konustun mu canım onunla hiç ??[/QUOTE
hiç konuşmadık canım.en son ben msj atmıştım ona,ondan sonra bidahada sesi çıkmadı hiç çıkmazda artık zaten hiç sanmıyorum,tam 28 saat oldu şuan ayrılalı pişman olsa şimdiye konuşmaya çalışırdı
hayırlısı ne ise o olsun canım..
sende iyi olmaya calış Allah büyük.
pişman olacagı zamanda bence olcak ama henüz erken .
daha bişeylerin farkına varmamıstır.
sende ondan uzaklastıkca;gercekten bittigini kavrayınca kafasına dank eder hersey.:94:
hayırlısı ne ise o olsun canım..
sende iyi olmaya calış Allah büyük.
pişman olacagı zamanda bence olcak ama henüz erken .
daha bişeylerin farkına varmamıstır.
sende ondan uzaklastıkca;gercekten bittigini kavrayınca kafasına dank eder hersey.:94:
nasıl kendisi acı çekmiyo onu anlayamıyorum,haksız olduğu halde nasıl içini üzüntü kaplamıyo nasıl başını yastığa koyabiliyo sabahı nasıl yapabiliyo,nasıl farkına varamıyo ben bukadar acı çekiyoken...gerçekten sabır işi bunu anladım,Allahım güç versin..ben zaten normalde çok takan biinsanım,kendimin bile en küçük hareketinde neden böyleym neden bunu yaptım deyip kendimi yıpratan bi insanım,sadece kendimi yiyorum şuan
nasıl kendisi acı çekmiyo onu anlayamıyorum,haksız olduğu halde nasıl içini üzüntü kaplamıyo nasıl başını yastığa koyabiliyo sabahı nasıl yapabiliyo,nasıl farkına varamıyo ben bukadar acı çekiyoken...gerçekten sabır işi bunu anladım,Allahım güç versin..ben zaten normalde çok takan biinsanım,kendimin bile en küçük hareketinde neden böyleym neden bunu yaptım deyip kendimi yıpratan bi insanım,sadece kendimi yiyorum şuan
düşünüyordur da belli etmiyordur canım;büyük ihtimal...
buda bir gercek...
aynı soruları ben de soruyordum.
sahiden ayrılığımızdan bu kadar sorumluyken nasıl durabiliyor yerinde ? hayatına nasıl devam ediyro ? gece nasıl uyuyor ? hadi diyelim, hiç sevmiyor artık ve sırf o yüzden ayrıldı. ama bu çocuk güya namaz kılıyor, Bi inancı var yani. pek hangi dinde bi insanı kırıp parçalamak var ? Müslümanlığın sadece namaz kılmak olduğunu düşünenlerden işte o da. kendi keyfi için benim ne hissettiğimi bi an olsun önemsemedi. bi yıl içinde içim içimi yiye yiye yaşlandım. ben ondan beni sevsin, bana geri dönsün vs. istemedim. seviyeli bi ayrılık olabilridi bizimkisi, ayrıldığımızda birbirmizi kırmamak için anlaşma yapabilrdik. ben ona onu hala sevdiğimi söyledim. beni üzmemek için hemen başka bi kızla gezmeye başlamayabilirdi. ama namaz kılıyor ya yeter ona, benim hakkımı almış bi önemi yok onun için.
ayrıldığımızdan beri hep sustum, ne aradım, ne sitem ettim ne mesaj attım ne karşısına çıktım. çünkü şu an ortalıkta gezinen yaratık benim bi zamanlar aynı tabaktan yemek yediğim insan değil benim onunla konuşacak hiç bi şeyim yok.
senin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum yani canım, ama bunların ayarı bi kere bozuldu mu geri dönüşü olmuyor. anlayamıyorum demişsin, aynen yukarda dediğim gibi şuan varolan o yaratık senin sevdiğin adam değil. onu gördüğünde hep böyle düşün bunu getir aklına.
Bizim gibi üzülen kendini yiyip bitiren her genç kıza acil kurtuluşlar diliyorum Allah'tan..
bence sasirma,"sikildm,bitti,bunaldim,cok ilgiliydin,ozgur olmak istyorm" sozleriyle erkeklerin iliskiyi bitirmesine artik sasirma,cunku klasiklesti artik.o an tek dusundukleri kendileri..senin benim gibi emekleri,yasanmisliklari dusunmezler.cok bencillerdr.
ben de 2.5 ay once terkedildim. ayriligin ilk iki haftasini atlattiktan sonra duzeliyosn bi nebze,aylar gectikce de artik donmesin diyebiliyosn.
ben burdaki arkadaslarin seni umutlandirmasini anlayamadim acikcasi,donmeyebilir erkek arkadasin donebilir de tabi ki.. ama donmesini bekleme,dua et hayirli ise donsun diye.
bu arada da ustune gitme.bunalan bi erkegin ustune gitmekten daha kucuk dusurucu ve popo kaldirici bi hareket daha yokmus,bunu anladim artik.ben yaptim sen yapma:)
hakkinda hayirlisi olsun insallah,Rabbim bol sabir versin sana.
aynı soruları ben de soruyordum.
sahiden ayrılığımızdan bu kadar sorumluyken nasıl durabiliyor yerinde ? hayatına nasıl devam ediyro ? gece nasıl uyuyor ? hadi diyelim, hiç sevmiyor artık ve sırf o yüzden ayrıldı. ama bu çocuk güya namaz kılıyor, Bi inancı var yani. pek hangi dinde bi insanı kırıp parçalamak var ? Müslümanlığın sadece namaz kılmak olduğunu düşünenlerden işte o da. kendi keyfi için benim ne hissettiğimi bi an olsun önemsemedi. bi yıl içinde içim içimi yiye yiye yaşlandım. ben ondan beni sevsin, bana geri dönsün vs. istemedim. seviyeli bi ayrılık olabilridi bizimkisi, ayrıldığımızda birbirmizi kırmamak için anlaşma yapabilrdik. ben ona onu hala sevdiğimi söyledim. beni üzmemek için hemen başka bi kızla gezmeye başlamayabilirdi. ama namaz kılıyor ya yeter ona, benim hakkımı almış bi önemi yok onun için.
ayrıldığımızdan beri hep sustum, ne aradım, ne sitem ettim ne mesaj attım ne karşısına çıktım. çünkü şu an ortalıkta gezinen yaratık benim bi zamanlar aynı tabaktan yemek yediğim insan değil benim onunla konuşacak hiç bi şeyim yok.
senin ne durumda olduğunu anlayabiliyorum yani canım, ama bunların ayarı bi kere bozuldu mu geri dönüşü olmuyor. anlayamıyorum demişsin, aynen yukarda dediğim gibi şuan varolan o yaratık senin sevdiğin adam değil. onu gördüğünde hep böyle düşün bunu getir aklına.
Bizim gibi üzülen kendini yiyip bitiren her genç kıza acil kurtuluşlar diliyorum Allah'tan..
Allah sanada sabır versin canm..son yazdıkların çok duygulandırdı beni..o artık benim sevdiğim adam değil çok doğru
sevgilinin ailesi nasıl bilmiyorum onlardan kaynaklı birşey olabilir mi.
seni hiç uyardı mı beni sıkıyorsun diye.
eğer bunlara cevabın öyle sorunlarım yoktu ise diyeceğim şu.
ben sevgilinin huyunu suyunu bilmediğimden tahmin yürüteceğim şimdi yanlışta olabilirim.
7 yıllık ilişkisini böyle pat diye bitirmiş.
ne demiştin ikimizde birbirinizin ilkiyiz 7 yıldır birlikteydik.
olay bence burda saklı.
sevgilinin arkadaş çevresini bilmiyorum nasıl insanlar serseri mi değil mi.
sevgilin onlara özeniyor olabilir.
yani adam artık hovardalık yapmak istiyor.
çapkınlık yapmak istiyor.
nerde akşam orda sabah olsun istiyor.
içip içip gezmek istiyor.
bunları yaparkende kimseye hesap vermek istemiyor.
o zaman ne yapacak gelip senden ayrılacaktı ki bunu yapmış.
sana dönermi bu tarz şeylerden hevesi geçince bir kapını tıklatır.
ama artık senin o 7 senelik sevdiğin adam değil başka bir adamdır.
o yüzden sende artık elinden geldiğince kendi yolunu çizmeye çalışacaksın.
ailesi biliyodu evet herzamnda arkamdalardı.sıkıldını hiç söylemedi sadece sürekli söylediği çok sinirlendiriyosun beni,niye hiçbişey normal,sinirlenmeden olmuyo die.
evet dediğini bende düşündüm sıkıldıda hovardalıktamı acaba aklı die.ama bunu istese belli etmezmiydi?arkadaşlarınıda biliyorum çoğu evli..ne diyeceğimi bilmiyorum artık onun için..kendimi düşünmem lazım şu saatten sonra..
kızlar burda biçok yorumda bulundunuz benim için,dönerse haber ver diyende oldu en son gelişme bugün oldu.döner diyenler evet geri döndü.hemde pişman halde..aramadı ama msj çekti yokluğun yıl gibi geldi.keşke okuma yazma bilmeseydimde,keşke parmaklarım kırılsaydıda keşke ogün kalbim dursaydıda sana o sözleri yazmasaydım demeseydim,sensiz yapamayacağımı çok iyi anladım,bu saatten sonra herşey güzel olacak,biz meğer birlikte huzurluymuşuz,sende istersen geçmişi bırakıp ben yeniden seninle varım die uzunca bi msj çekmiş..bundan sonraki düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar
kızlar burda biçok yorumda bulundunuz benim için,dönerse haber ver diyende oldu en son gelişme bugün oldu.döner diyenler evet geri döndü.hemde pişman halde..aramadı ama msj çekti yokluğun yıl gibi geldi.keşke okuma yazma bilmeseydimde,keşke parmaklarım kırılsaydıda keşke ogün kalbim dursaydıda sana o sözleri yazmasaydım demeseydim,sensiz yapamayacağımı çok iyi anladım,bu saatten sonra herşey güzel olacak,biz meğer birlikte huzurluymuşuz,sende istersen geçmişi bırakıp ben yeniden seninle varım die uzunca bi msj çekmiş..bundan sonraki düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar
canım sevgılının donecegı kesındı zaten .
anlattıgına gore sevgılının fevrı cıkısları var .
yanı soyledıgı hersey dılınde kalbın de degıl gıbı .
fevrı bır cıkısla ayrılmak ıstemıs .ayrılmıs da .
ama yapamadı ve dondu
ben donmenı tavsye ederım .bellı kı sevıyorsun sen de.
boyle abıdık gubıdık sebepden de ayrılıga gerek yok .
7 yılınızı harcamayın .
ama surundurmeyı ıhmal etme
dönme diyemem seviyorsan inat uğruna dönmemen sana da ceza gibi olur..
Ama dönüp de hemen eskisi gibi canım cicim olma.. güzel sözlerden mahrum bırak
niye bana uzaksın dediğinde de bu soruyu kendine sor.. Zamana ihtiyacım var diye
bir iki hafta süründür...Barıştık diye herşey hemen eskisi gibi oldu sanma sen
ilişkimize çok büyük zarar verdin bunu tamir edebilirsen eskisi gibi olup mutlu olucaz belki
ama bu yaptığını bana unutturamazsan belki de ayrılacak yollarımız.. Hakkımızda hayırlısı
falan de bi yükseklerden yerlere düşmek nasıl oluyormuş anlasın
Ooooo bakk yanılmadık
hemde süper bir dönüş yapmış
seven insan duramaz tabikiii...
sevmeyenin tabi umrunda olmazbosa döner demedikk
inşallah bundan sonra cok mutlu olursunuz tatlım..
daha dikkatli davran bence ; sıkmamaya bunaltmamaya calış
hem aranızda o kadar büyük sorun yokmus ;ayrılıkta pek sık olmuyormus
bunun degerini bil
ona göre daha cok dikkatli davran tatlımmm
canim cok sevindim yaabu adam affedilir bak,seviyomus ki baksana duramamis, hep soylerim seven adam duramaz doner dolasir bulur kalbini
ama ettigi de yanina kar kalmasin hemen evet tamam eskisi olalim dememissindr umarim . azicik surundur,akli basina gelsin yaptiginin yanlis oldugunu biraz daha anlasin.
hakkinda hayirlisi olsun.sevmese geri donmezdi,Allah bir omur mutluluk versin :)
hissetmiştimmm yaaaa :):):) hislerimeee güveniyorum. döner dedim döndüüü
bana msj at demiştin:) attım ama gitmedi msj sayım dolmamış,haber veremedim ..evet döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?