İnanmıyorum yaa erkek milleti işte sen böyle yaptın ya guruna yediremedi bende yaparım bende böyle yapıcaktım zaten demelere başladı. Ama biz onların yaptığını yapsak ben yapıyorum ya tabi yaparsın kıyaslarsın derler..
Nilümm kararından vazgeçme bebeğim taa ki çok pişman olduğunu anlayana kadar. Tabiki kararlarını etkilemek istemem ama her söylediklerimiz senin için. Bir daha böyle ağlamanı üzülmeni istemiyoruz.. Zaten kötüydün ağlıyordun bir de bunlrı duyman seni daha kötü etkiledi. Nie konuşuyor uzun uzun senin canını daha fazla acıtmak için tabiki. eğer kılını bile kıpırdatmıyorsan taamm sen bilirsin de çekil aradan nie uzatıp yok bende böyle yapıcam yok şöyle yapıcam diyorsun..
Lütfen nilüm lütfen artık o güzel gözlerinden yaşlar akmasınnn!
Çok pişman olmayacak hatta hiç pişman olmayacak. Kararımdan döndürmek için kılını kıpırdartmayacak ben de dönmeyeceğim inşallah. Ben de istemiyorum canım üzülüp ağlamak; ama sanırım bir süre daha böyle devam edecek. Sonra geçecek...
Sen aşkını,sevgini,saygını verebileceğin en güzel duyguları kattın bu ilişkiye ...
Askerdeki insandan beklenen;ne ki sadece bi telefon her gün olmasada seni seviyorum demesi,haftasonlarında da internette görüşmek hepsi bu...
Ama senin gösterdiğin emeğe karşılık fedakarlığa karşılık sana ters tepen bi adam vardı karşında..ve geçen gün konuştuğumuz ve benim sinirlendiğim şey...Bi ilişkinin belkide devamı için en gerekli şey saygı...Sevgi olsada saygısızlık varsa gitmez,yürümez,ilerlemez...
Sana hemen karar verme pişman olma sonra demiştim ya hani kendimi senin yerine koyuyorum çok sevmekte yetmiyor canım,sen kendinden çok onu düşündün onu sevdin onun için kalkıp nerelere gittin neler yaptın ama o bunların kıymetini bilemedi bence kaybeden o oldu sen sadece sevginin karşılığını göremedin...o bunu şu an anlamıcak karşısına kendi gibi umursamaz sevgisine sahip çıkmayan biri çıktığında senin değerini anlıcak ve keşke dicek ama o keşke senin için çoktan geçmiş olcak...
Senin için tek duam Allah seni kıymet bilen el üstünde tutan kalbi sevgi dolu bir insanla karşılaştırsın canım,böyle olmasında vardır bir hayır çünkü söz,nişan,evlilik olayları olsa ailelerde işin içine girince üstünden atılması daha zorlaşıcaktı...
Seni çok seviyorum iyi ki tanıdım seni ...
Nilüü tatlim nasilsinn
Geçicek tabikii nilümm..
Geçer geçerr daha öncekiler gibi bu da geçer ,
neler neler geçmediki yine düşerr deli divane gönlünn aşkaa..
Teşekkürler canım güzel duan için. Şair diyor ya; elinden gelen her şeyi yaptıysan sıra ayağından geleni yapmakta... Yani gitmekte... Aynen böyle yapıyorum ben de, gidiyorum. Önüme geçen dur gitme diyen biri de yok zaten karşımda. Yolum açık. Erken verilmiş bir karardı belki, belki de geç kalınmış. Zaman gösterecek bunu. Ben de sizleri seviyorum, iyi ki varsınız...
Daha iyiyim tatlım, gündüz ağladım ağladım açıldım.
Di mi... İnşallah canım. Kader...
Nilümm her geçen gün daha iyiye gidersin inşallahhh..
Begüm de çok güzel yazmış ve çok haklı, herkes biliyor işte neler yaşadın, kıyamıyoz daha fazla sana, daha fazla seni harap etmesine izin veresimiz yok.
Umarım her şey dilediğin gibi, dilediğimiz gibi olur, iyileş Nilü, yavaş yavaş da olsa eskisinden daha da iyi hale geleceksin inşallah, pek çok kişi de anlatmış ama bende de olmuştu böyle bi sınama ilişkisi, ama karşıdaki yeterince değer vermeyip sana hissettiremiyorsa olmuyor olmuyorrr..
Sorunlar her zaman oluyor o ayrı ama sonunda gönül alma varsa çekilir yoksa gönül kırıla kırıla bi yerde tamam der, bitti bundan sonra ben sadece kendim için yaşarım!!! En azından karşına gerçek olan sevgi çıkana kadar...
Canım her yazdığın yorumu okudum.
Bence sen ayrılmak istemiyorsun senin için birşeyler yapsın istediğin için böyle davranıyorsun.
Benim çıkardığım sonuç bu.
2.5 yıldır beraberiz . Ben bugüne kadar izin hiç almadım. O sorar ama yinede. Ama sormasa da önemsemem.
İzin neden alınsın ki ilişkide ben bunu hiç anlamıyorum.
Kızlar olarak istiyoruz ki hep peşimizden koşulsun , her an istediklerimizi söylesinler istiyoruz.
Ee sen herşeyi silersen karşında ki de aynı tavrı takınır.
O yapsa sen ne olur beni bırakmamı derdin ?
Ben gerçekten ayrılmak istemediğini düşünüyorum.
Sonuçta askerden gelmiş biryere gitmek için izin alması gerekmezdi.
Bu arada bak erkek arkadaşımla 10 gün oldu konuşmuyoruz bana ya çalıştığımı kabul edersin yada aramazsın dedi ben tamam aramıcam dedim oh rahat rahat çalışırım dedi kapattım telefonu. Bitti ayrıldık.
O faceyi sil dedim faceden tek bişey silmedi. 9 gün sonunda şarkı paylaşmaya başladı. Sözde aramıyor biz ayrıldık
Ama ikimizden başkası bilmiyor millete göstermiyor.
Senin herşeyi silmeni doğru bulmadım.
Ama diyorsan ki ben azcık nazlanmak için yapmadım bende gerçekten bitti o zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim.
İnşallah yorumum seni kırmaz.
Canım benim, nasılsın?
Durumlar nasıl?
seni tanımıyorum ama yazdıkların beni 7-8 yıl öncesine götürdü 19-20 li yaşlarıma...
ne çok sevmiştim kör olmuştum sağır olmuştum...o gittiğinde de öldüm sanmıştım...
halbuki o gittiğinde ben aslında yaşamaya başlamışım...bana hayatımın tüm güzelliklerini sunmuş giderken...
iyiki gitmiş...iyiki bitmiş...
iyiki bana eşimi sunmuş gerçek aşkımı vermiş...unutuluyor herşey...
hatta öyle bir unutuluyor ki şükür ede ede...
hayatta sevmekten daha güzel birşey varsa o da sevilmek...çook seviliyorum...çook seviyorum ve hayatımın minik mucizesini küçük erkeğimi bekliyorum hayatımın aşkından...
umarım sende birgün onun sana sunduğu güzelliklerin farkına varacaksın...şu an canın yanıyor ama geçecek...hayatta hiç ama hiçbirşey senden kıymetli değil...sen yoksan hayat yok çünkü...rabbim yardımcın olsun...
Teşekkürler güzel temennilerin için. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Ben de 26'ya merdiven dayamış değil de 19 yaşında olsam belki önümdeki uzun süreçte gerçek aşkı ve bu aşktan gelecek mutluluğu bulabileceğime daha çok inanırdım. Yine de geç değil. Yine de inancım var.
Nilucum erkeklik damarindan bir de mehmetin her zamanki pasif kisiliginden kaynakli her seyi kabul etmis bir de iyi dileklerde bulunmus, bu onu bir gun pisman edecek ama cok gec olacak. Umarim ozlemin ve acin bir an evvel diner kuzum yoksa daha cok uzmeye devam edecek Mehmet seni..
kesinlikle geç değil...
çok sevdiğim bir söz var
" hayatım alt üst oldu diye üzülme nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? "
hayat haketmeyen biri için üzülmeye değmeyecek kadar kısa ve kıymetli...silkelen ve kaleni yeniden inşaa et
mutluluk seni bekliyor buna inan
Sabah 8 gibi aradı yine. Uykudan uyanınca aşkı depreşiyor sanırım!!! Fotoğrafları silmediğini, yapamadığını, benim kadar acımasız olamadığını söyledi. Çok kızgındım, çok üstüme geldin o gün dedi. Ben de beni ezip geçtiği için ileride de aynı şeyleri yapmasından korkutuğum için bu kararı aldığımı söyledim. Şu an zaten yan yana olmadığımız ayrı olduğumuz için gidip kaldığını kırk yılda bir bunun olduğunu aynı evde yaşadığı kişiyi tek başına bırakıp bir yere gitmeyeceğini söyledi. Ben de alaylı bir şekilde annenin evine bırakıp mı gidersin dedim. Gülerek yani en fazla o olur dedi. Benim sinirlerimi tepeme çıkardı iyice. Gelecekle ilgili planlarından bahsetti yine. Dinledim sadece, sustum, hiçbir şey demedim. Sonra da kapatalım mı dedi ben de olur dedim. Nasıl kırılıp üzüldüğümün farkında bile değil. Hala düşüncesizlik ediyor. Kendini düşünüyor. Her şey onun istediği zaman, onun istediği yerde, onun istediği şekilde olsun istiyor. Benim bir önemim yok.
Nilüüü ilginç bir çocuk gerçekten..yani gerçekten yeterince anlamadı olayı..
Ama bence bi daha aramamasını söyle ona artık, ancak böyle anlamasını sağlarsın, ben de senin keşke değişse peşimden koşsa uğraşsa istediğini biliyorum ama dedim ya bu laflarla dalga geçer gibi olmaz, hala istediğinde seni arayıp konuşabiliyo çünkü , benimfikrimce buna izin verme. Eğer istediğin şeyleri yapmayacaksa hayatını altüst etmesine daha fazla izin verme. Kamyon gülü unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?