sonunda bitti işte..bukadar basitmiş!!

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
evet bitti uğruna sevgimi verdiğim adam bıraktı ve gitti..şuan içim okadar acıyoki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.seni istemiyorum artık deyip bitirdi.onun için neler yapmıştım ama değeri yokmuş.sebep ben hatalı değilmişim,belkide hata ondaymış.onu sevmem,üzerine titremem,değer vermem sıkmış.aynen böyle kızlar bana verdiği cvp bu..içimi okadar acıtıyoki üstesinden gelemem diye düşünüyorum.bırakması değil istediği yere kadar yolu var..sadece içimi acıtan kendimi bu ilişki için yiyip bitirmem.az değil yedi yıl ömrümü geçirdim onunla..bianda herşeyin yalan olduğu anlamak...çok zor

Yedi yılın boşa geçtiğini değil de o yedi yıldan çıkardığın dersleri düşünürsen daha iyi hissedersin kendini canım.. Emin ol pişman olacaktır. Şu an özgürlüğün mutluluğunu yaşıyor biraz zaman lazım. Öyle güçlü ol ki pişman olup sana baktığında dimdik görsün seni..

7 yıl kolay bi zaman dilimi değil biz ne söylesekte kalbin mantığına yenik düşücektir..

bence sen bu ilişkiden çıkarttığın sonuçlara artılarına eksilerine senin kazandıklarına kaybettiğine bak demicem çünkü bu ayrılık seni zamanla daha güçlü kılıcaktır..

sadece birazcık zaman sonra küllerinden nasıl doğduna sen bile inanamıcaksın ...

yedi yıl ve böyle sacma sebeplerle ayrılık :105::105:

anlamak cok güc...... ama galiba böyle uzun ilişkilerde büyük bir sorun olmadan da ayrılık gercekleşebiliyor.
neden böyle oluyor anlamıs degilim ama :26::26:
çogu insanda bu durum var.

Allah yardımcın olsun canım...
hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah..

Son düzenleme:
alışkanlığın vermiş olduğu bir bağlılık da oluyor mutlaka... 7 yıl az bir zaman değil...

çok üzüldüm gerçekten

yorum yapan herkese çok teşekkürler..evet kızlar 7yıldı haziranda yedinci yılımz bitiyodu.sayı falan önemli değilmiş.dediğiniz gibi alışkanlıklarda var ve ikimizinde ilk ilişkisiydi.herşeye ikimiz attık ilk adımları..çok ağır kavgalarımız olmadı hiç..uzun ilişkilerde hani ara vermeler falan olurya hiç olmadı enuzun ayrılığımız bir hafta sürüyodu oda onun sinirliliğinden.çok çok sinirli.aslında bu safhaya gelmesinin sebebi görüşmek istedi aynı şehirdeyiz.ben bahane buldum görüşmemek için çünkü müsait değildim dile getirdim bunu.hemen ordan tepki gösterip çıktı zaten.benim dediğim neden olmuyo,sinirlerimi bozuyosun,biikerede dediğim an istediğim olsun falan 2gündür konuşmuyodu buyüzden..bugünde herşeyi dile getirdi zaten.artık seni içim almıyo,ben sakin sinirlenmeden moralimi bozmadan yaşamak istiyorum,benden bukadar dedi gitti..

güçlü olamıyorum çok çok taze.daha bikaç saat oldu ayrılalı,şuan sadece ağlama nöbetleri geçiriyorum

Bi anda bitmemiştir mutlaka birikimler vardır ve patlaması olmuştur.
Zamanla yıpranmanızı gerektirecek sebepler oluşmuştur.

Artık seni içim almıyor dedikten sonra kökten bitmiş demektir... evli misiniz nişanlımı sevgilimi anlayamadım ama neden bitti,bana bunu neden dedi vs olaylarını geç tamamen... ders alacak birşey de yok önceden seviyorduk şimdi bitti de geç.. elbette acı çekeceksin ama ölümden başka herşeyin çaresi var... güçlü olmaya da çalışma ağla,dertleş,üzül zaman herşeyin ilacı inan altı ay sonra kendine gelirsin.. ben de altı yıllık evliliğime nokta koymuşş biri olarak yazıyorum bunları... yaşayan bilir

bir kaç gün bu nöbetlerin sürmesi çok dogal, elbetteki canın acıyacak ,için sızlayacak benimde ilk ilişkim 4 yıl sürmüştü ve telefonda ayrılmıştık aylarca agladıgımı bilirim bencede ağlayıp rahatlaman çok önemli, ve bu süreci en hafif şekilde atlatmak için elinden geleni yap arkadaşların ile takıl gez toz alışveriş yap, tek başına olmanın güzelliklerini yaşa

gercekten hiç agır tartısmalarınız ve kavgalarınız olmadı mı ?
bu kadar küçük sebeplerden neden biter ki ?
:44::44::44::44:
kafa karıstırıcı

Bi anda bitmemiştir mutlaka birikimler vardır ve patlaması olmuştur.
Zamanla yıpranmanızı gerektirecek sebepler oluşmuştur.

inanın olmadı.yani şöyle diyeyim ona sorarsan ben onu sürekli kızdırdım sinirlendirdim ona göre,ama yok yani..önceden görüşme sorunumuz oluyodu gündüz o çıkamıyodu beni akşam çıkarmaya çalışıyodu,bende akşam çıkamıyodum ama bunu kabul etmiyodu işte bu hataydı onu sinirlendiriyodu,sebep ben çık deyince neden çıkmıyosun..sonra arıyodu mesela işim oluyodu açamıyorum,ben arayınca neden bu tlfnu açmıyosun,yine suçlu ben onu kızdırdım neden tlfnu açmadım...bigün akşam kendim dışarıya çıkmam gerekti arkadaşımı karşılayacaktım,akşam tek başına çıkma kendi gelsin dedi,ama olmayacak şeydi dinlemedim arkadaşımı almaya çıktım.neymiş yine onu sinirlendirmişim çünkü onu dinlememişim,burdada suçum bu oldu..son zamanlarda yaşadığımız buydu..hep onun birden sinirlenmesi,ama beni düşünmemesi..yine çözüyoduk sorunu çok güzel gidiyodu ilişkimiz.şu son günlerdede hiç bişey yoktu gayet güzeldi 2 gün öncesine kadar..ben yine onu sinirlendirdim için bitirmiş ona göre.bu yani sebepse bu ona göre..

Artık seni içim almıyor diyerek çok büyük terbiyesizlik etmiş canım.
Ne demek içim almıyor? Senin sevgin, ilgin, ona verdiğin değeri midesi kaldıramamış demek ki. Midesiz olan kendisi.
İşin özü sevgisi yokmuş sana karşı eğer olsaydı zaten bitirirken de düzgün bir şekilde dile getirirdi bunu.
Neyse, çok zorlanacaksın, acı çekeceksin, ağlayacaksın ama bir süre sonra onsuzluğa alışacaksın ve iyi ki de kurtulmuşum diyeceksin.

içimide acıtan bu sözleri oldu zaten..ve kendiside bilmiyo aslında neden terkettiğini..sordum hatam neydide bunları bana dile getirebiliyosun diye..verdiği cvp bilmiyorum oldu..sonrada belkide hata sende değil bendedir,beni sevmen önemsemen üzerime titremen sıkmıştır beni dedi..yani söyledikleri birbirinle çok çelişkili.nasıl bu duruma geldi,getirdi anlayamadım

siz evli değilsiniz galiba...pardon da yedi yılda hala evlilik noktasına gelinmemesi neden ki

bu anlattıgın sorunlar daha cok ilişkinin baslarında yasanan sorunlar gibi.
yani sonucta birbirinizi yeteri kadar tanıyosunuz;biliyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…