sonunda bunu da yaptı!!!

çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra hzurlu oluruz

Adamın yapmadığı adilik,şerefsizlik kalmamış ama ona bu cesareti ve fırsatı siz vermişsiniz.İnşallah bu yükü sırtınızda atıp hayatınızı yaşamaya kesin karar verirsiniz.

hayır anlamadığım durum şu ki,hiçbir zaman karşınızda af dileyen,söz de yuvayı kurtarmaya çalışan,düzelmeye çalışan biri olmamış ki..adam hata yapmış sizi istememiş ,siz devam etsin diye uğraşmışsınız..sanki siz hatalıymışsınız gibi..
affedilecek bir durum yok yani,çünkü karşınızda af dileyen yok..
aile yanınızda çocukların var misler gibi ne güzel,daha ne istersin seni istemeyip aldatan,sömüren kocayı..

Ya arkadaşım, beni dinlemedi, diğer kadın ne dese yapıyor diyorsun da, adamın sevgilden karakteri huyu mu değişti sanıyorsun?

Bildiğin otlakçı, köprüyü geçene kadar diğerine şirinlik yapıyor. Kadın bunu alsaydı bile max 2 ay'a sepetlerdi, herkes senin gibi 10 yıl çekermi?

Kaç yaşındasın? Kurtul şu şerefsizden, yepyeni bir hayata başla evlatlarınla.

istemiyorum zaten

28 yaşındayım canım

güzelim..
herkes farklı sıkıntılarla boğuşuyor, maddi ,ailesi elti görümce vs..
bu insanlar kapıyı kapattığında eşiyle huzurlu bi yaşama sahip olduğu için diğerleriyle mücadele edecek gücü buluyor.
sen bu kadar ağır imtihanda desteği kocanda bulamadığın için zor.
ama o kadar bi şanslısın ki evlatların var...
ve eğer inanır ve toparlarsan çocuklarınla yaparsın başarırsın.
inanç ve aile desteği

Kusura bakmayın da ne kadar gurursuzsunuz. Adam yüzünüze tükürüyor tabir-i caizse, siz Yarabbi şükür diyorsunuz. Kadınla konuşmak, ben eşiyim deyip sözüm ona gözdağı vermek, adamın borcu için babadan para istemek, kadını bak adamın borçları var diye uyarmak ki hiç üstünüze vazife değil. Bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi? Böyle bir adam için bu kadar küçülmek niye?

Çocuklarım için demeyin, baba zaten ortada yok. Ayrılırsanız hiç değilse gözlerinin önünde yaşanmaz her şey.

Belli ki sevmiyor sizi, bunu kendisi de söylüyor. Başka bir kadını seviyor. Ayrılın gitsin neyi neden uzatıyorsunuz, ne aklı istiyorsunuz bizden anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…