Sonunda boşanma davasını açıyorum

Evet cunku gitcek kapim yok canm ailem yok brnim ancak ayrilirsam ya kotu yol yada kadin siginma evi malesef egerki su yazdiklarimdan hayatn kat kat ustunse yat kalk sukret
Mesela bugun bir disari ciktik ki onsuz asla cikamm is disinda bir yere gitmem yasak carsinin ortasinda kavga ettik birakti gitti gitcek hicbir yerim olmadiggini bir kere daha anlayip evime geldim

Canim benim ya hic kimsen yok mu? Bir meslegin falan? Inan ki siginma evi daha iyidir her bosanan kotu yola dusmuyor. Anladigim kadari ile hayatin zaten adamin iki duadiginin arasinda bu durumda sence bir evin var mi :KK43: yazik degil mi sana bu nasil sevgi :KK43:
Acimiyor iste calisiyorum kendisi calismiyor 9 aydr evliyiz hastalar etti beni sadece hayatta annem abim varki uvey gibi hic sevmezler beni kavga ettik desem birakip asla gelme diyor evini siginiyorum ya birazda ondan seviyorum galiba bilmiyorum

Acimiyor iste calisiyorum kendisi calismiyor 9 aydr evliyiz hastalar etti beni sadece hayatta annem abim varki uvey gibi hic sevmezler beni kavga ettik desem birakip asla gelme diyor evini siginiyorum ya birazda ondan seviyorum galiba bilmiyorum

Canim bak beni yanlis anlama seni kirip incitmek istemem ama saglikli dusunemiyorsun bence. Destek almayi dusunmez misin? Seninki sevgi degil bagimli hissediyorsun kendini de sebebi yok. Cunku zaten bir isin var calismayan o. Evden atilan, aglayan sen. Bu hayati mi layik goruyorsun kendine? Sevgi boyle bir sey degil.

Canim bak beni yanlis anlama seni kirip incitmek istemem ama saglikli dusunemiyorsun bence. Destek almayi dusunmez misin? Seninki sevgi degil bagimli hissediyorsun kendini de sebebi yok. Cunku zaten bir isin var calismayan o. Evden atilan, aglayan sen. Bu hayati mi layik goruyorsun kendine? Sevgi boyle bir sey degil.
Ne yapabilirimki universite cok istedim canm olmadi hep onume engel geldi kucuk br firmada calsyrm evden gitsem kovsalar ne yapicam birde ayrildim hadi diyelim ustteki yazan bayanin evi arabasi var ne guzel Allahim bir guvencesi var ama benim gidecegim kapi kalmayip yine kurkcu dukkanina donucem

Ne yapabilirimki universite cok istedim canm olmadi hep onume engel geldi kucuk br firmada calsyrm evden gitsem kovsalar ne yapicam birde ayrildim hadi diyelim ustteki yazan bayanin evi arabasi var ne guzel Allahim bir guvencesi var ama benim gidecegim kapi kalmayip yine kurkcu dukkanina donucem

Zaten simdi de bir kalpin yok adam seni kovuyormus sen seviyorum diyorsun :(

Kızlar tavsileriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiki😍
Bugün gidip dilekçemi verdim 5 Aralık boşanma davam var. Toplamda 1 ayda kurtulmuş olucam bu adamdan. Aslında 13 yılımı aldı herşeyi yoluna koymam. O kadar hazırmışım ki şöyle bi baktım eşyalarını toplamam yarım saatimi almaz.
Tüm bu zamanlarda bana güç veren Allah inşallah bundan sonrada yanımda olur.

Neyin güvencesini istiyorsun? Şuan olduğun konum güvende mi?
Herkesin ailesi mi var. Farzet ki annen baban kardeşin yok evli de değildin ne yapacaktın?
Şuan zaten evi gecindiren kim?

Baktım yazdığınız mesaj a.Sizin adınıza çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin bu durumu 4 çocuğunuz var sanırım peki aradan 10 yıl geçmiş neden şimdiye kadar boşanmadınız o pislik ten.

Eşiniz o zaman işten çıkarılsaydı en doğrusu olurdu. Hâlâ aynı iş yerinde mi ?
Böyle iğrenç bir adamla ömür geçmez, kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum ❤
Yok ordan ayrıldı hatta o şehirden bile taşındık yeni bir hayata başladık sanıyordum. Bu iş yerinde de bulaştı birine bu sefer hafif kadına (en masum bu şekilde yazabiliyorum) denk gelince aldattı.

Yok ordan ayrıldı hatta o şehirden bile taşındık yeni bir hayata başladık sanıyordum. Bu iş yerinde de bulaştı birine bu sefer hafif kadına (en masum bu şekilde yazabiliyorum) denk gelince aldattı.
Belki de vukuatlarından dolayı ayrılmaya zorlandı, aksi takdirde siciline işlenecekti.
Neyse zararın neresinden dönülürse kârdır, hem en azından evi alabilmişsiniz.

Baktım yazdığınız mesaj a.Sizin adınıza çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin bu durumu 4 çocuğunuz var sanırım peki aradan 10 yıl geçmiş neden şimdiye kadar boşanmadınız o pislik ten.
Yok 1 çocuk var. Çok istememe rağmen yapmadı çocuk. (rahat rahat gezecek ya) Hep boşanmak istedim yalvardı yakardı düzeleceğine dair yeminler etti. Biraz mola verdi yine yaptı en son dedim ki bak yine yaparsan babana babama anlatırım. Yıldırmadı bu onu yine yaptı bende anlattım ve olaylar bu hale geldi. Açıkçası maddi durumumun düzelmesini bekledim çokda düzelmiş sayılmaz fakat artık kendime saygımda gitmeye başamıştı. Kendimi hep bugüne hazırladım biliyordum çünkü yapacağını.

Yok 1 çocuk var. Çok istememe rağmen yapmadı çocuk. (rahat rahat gezecek ya) Hep boşanmak istedim yalvardı yakardı düzeleceğine dair yeminler etti. Biraz mola verdi yine yaptı en son dedim ki bak yine yaparsan babana babama anlatırım. Yıldırmadı bu onu yine yaptı bende anlattım ve olaylar bu hale geldi. Açıkçası maddi durumumun düzelmesini bekledim çokda düzelmiş sayılmaz fakat artık kendime saygımda gitmeye başamıştı. Kendimi hep bugüne hazırladım biliyordum çünkü yapacağını.
Çok güçlü bir kadınsınız insalah çok mutlu olursunuz ama nedense size çok üzüldüm buraya yaklaşık iki yıldır uyeyim ilk defa bu kadar etkilendim bir konudan sanırım haberiniz olmadan kıza yazdığınız mesaj dan dolayı yine söylüyorum inşallah çok çok mutlu olursunuz.😊

Back
X