- 28 Ekim 2015
- 64
- 16
- 3
- 38
- Konu Sahibi cesaretim yokki
-
unutamam zatenhaklı,
gururlu olun bence biraz.
bu kadar şeyi nasıl unutacaksınız?
çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra hzurlu oluruzayy kıyamam yaa.
tek taraflı fedakarlık hiç bi zaman evliliği kurtarmaz arkadaşım.
eşinin de sorunları görmesi lazım.
çekersin çekersin ruhu duymaz, eğer kendide hata görmüyosa.
tükenen sen olursun.
İnşallah çok mutlu günler seni bekliyodur ne deyim.
Allah masum yavruların hürmetine sizlere huzur versin...
Anahtar kelime konunun başında hep susmayacaktın[/Q
hala diyorki onu memnun edemedim hiç memnun değil benden
istemiyorum zatenhayır anlamadığım durum şu ki,hiçbir zaman karşınızda af dileyen,söz de yuvayı kurtarmaya çalışan,düzelmeye çalışan biri olmamış ki..adam hata yapmış sizi istememiş ,siz devam etsin diye uğraşmışsınız..sanki siz hatalıymışsınız gibi..
affedilecek bir durum yok yani,çünkü karşınızda af dileyen yok..
aile yanınızda çocukların var misler gibi ne güzel,daha ne istersin seni istemeyip aldatan,sömüren kocayı..
28 yaşındayım canımYa arkadaşım, beni dinlemedi, diğer kadın ne dese yapıyor diyorsun da, adamın sevgilden karakteri huyu mu değişti sanıyorsun?
Bildiğin otlakçı, köprüyü geçene kadar diğerine şirinlik yapıyor. Kadın bunu alsaydı bile max 2 ay'a sepetlerdi, herkes senin gibi 10 yıl çekermi?
Kaç yaşındasın? Kurtul şu şerefsizden, yepyeni bir hayata başla evlatlarınla.
önce nickini değiştir,sonra da düşünce yapını............
ne kadar da gençsin...maşallah diyeyim..çocuklar kaç yaşında?28 yaşındayım canım
Genceciksin ya, ailen de arkanda ise hiç düşünme. Kurtul şu parazitten, oku-çalış, yepyeni bir sen ol.28 yaşındayım canım
zaten çalışıyorum inşGenceciksin ya, ailen de arkanda ise hiç düşünme. Kurtul şu parazitten, oku-çalış, yepyeni bir sen ol.
O seyretsin uzaktan, pişmanlığından gebersin.
sağolun biri 9 yaşında diğeri 4ne kadar da gençsin...maşallah diyeyim..çocuklar kaç yaşında?
artık bitti zaten boşanıcam ama şuançok yeni herşey zamana ihtiyacım varBosanmamak icin daha neyi bekliyorsun ?
Biliyorum, ama sadece günü kurtarıyor çok tatmin etmiyorsa işin, çalışırken yeni bir kariyer bile yapacak kadar gençsinzaten çalışıyorum inş
ne güzel bak genç yaşında kocamn evlatların var.işin gücün var,ailen sana destek oluyor..sağolun biri 9 yaşında diğeri 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?