Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Kopyala yapistir yani:)
Zaten bu kopyala yapistir cikali kutukler de mobilya görünüyor:)
Covid oncesi bir kalas, organizasyonla kiza evlenme teklif etti.
Ki,bir kursunkalem hediye almamis insan.
Simdi evliler,bebisliler:)
He dugune.kadar da kursunkalem bile almamaya devam etti
Oyle de istikrarli
Tum yemekleri kiz ismarladi,cunki sevgili kisisi son canini teklifte vermisti

Vallahi cildiricam Allah aşkına akil verin is kendime geldi mantigim durdu
Ne kadar abartıyorsunuz içinize sinmiyorsa ayrılın gitsin. Sanki 5 çocuğunun babası da çıldırıyor

Not: Biz, bir kadın olarak kadınları sokak ağzıyla etiketler, aşağılarsak erkekler ne yapar acaba

Biyiklar sabit ama di mi, biyiklari hatirliyorum ben vanessanin konusundan 1

Bıyıklarımdan da vazgeçince kimse yazmıyor nick farkli biyiklar yok, yeniden herkese ben suyum diyorum. Biyiklarimla simdilik mutluyum. Kiz sorma yoksa benim biyiklarimdan mi bikti benim sevducegim
Senin biyiklarina kurban olsun o bi kere

Teşekkürler canım benim
Biz seninle vanessa haricinde cok konuda denk geldik bi ara butun gun bdvdekilere takiliyordum. Eğlenceli oluyor, bugun benimle eglenicez idare edicez artik
Yok ya biliyorum ama nick degisse de biyiklakrdan taniyorum, biyiklari elleme

Bıyıklarımdan da vazgeçince kimse yazmıyor nick farkli biyiklar yok, yeniden herkese ben suyum diyorum. Biyiklarimla simdilik mutluyum. Kiz sorma yoksa benim biyiklarimdan mi bikti benim sevducegim
Aaa been bildim bildim,basharfini soyle cikaricam,hani o renkli disleri olan,di mi

Güven bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.
Bundan sonra ne yaparsa yapsın bu çizik hep sizin gözünüze batacak.

Mesela olay yaşandığında yatıp uyumak yerine sizinle sabahlayıp, hatasını telafi etmesi gerekirdi.
Sizin üzüldüğünüzü, kırıldığınızı bile bile umarsızca yatıp uyuduysa üzgünüm ama bu ilişkide daha çok seven, önem veren taraf sizsiniz.

Bu bile benim ayrılmam için yeterli sebep. Benim hayal kırıklığıma, üzgünlüğüme bu kadar umursamaz olanın hayatımda işi olamaz.

Verdiği cevap bile aslında sizi de, zekanızı da ne kadar basite aldığını kanıtlar nitelikte.

Bu kişi ile evlenirseniz güven bazında 1-0 yenik başlayacaksınız ve tam anlamıyla huzurlu olamayacaksınız.

Çok iyi düşünün ve sevginizin aklınızın önüne geçmesine izin vermeyin bence.

Cok teşekkürler yorumunuz için. Dun gece uyumasaydi o ilişki o sinirle bitecekti bunu çok iyi biliyor. Kendince sakinleşmemi bekliyor. Elimde kalacaginin cok iyi farkinda.
Inanin cok haklisiniz ama nagpacagimi cok iyi bilmiyorum olay suan tamamen onda. Ayrilmiycam derim bir lafıyla bitiririm, ayrılicam derim ayrilmam. Cunku hala mantikli düşünemiyorum.
Bu ilişkide en çok değeri veren malesef benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…