Merhaba kk kızları sonunda yıllardır can çekişen evliliğimi bitiriyorum ve sebebi tabiki aldatılma.
Benim başıma yıllar önce gelen bi olayı da anlatmak istiyorum. Bu konuda kk da bir ilkim sanırım. 10 yıl önce bu forumda aktif yazıyordum. O yıllarda bi kız konu açmıştı. İş yerinde bi adam bunu arayıp sinemaya gidelim demiş. Bu kızda adam evli çocuğu var diye dert yanmıştı forumda. Gidip şikayet etmiş "o daha öncede çok sapıklık yaptı" fakat şuan işçi çıkaramıyoruz deyip uyarı vermişler adama. Bilin bakalım bu adam kimin kocası?

Evet benim kocam. İçime doğmuş gibi kıza bende yazmıştım noldu naptın diye. Uzatmıyayım bişekilde öğrendim bu yapanın kocam olduğunu. Hiç şaşırmadım çünkü daha 3 aylık hamileyken arkadaşlık sitelerine girip tel nosunu dağıtmış yakalamıştım. Öğrendikten sonra buraya da çok girmez oldum. Yıllarca aldatmanın her türlüsünü tattırdı bana. En sonunda iş yerinden bi kadınla dakikalarca konuşmasını yakaladım. İş için dedi. İnanmadım tabi kadınla bile konuşturdu beni. Fakat ben yılların tecrübesiyle kadının ağzından aldım alacağımı. Dertleşmişler falan. Hııııı evli erkek karısını kötülerken "banane be" diyememiş mi? Yalan... Artık yalanı 1000 km den tanır oldum.
İlk iş her şeyi hem onun ailesine hem kendi aileme anlattım. En büyük hatam en başından anlatmalıydım.ilk baş inanamadılar. Yıllarca korudum kolladığım adam beni yalan yanlış elin karılarına kötülerse bende ne var ne yok anlatırım artık. Ben hep sabrettim affettim. Aldatma hata değil tercihmiş onu anladım.
Anlaşmalı boşanmaya razı oldu çünkü elimde konuşma kayıtları var sabah akşam öğlen gece mesai dışı dakikalarca. Evi aldım arabasını verdim.
Foruma yazmasamda hep girip okudum forumu kendim gibi hatta birebir aynı hikayeleri ve tavsiyelerinizi okudım. Çoğu yakalama taktiğini de burdan öğrendim. Şu an tek düşüncem boşanma sürecini nasıl atlatıcam. Ağlama krizlerini nispeten atlattım. Hakimin karşısında heycanlanıp bayılmaktan korkuyorum çünkü günlerdir başım dönüyor. Güçlü olmak için bi fikir verin lütfen.