Sonunda bitti

Bazıları 5 ayda tanışıp evleniyor ayağını yorganına göre uzattıktan sonra allah niyeti olana nasip eder bence ben nişanlı kalırdım 1 yıl bunu ona da dedim totosuna güvenmeyen ayaza çıkmasın derler o hesap onun ki
Ama işte sıkıntı yaşardınız çok
Evliliğimin ilk yılları benimde çok zorlu geçti
Aiilesi varlıklı olmasına rağmen seninde defiğin gibi hiç yardımcı olmamakla beraber oğullarının sırf evli diye elinde avcundakini istediler
Şöyle iki yıldır rahatım maddi açıdan
Tamam kimseye muhtaçlığını belli etmiyorsun fakat insan kendi içinde çok bunalıyor
Bizim tek iyi yanı maddiyattan ötürü çok sıkıntı çekmemize rağmen birbirimizi bunaltmamamız oldu
Malesef bunu çoğu çift beceremiyor ve boşanmakara malzeme oluyor

Kurtuldum.. şu acı çekme kısmı da geçse keşke
Ucuz kurtulduğuna sevin, bak ben evlendim aynısını yaptı bana bilemedim evlendim.
Yüzük alacak param yok dedi ailesi aldı yüzük.
Şimdi evlendim çiçek alacak param yok diyor, özel günler zaten boş geçiyor.
Ama sigara, alkol ve arkadaşlarıyla gezmeye para bulur...
Kısaca kurtuldun...

Ama işte sıkıntı yaşardınız çok
Evliliğimin ilk yılları benimde çok zorlu geçti
Aiilesi varlıklı olmasına rağmen seninde defiğin gibi hiç yardımcı olmamakla beraber oğullarının sırf evli diye elinde avcundakini istediler
Şöyle iki yıldır rahatım maddi açıdan
Tamam kimseye muhtaçlığını belli etmiyorsun fakat insan kendi içinde çok bunalıyor
Bizim tek iyi yanı maddiyattan ötürü çok sıkıntı çekmemize rağmen birbirimizi bunaltmamamız oldu
Malesef bunu çoğu çift beceremiyor ve boşanmakara malzeme oluyor
Anlamıyorum evlenmiş çocuğa aile olma şansını neden vermezler ihtiyaç söz konusu olur başımla beraber ama kendileri rahat etsin ben yokluk çekeyim bunla karşılaşmak istemediğim için konuşmayı yapıp ayrıldım evlenseydim bu şekilde sizin de dediğiniz gibi ben o dengeyi belki kuramayacaktım

Ucuz kurtulduğuna sevin, bak ben evlendim aynısını yaptı bana bilemedim evlendim.
Yüzük alacak param yok dedi ailesi aldı yüzük.
Şimdi evlendim çiçek alacak param yok diyor, özel günler zaten boş geçiyor.
Ama sigara, alkol ve arkadaşlarıyla gezmeye para bulur...
Kısaca kurtuldun...
Bizim ki bişey olduğunda kız kardeşine falan hemen elini cebe atar manevi olarak hep yanımda oldu allah razı olsun çiçek falan da almıştır alkolü bırakalı 5 sene olmuş zaten ama bende pek bişeyini görmedim

koca 1.5 senem çöp oldu en son mesaj da “kendimden nefret ediyorum” dedi herşeyi bıçak gibi kestim attım.. heryerden engelledim.

ayrıldık ama hala napıyosun ilaçlarını içtin mi yemeğini yedin mi diye normal mesaj atıyor bi tuhaflık var ama bunu bulamıyorum
Bu kısımda çelişki var :KK66: Bence biraz daha bekleyebilirdiniz. Adam hiç evlenmeyeceğiz dememiş.Borcum var şu an evlenemem demiş. Ablam ve ben de ev kredisi ödüyoruz. Babam bizim büyüttü,okuttu ve meslek sahibi yaptı. Kazandığı anca bunlara yetti. İş hayatına atılır atılmaz da evi biz aldık. Yarın bir gün evleneceğim kişi aileme ödediğim krediye konuşursa o ayrılmadan ben bırakırım zaten. Evlenmek aileye sırt çevirmek değil. Siz daha 1.5 senelik sevgiliyken ailesine verdiği parayı sorun etmişsiniz ve evlilik için baskı yapmışsınız. Gerçekten seviyor olsaydınız bunlar yaşanmazdı zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu kısımda çelişki var :KK66: Bence biraz daha bekleyebilirdiniz. Adam hiç evlenmeyeceğiz dememiş.Borcum var şu an evlenemem demiş. Ablam ve ben de ev kredisi ödüyoruz. Babam bizim büyüttü,okuttu ve meslek sahibi yaptı. Kazandığı anca bunlara yetti. İş hayatına atılır atılmaz da evi biz aldık. Yarın bir gün evleneceğim kişi aileme ödediğim krediye konuşursa o ayrılmadan ben bırakırım zaten. Evlenmek aileye sırt çevirmek değil. Siz daha 1.5 senelik sevgiliyken ailesine verdiği parayı sorun etmişsiniz ve evlilik için baskı yapmışsınız. Gerçekten seviyor olsaydınız bunlar yaşanmazdı zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

konu sahibi sirt cevir dememis ki adam ben bakamam demis ...sizde evleneceginiz kisiye ben birsey yapamam deseniz karsidaki yillarca beklemek zorunda degilki

konu sahibi sirt cevir dememis ki adam ben bakamam demis ...sizde evleneceginiz kisiye ben birsey yapamam deseniz karsidaki yillarca beklemek zorunda degilki
Evet zaten olay ne çiçek, ne çikolata nede yüzük borçsuz evlilik hayali kuran bi adam sadece aile yardım etmesin tamam ama elindekini de almasaydı

bende benim de maaşım var en az onun kadar da ben alıyorum annesi buna güveniyor ama kredi çekemiyoruz haliyle sorun bu.. omlar azıcık omzundan yükü alsalar herşey çok güzel olabilirdi

Bunları ben değil,konu sahibi yazmış. Ben zaten ne yapacağımı yazmışım hanımefendi. İyi okursanız "ben ayrılırım" demişim. O yüzden boşuna bana akıl vermeyin. Evet kimse kimseyi beklemek zorunda değil ama seven insan zaten bekler. Konu sahibinin sevgilisi bahane bulacak olsaydı beni bekleme der kendisi ayrılırdı. Burada bahane değil gerçekten imkansızlık var.

Bunları ben değil,konu sahibi yazmış. Ben zaten ne yapacağımı yazmışım hanımefendi. İyi okursanız "ben ayrılırım" demişim. O yüzden boşuna bana akıl vermeyin. Evet kimse kimseyi beklemek zorunda değil ama seven insan zaten bekler. Konu sahibinin sevgilisi bahane bulacak olsaydı beni bekleme der kendisi ayrılırdı. Burada bahane değil gerçekten imkansızlık var.

size akil vermiyorum siz niye oyle sandiysaniz siz şu sekilde yapin demedimki:eğlence: karsisindaki insan beni bekle demiyor ki yapamam diyor cunku 2.eve para yetmez... gercekten seven bekler ama karsida ben sana bir cicek alamam diyor bu da benden birsey bekleme demek bana gore...

Olayın sizin kadar göbeğinde olmadığım için bu yönden yorum yapmak doğru gelmiyor, çünkü şu an acı çekiyorsunuz bunu anlayabiliyorum.

O yüzden yalnızca demekki hayırlısı buymuş diyorum siz de öyle düşünün her şey daha kolay ve anlamlı olacaktır. Bunda da vardır bir hayır bekleyin görün. Ikiniz icin de en güzeli budur belki. Çünkü evlilik gerçekten yalnızca kısmet. Inşallah çok mutlu olursunuz bu saatten sonra

Çelişki dediğiniz normal mesaj atılabilir engellense de o kabullenmiyor ayrıldığımızı, hâla Beni düşündüğünü biliyorum fakat bi çiçeği çikolatayı bahane eden adamla ben ne yapabilirdim ki ailesini tam tersi başında tutsun ne kıskanırım, ne bilenirim benim dediğim oğulları kaç defa karşılarına çıkıp bişey yapcaksanız yapın artık ben evlenmek istiyorum seviyorum diye çıktı hatta annesinin mesajlarını atmıştı bana oğlum nolur eve gel babanla konuştum yapıcaz bişeyler diye ama herşey düzelince yine aynı düzen devam edildi kimse konuyu açmadı.

Olayın sizin kadar göbeğinde olmadığım için bu yönden yorum yapmak doğru gelmiyor, çünkü şu an acı çekiyorsunuz bunu anlayabiliyorum.

O yüzden yalnızca demekki hayırlısı buymuş diyorum siz de öyle düşünün her şey daha kolay ve anlamlı olacaktır. Bunda da vardır bir hayır bekleyin görün. Ikiniz icin de en güzeli budur belki. Çünkü evlilik gerçekten yalnızca kısmet. Inşallah çok mutlu olursunuz bu saatten sonra
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. ben olayın acı çekme kısmından, burası sayesinde toz pembe baktığımı farkettim. Ve aydınlanma kısmına geçtim şimdi o netlik yok dediğim şeylerde herkesin Farklı bi yaklaşımıyla aslında ne kadar net olduğunu gördüm herşeyin.. çok dışındaymışım olayların

Sizin açınızdan isabet olmuş bence ayrılmanız.
İnsan elbette ister ailesinin gönlünü hoş etmeyi ama kendi hayatını zora sokacak kadar da olmamalı.

Hem eski sevgilinizin hem de ailesinin tavrı hatalı. Evlenmeden önce çalışan insan ailesine yardım edebilir ama ev almak çok fazla.

Siz bu adamla evlenseniz çok zorluk çekerdiniz, kurtulmuşsunuz.

Ya şunu anlamıyorum illa buraya kayınvalidem beni tehdit etti, üstüme yürüdü, yok kocamın kardeşinden hoşlanıyorum, görümcemle birbirimize girdik gibi popüler konular mı açmam lazım? tavsiye tavsiyedir iki moral olsun diye konu açıyoruz sanki hergün ayrılıyo gibi baştan bitmiş vs yazıyorsunuz bu kadar mı duygularınızı kaybettiniz anlayamıyorum.

bence haklısınız. üzülmekte de haklısınız. önemli olan parasızlık değil, parası daolmasa o adam evlenmek için bir çaba sarf edeiblirdi. veya şöylediyebilirdi 1 sene sonra niişan yapalım. hiçbirplanı programı yok öyle duruyor. kredi ile ev alındı ise bu kredi 10 yıl ödenecek, 10 yıl boyunca evlenilmeyecek mi? bunu hiçbi kız kabul etmez.

Kızlar bugün bana mesaj attı instagramdan engelini kaldırmıştım hikayeme yanıt vermiş elbise denemiştim üstüne de aldım o zamaaaan yazdım bana ‘söz için mi’ yazmış.. yani sanıyor ki onu bıraktığım gibi birini bulurum yada bahane yaptı bilemiyorum akşam da kına vardı annesi de ordaydı ben oynarken izledi göz göze geldik kardeşim de git elini öp bari dedi elini öptüm sarıldı bana görünen o ki hiç bişeyden haberi yok.. ama gidip söylemiştir ona da gördüm elimi öptü diye bitmiş öpmeyeyim demiştim ama saygısızlık olur diye düşündüm

Back
X