sonunda bitti işte..bukadar basitmiş!!

yorumlarınız çok çok iyi geldi.hepinizin ayrı ayrı ellerine sağlık okdunuz düşüncelerişnizi paylaştınız,ihtiyacım olan buydu..insan bian kendini boşlukta hissediyo..tekrar çok çok saolun kızlar

tükürdüğünü yalamaz diye düşlünüyorum,ben nasıl buna alışacaksam oda alışır bensizliğe..

ah guzelim tukurdugunu oyle bir yalarki sen bile sasırırsın sen alısıcaksın zaten o alısamıycak cunku ortada buyutulcek birsey yokken bırakan o birde birsey sorucam askerden geleli ne kadar oldu

Son düzenleme:
  • arkadaşım bende kalıbımı basarım sevgilin geri dönecek
  • ama onun dediği gibi üzerine çok titreme sen titredikçe senin her zaman onunla olacağını düşünür ve bunu yine yapar senin için gerçekten seviniyorum çünkü sevgilin geri dönecek eminim ben buna
  • bende sevgilimden ayrıldım geçen ay 1. yıl dönümümüzü kutlamıştık daha keşke bizde barışsak

3ay oldu geleli..inşLLah hatasını anlar
erkekler asker oncesi ve sonrası degisiyor sanırım ne yapcaklarını bilemiyorlar bir bosluga dusuyorlar ve acısını en yakını olan sevgililerinden cıkarıyorlar..7 sene kolay bitmez zaman gectikce anıları canlanıcak yaptıklarınız aklına gelicek ve seni ozliycek ve sana donmek istiycek sanırım ilk ayrılık genelde insan ilk ayrılıkda dönmez diye dusunur ama donuyorlar sen moralini cok bozma gunluk yasatını devam ettir o sana bir sekilde ulasıcaktır

Son düzenleme:

beni anlamasını diliyorum..inş istediğin olur barışırsınız

askerden geldiğinde değişri die düşünüyodum(olumsuz anlamda)yani uzaklaşmalar falan oluyomuş bazençkorkuyodum açıkcası..ama hiç korktuğum gibi olmadı..askere gitmeden önceki halinden çok daha iyiydi.ne olduysa şu son zamanlar sinirlerine engel olamamaya başladı..çok saol inş dediğin gibi kendiliğinden düzene girer.benim toparlanmam lazım

bence de arkadaslar haklı mutlaka arar.
ne söyledigini ne yaptıgını da unutup arar..
kendi basına; yalnız bırakmayı dene sen
düşünsün madem uzun uzun.....

O kadar ciddi düşünüp de bir anda her şeyi bitirmesi çok saçma bence.. Pişman olup geri dönecektir bence de.Bir anlık sinir her şey.
Bir sefer sevgilim benden ayrılmıştı.Ben çok üzüldüm gittim konuştum geri getirdim zorla..Sonra tekrar iyi olduğumuzda sitem ettim ayrılmıştın benden diye.O da sadece sinirliydim.Hiç bir şey yapmasan bir hafta sonra gelirdim zaten dayanamazdım dedi.. Keşke hiç bir şey yapmasaymışım.. Ne kadar ciddiye almıştım.. :26:

bazen bu kadar değer vermemek gerek aslında.
pişman olan yine üzülen siz oluyorsunuz.
gidiyorsa eğer boşverin gittiğiyle kalsın.
nekadar zamandır berabersiniz bunun da bi önemi yok
nasıl ki size sevginize değersiz kaldıysa siz de onu boşverin.
madem gitti sizden daha mı kıymet bileni bulacak sanki
hayır!
bu kezde o kıymet görmicek .

sevdiğin değilde seni seven daha değer veriyor sanırım

Ben zaten öyle 6 yıl, 7 yıllık ilişkileri evliliğe taşıyabilenlere hayranım.. bunu ciddi anlamda sanat olarak görüyorum çünkü çok zor..
Sevgili olarak 7 yıl kalmak yıpratır bence ilişkiyi, insanı yorar ne bileyim.. Ama en fazla 3 yıl sonra ciddi adımlar atılmalı bence eğer ciddiysen..
yoksa böyle sakızlaşıyor, insan saçmalamaya başlıyor..
Üzülme denmez sana, üzülmek hakkın.. Böyle bitmesi çok daha farklı üzer üstelik..
Ama böyle gidenlerin, kısa zaman sonra dönüşlerini gördüm hep.. Umarım pişman olur ayaklarına kapanır..
Tabi bu dönüş sendeki bu yarayı kapatır mı o tartışılır:44:

bugn tamda 1 ay oldu 6 yıllık ilişkim biteli. 1 ay önce bugn o ayrılmştı ama bikaç gn geçti geri geldi pişmanlıklarıyla akıllanmış tavrlarla.ama o bikaç günde neler yaşadıgımı ben bilirim.ognde ben bitirdim olmıcak dedm. olmadı ama yine enson dün konuştuk.bişileri bahane edip arıo her sefernde bu sondu söz rahtsz etmicem diyo.ama uzun bi ilişkinin bitemicene inananlar yanlış düşünüyo cnkü o kadar cok yaşanmışlık var ki bi anda hepsi gözünün önüne gelip canını fena yakıyo ozaman bişşey görmüo gözün eger sonuna kadarda ugraşmışssan gözünü kırpmadan bırakıp oh bile cekebiliyosun.. cook koly oluyo yani bu demek degilki canını acıtmıo. acıo ama düşünceler hafifleyince o dertlerden arındıgın aklına gelince kuş kadar hafif oluyosun..
7 yıllda bitebilir hemde güzel olur bence okdr uzamamalı ilişki sonrası böyle hüsran oluyo.ömrünü veriyosun 1 saatini belkide 1 güzel sözü zor alıyosun..aşka inancm yok artık bnm. ama cok mutluyum

sıkılmış ayrılmış belli ki. ve çok büyük ihtimalle birkaç gün bilemedin birkaç hafta sonra tıpış tıpış geri dönecektir.
bu sefer de sen isteme sakın!
bi defa sıkıldım diye ayrılan bir daha ayrılır.
aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatma kendine.

tüm yorumları okudum çok saolun düşüncelerinizi paylaştınız için.bugün biraz daha iyi gibiyim ama yaram gerçekten büyük..bir dakikam bir dk uymuyo malesfki.bian bihuzur oluyo içimde,sonra yine birden çöküyorum

konustun mu canım onunla hiç ??

Hakkında hayırlısı olsun canım.Allah karşına öyle birisini çıkarsın ki bu günleri hatırladığında tüm kalbinle iyi ki ayrılmışım dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…