Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Olay zaten sıcak olduğu için mantık devre dışı sizde farkındayım.

Biraz soğuyunca ve aradan zaman geçince neden o gün bitmedi diye kızacaksınız içten içe kendinize, sonra içinize atmaya başlayıp, doğru da yapsa yanlışta yapsa en ufak hareketinde öfke patlamaları başlayacak sizde.

Bir doğrusunu bin kere sorgulayacaksınız.

O da affedilmenin pişkinliği ile daha dikkatli davranıp, yakalanmamaya çalışacaktır.

Verdiği cevap zaten o kadar saçma ki, 10 yaşında bir çocuk bile yaramazlık yapıp yakalandığında bu basitlikte cevap vermez.

Lütfen bunu kendinize yapmayın. Olaya sadece beğeni olarak bakmayın. Bir ünlüyü beğenirsiniz ama ona ulaşamayacağınızı bilirsiniz ve art niyetsiz beğenidir bu. Fakat eskort tarzı insanlara ulaşmak çok kolay ve cevap alması da çok muhtemel.

Aldatmanın zemini hazırlamış zaten. Umarım ben yanılırım ama bu kişi ile evlenmek size mutluluktan çok mutsuzluk verir.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Güvensizlik oluşturuyor böyleleri... Bir yolunu bulursa yapar hiç sevmiyorum böyle insanları, hayatında biri varsa, ona göre davranırsın.

Zaman geçtikçe daha çok sinirleniyorum sadece bunu biliyorum. Annesinin saglik problemleri var bu olayın üstüne yine hastaneye kaldirdik yada yogun bakimda demez. O zaman bizi kurtaracak birsey yok

Zaman geçtikçe daha çok sinirleniyorum sadece bunu biliyorum. Annesinin saglik problemleri var bu olayın üstüne yine hastaneye kaldirdik yada yogun bakimda demez. O zaman bizi kurtaracak birsey yok
Neden ki? Anlamadim annesiyle alakasini olayin?

He tamam bacım

Yalniz adam whatsappta online olmuyo diyosun, annesi hasta çıkarsa, sen benim yanimda durmadin, aramadin sormadin diye trip yaparsa şoka girme. Senin bu kadar sinir oldugunun farkinda bile olmayabilir.
Biliyorum girdi sonradan denk geldim ama hasta olursa aynen dediğin şey sorun olucak. Gecmis olsun derim o kadar yaninda olmami beklemesin beğendikleri olsun yanında hih

Zaten ayrilmalimiyim ayrılmamali miyim ona karar vermeye uğraşıyorum o yuzden fikirlerinizi merak ediyorum
Beğenip takip etmesi değil de yaptığı açıklama bence çok saçma şüphe uyandırıcı.
Aldatılmak sadece tensel olmuyor.
Ben de ne erkekler dans videoları falan beğeniyorum malum hepimiz görüyoruz boxerlı müthiş dansları, her bir kasın ayrı ayrı tirreşmesini analar neler doğurmuş diyoruz ama ‘beraber olmadım’ diye bir açıklama yapmayı kendime açıklayamam önce

Bence bir insanda en önemli kıstas, ucuz beğenisidir.
Ne kadar doğru yanlış tartışılır da hayatımdaki insan mesela pavyona gitmemeli ama rus revüsü olsa keşke beraber gitsek, anlatabildim umarım kalite meselesini.
O sebeple de eskort hesapları takip, bilemedim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…