kesin döner en fazla 1 ay diyorumki o kdr uzamaz bile barısmak isteyecek yapamıyorum olmuyor deyip arıycaktır
tükürdüğünü yalamaz diye düşlünüyorum,ben nasıl buna alışacaksam oda alışır bensizliğe..
ah guzelim tukurdugunu oyle bir yalarki sen bile sasırırsınsen alısıcaksın zaten o alısamıycak cunku ortada buyutulcek birsey yokken bırakan o birde birsey sorucam askerden geleli ne kadar oldu
erkekler asker oncesi ve sonrası degisiyor sanırım ne yapcaklarını bilemiyorlar bir bosluga dusuyorlar ve acısını en yakını olan sevgililerinden cıkarıyorlar..7 sene kolay bitmez zaman gectikce anıları canlanıcak yaptıklarınız aklına gelicek ve seni ozliycek ve sana donmek istiycek sanırım ilk ayrılık genelde insan ilk ayrılıkda dönmez diye dusunur ama donuyorlar sen moralini cok bozma gunluk yasatını devam ettir o sana bir sekilde ulasıcaktır3ay oldu geleli..inşLLah hatasını anlar
- arkadaşım bende kalıbımı basarım sevgilin geri dönecek
- ama onun dediği gibi üzerine çok titreme sen titredikçe senin her zaman onunla olacağını düşünür ve bunu yine yapar senin için gerçekten seviniyorum çünkü sevgilin geri dönecek eminim ben buna
- bende sevgilimden ayrıldım geçen ay 1. yıl dönümümüzü kutlamıştık daha keşke bizde barışsak
erkekler asker oncesi ve sonrası degisiyor sanırım ne yapcaklarını bilemiyorlar bir bosluga dusuyorlar ve acısını en yakını olan sevgililerinden cıkarıyorlar..7 sene kolay bitmez zaman gectikce anıları canlanıcak yaptıklarınız aklına gelicek ve seni ozliycek ve sana donmek istiycek sanırım ilk ayrılık genelde insan ilk ayrılıkda dönmez diye dusunur ama donuyorlar sen moralini cok bozma gunluk yasatını devam ettir o sana bir sekilde ulasıcaktır
tükürdüğünü yalamaz diye düşlünüyorum,ben nasıl buna alışacaksam oda alışır bensizliğe..
tüm yorumları okudum çok saolun düşüncelerinizi paylaştınız için.bugün biraz daha iyi gibiyim ama yaram gerçekten büyük..bir dakikam bir dk uymuyo malesfki.bian bihuzur oluyo içimde,sonra yine birden çöküyorum
konustun mu canım onunla hiç ??[/QUOTE
hiç konuşmadık canım.en son ben msj atmıştım ona,ondan sonra bidahada sesi çıkmadı hiç çıkmazda artık zaten hiç sanmıyorum,tam 28 saat oldu şuan ayrılalı pişman olsa şimdiye konuşmaya çalışırdı
Hakkında hayırlısı olsun canım.Allah karşına öyle birisini çıkarsın ki bu günleri hatırladığında tüm kalbinle iyi ki ayrılmışım dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?