Yedi yılın boşa geçtiğini değil de o yedi yıldan çıkardığın dersleri düşünürsen daha iyi hissedersin kendini canım.. Emin ol pişman olacaktır. Şu an özgürlüğün mutluluğunu yaşıyor biraz zaman lazım. Öyle güçlü ol ki pişman olup sana baktığında dimdik görsün seni..
yorum yapan herkese çok teşekkürler..evet kızlar 7yıldı haziranda yedinci yılımz bitiyodu.sayı falan önemli değilmiş.dediğiniz gibi alışkanlıklarda var ve ikimizinde ilk ilişkisiydi.herşeye ikimiz attık ilk adımları..çok ağır kavgalarımız olmadı hiç..uzun ilişkilerde hani ara vermeler falan olurya hiç olmadı enuzun ayrılığımız bir hafta sürüyodu oda onun sinirliliğinden.çok çok sinirli.aslında bu safhaya gelmesinin sebebi görüşmek istedi aynı şehirdeyiz.ben bahane buldum görüşmemek için çünkü müsait değildim dile getirdim bunu.hemen ordan tepki gösterip çıktı zaten.benim dediğim neden olmuyo,sinirlerimi bozuyosun,biikerede dediğim an istediğim olsun falan 2gündür konuşmuyodu buyüzden..bugünde herşeyi dile getirdi zaten.artık seni içim almıyo,ben sakin sinirlenmeden moralimi bozmadan yaşamak istiyorum,benden bukadar dedi gitti..
Bi anda bitmemiştir mutlaka birikimler vardır ve patlaması olmuştur.
Zamanla yıpranmanızı gerektirecek sebepler oluşmuştur.
inanın olmadı.yani şöyle diyeyim ona sorarsan ben onu sürekli kızdırdım sinirlendirdim ona göre,ama yok yani..önceden görüşme sorunumuz oluyodu gündüz o çıkamıyodu beni akşam çıkarmaya çalışıyodu,bende akşam çıkamıyodum ama bunu kabul etmiyodu işte bu hataydı onu sinirlendiriyodu,sebep ben çık deyince neden çıkmıyosun..sonra arıyodu mesela işim oluyodu açamıyorum,ben arayınca neden bu tlfnu açmıyosun,yine suçlu ben onu kızdırdım neden tlfnu açmadım...bigün akşam kendim dışarıya çıkmam gerekti arkadaşımı karşılayacaktım,akşam tek başına çıkma kendi gelsin dedi,ama olmayacak şeydi dinlemedim arkadaşımı almaya çıktım.neymiş yine onu sinirlendirmişim çünkü onu dinlememişim,burdada suçum bu oldu..son zamanlarda yaşadığımız buydu..hep onun birden sinirlenmesi,ama beni düşünmemesi..yine çözüyoduk sorunu çok güzel gidiyodu ilişkimiz.şu son günlerdede hiç bişey yoktu gayet güzeldi 2 gün öncesine kadar..ben yine onu sinirlendirdim için bitirmiş ona göre.bu yani sebepse bu ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?