada ortak olmanız gerekiyor..burdaki yorumların bir kısmına bakarak evinizin tadını kaçırmayın ..bunu sakın kendini ezdirmeye devam et olarak algılama ...çalışan emek harcayan sensin.kendi maaşına kendi sözün geçsin elbette..
bende başta eşin onlara versin sen eşine harçlık ver o çekisn ceremesini diycektimki ; eşinin maaşı zaten kredi borçlarına gidiyormuş anladığım kadarıyle...eger eline kalan sadece 200 tl cep harçlığı değilse yinede bunu yapmayı teklif et eşine derim.yani eşin harçtan borçtan kalanı onlara versin senin maaşında eşinle senin harçlığın olsun gibi...
eğer eşine sadece harçlık olacak kadar para kalıyorsa sende maaşının yarısını ver sadece.asgari ücret ne kadar tam bilmiyorum 900 civarı gibi kalmış aklımda..450 lirasını ver kalanıylada kendine çocuğuna üst baş al ilk aylarda.zaten paranın nereye gittiğide belli ,kayınvaliden görecek yani neler aldığını.eve gelene kadar yap alışverişinide,sonra kendinede ayırıp kalan yarısınıda ver..bir kaç ayda alışırlar duruma sonra fazlasını isteyemezler zaten.hiç hır gür çıkmadanda olayı çözmüş olursun...
eşinden medet umma hiç...erkeklerin çoğu ailesine karşı pasif malesef..sen kendin çözeceksin bu durumu.kendin alıştırdığın gibi kendin tekrar bu türlüsüne alıştıracaksın sakin sakin...
maaşını aldığın gbi git kendine, kızına hatta belki kyınvalidenede sus payı olacak kadar küçük bi hediye (tshirt veya bi çift terlik gibi bişey)alarak başla bu işe..bunlar diyelimki 100150 tl tuttu..sen 200 de ne olacak ...250'de kendime ayırdım kalanda bu anne buyur de ver gitsin...evin eksiğiylede sen uğraşmamış olursun.sen alışveriş yapmaya kalksan inan senden maaşının tamamını harcatacak şeyler isterler..boşver onlar yapsın.
nerden çıktı bu alışveriş vs..demelerine fırsat vermeden de sen konuş...şimdiye kadar harçtan borçtan kendimize üstümüze başımıza bakamadık ,biraz kendimizede bakalım genciz ama dimi vs..gibi cümlelerle girizgah yap,surat asmasına ,laf söylemesine de duymazdan gel geç....
çocukları kendine güvenmiyorsa evlenmeseymiş o zaman.bu ne ya eşi çalışacak annesinin eline maaşı sayacak...ooldu cnm...başka bi sıkıntı varmıymış şehzadenin....benim yakın bi arakdaşımda kendine olan güvensizliği diyeyim artık neyin nesi bilmiyorum eşine vermiş maaş kartını eşi çekiyor.bu dediğin insan öğretmen.evde özel dersler veriyor.onlarıda evde çekmeceye bırakıyormuş eşi bildiğin at koşturuyor kzın maaşıyla...ayda yaklaşık 4000 tl'ti eşinin avucuna ayıyor yani.bende asla bu benim maaşım deyip elimde tutmam ama ortadadır yani paramız.eşimle aynı bankadan çekiyoruz zaten maaşları..onun kartı bendedir hatta.kendi uğraşmayı sevmez para işleriyle.ben çekerim maaşları,alacakları verecekleri öderim .zaten herşey otomatik ödemede.birikim yapılacak kısmı ben ayırırım hesaba aktarırırm vs..evdede paranın yeri bellidir.kime lazımsa ordan alırız...sen ben yoktor yani..o sebeplede param ortadadır ama sen ben olayı olsa kuruşumu göremez orasıda ayrı yani...

ne guzel ve ne uzun bir yazi olmus emegine saglik istiyorumki ben karsilayayim evin ne ihtiyaci varsa zaten kurusuna kadar harcarim emin olun bu sekilde muamele cok canimi acitiyor yoksa derdim para falan degil benim

Utanmıyorlar mı senin paranı almaya? Sen neden 100 tl fazla alacağım diyorsun ki o para senin istediğin gibi harcayacaksın. Eli ayağı tutuyorsa kendisi çalışsın sonra da kendi parasını harcasın. Insanlarda ne vicdan kalmış ne akıl.. Pes doğrusu.

bilmiyorum aklim durdu artik

simdi ne yapasim var biliyomusunz
bas bas bagirip evde ne var ne yok yere carpasim sonrada gecip karsilarina siz istediniz diyesim var

hanimlar kendimi hic iyi hissetmiyorum esimle hala konusmuyoruz gun gectikce daha cok kinleniyorum Allaj sonumu hayir etsin

Olanlar size baya dokunmus belli. Size tavsiyem esinizle konusun. Artik annene parayi sen vereceksin benim cebimde para kalacak deyin. Belki kenara uc bes kurus koyacaksiniz belki caniniz alisveris yapmak isteyecek. Bazi sorumluluklari da omuzuna alsin bir zahmet.

inan ne yapacagimi bilmiyorum aklim durdu sanki konussamda sinirlenicem kendimi ifade edemiycem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…