- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
Kopyala yapistir yani:)Vallahi bir flörtüm vardı bu instagramdan yürüme konusunda profesördü ben de ondan öğrendimasla açık açık demedi ama her güzel kızın en alt postunu beğenirdi burdan çakardım. Zaten kendisi taktik adamıydı kesin bir yerde okumuştur dangalak.
Ne kadar abartıyorsunuz içinize sinmiyorsa ayrılın gitsin. Sanki 5 çocuğunun babası da çıldırıyorVallahi cildiricam Allah aşkına akil verin is kendime geldi mantigim durdu
Biyiklar sabit ama di mi, biyiklari hatirliyorum ben vanessanin konusundan 1Icimden sağlam sövüyorumsayesinde bdv nin üst sıralarında boy gösteriyorum birde aksam olsa bir numara olurdum artik kudra nerelerdesin
Bu arada bir kisminiz beni tanıyordur nickimi değiştirdiğim icin kimse tanımıyor artik
Bencede aranıyor ay bide ben abartıyorum sankiSimurg, güzel arkadaşım, erkek arkadaşın aranıyor gibi. Beraber olmadım bahanesi de komik olmuş. Kızlardan biri dönüş yapsa ağzından salya akıta akıta yürür kıza.
Bıyıklarımdan da vazgeçince kimse yazmıyor nick farkli biyiklar yok, yeniden herkese ben suyum diyorum. Biyiklarimla simdilik mutluyum. Kiz sorma yoksa benim biyiklarimdan mi bikti benim sevducegimBiyiklar sabit ama di mi, biyiklari hatirliyorum ben vanessanin konusundan 1
Senin biyiklarina kurban olsun o bi kereBıyıklarımdan da vazgeçince kimse yazmıyor nick farkli biyiklar yok, yeniden herkese ben suyum diyorum. Biyiklarimla simdilik mutluyum. Kiz sorma yoksa benim biyiklarimdan mi bikti benim sevducegim
Teşekkürler canım benimSenin biyiklarina kurban olsun o bi kere
Yok ya biliyorum ama nick degisse de biyiklakrdan taniyorum, biyiklari ellemeTeşekkürler canım benim
Biz seninle vanessa haricinde cok konuda denk geldik bi ara butun gun bdvdekilere takiliyordum. Eğlenceli oluyor, bugun benimle eglenicez idare edicez artik
Cok teşekkür ediyorum bıyıklarıma dokunmayım boyle tanıniyorum en azındanYok ya biliyorum ama nick degisse de biyiklakrdan taniyorum, biyiklari elleme
Aaa been bildim bildim,basharfini soyle cikaricam,hani o renkli disleri olan,di miBıyıklarımdan da vazgeçince kimse yazmıyor nick farkli biyiklar yok, yeniden herkese ben suyum diyorum. Biyiklarimla simdilik mutluyum. Kiz sorma yoksa benim biyiklarimdan mi bikti benim sevducegim
Aradi mi, mesaj atti mi hic?Cok teşekkür ediyorum bıyıklarıma dokunmayım boyle tanıniyorum en azından
Yok canım hiç bir belirti göstermedi, öldü gömüyoruz. Bi cami önünde lokum dağıtam bariAradi mi, mesaj atti mi hic?
Canim ne renkli disi, bende renkli dis yok bas harfi pAaa been bildim bildim,basharfini soyle cikaricam,hani o renkli disleri olan,di mi
YA sonu kiz la bitiyordu eminim deeCanim ne renkli disi, bende renkli dis yok bas harfi p
Ay kuzum o ben değilim elektra yi diyorsun senYA sonu kiz la bitiyordu eminim dee
Erkekimsi sari sacli kizdiii
Yok canım hiç bir belirti göstermedi, öldü gömüyoruz. Bi cami önünde lokum dağıtam bari
Elektra duymasınAy kuzum o ben değilim elektra yi diyorsun sen
Koptum aynen böyle yapiyor suan. Biliyor ki yazarsa ben ona neler yapicam, kıyameti uzaklaştırmaya calisiyor kendince
Cok teşekkürler yorumunuz için. Dun gece uyumasaydi o ilişki o sinirle bitecekti bunu çok iyi biliyor. Kendince sakinleşmemi bekliyor. Elimde kalacaginin cok iyi farkinda.Güven bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.
Bundan sonra ne yaparsa yapsın bu çizik hep sizin gözünüze batacak.
Mesela olay yaşandığında yatıp uyumak yerine sizinle sabahlayıp, hatasını telafi etmesi gerekirdi.
Sizin üzüldüğünüzü, kırıldığınızı bile bile umarsızca yatıp uyuduysa üzgünüm ama bu ilişkide daha çok seven, önem veren taraf sizsiniz.
Bu bile benim ayrılmam için yeterli sebep. Benim hayal kırıklığıma, üzgünlüğüme bu kadar umursamaz olanın hayatımda işi olamaz.
Verdiği cevap bile aslında sizi de, zekanızı da ne kadar basite aldığını kanıtlar nitelikte.
Bu kişi ile evlenirseniz güven bazında 1-0 yenik başlayacaksınız ve tam anlamıyla huzurlu olamayacaksınız.
Çok iyi düşünün ve sevginizin aklınızın önüne geçmesine izin vermeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?