sonunda bunu da yaptı!!!

Genceciksin ya, ailen de arkanda ise hiç düşünme. Kurtul şu parazitten, oku-çalış, yepyeni bir sen ol.

O seyretsin uzaktan, pişmanlığından gebersin.
Kesinlikle kesinlikle katılıyorum. Baştan yarat kendini bırak pisliği. ..bırak kendi pisliğınde boğulsun. ..sen ise pırıl pırıl bir dünyaya yelken aç. ...

Zaten yaşayarak yazmış. İnsanin kendini bilmesi de meziyet aslında. Aşağıda Münevver hanima aşık olduktan sonra Piraye'ye yazdığı mektubunu kopyaliyorum.

"Yeryüzünde hiçbir insan, hiçbir insana benim sana yaptığım kötülüğü yapmamıştır. Bütün bunlara rağmen gel. Sana “gel” diyecek kadar yüzsüz ve alçaksam ne halt edeyim, öyleyim işte. Fakat gel. Ve benden nefret ederek,beni hor hakir görerek de olsa, beni bir daha yalnız bırakma!"
Ben mükemmelim diyen bir çok erkeğe gore çok durust bence.

Bence evlilik terapistine gidin. Ondan sonra isterseniz bosanirsiniz..

Sonra pıraye gelir
Ve munevveri görür =)

Buradan birinin başına gelse bu konu olarak açsa bir de dalga geçiyormus gibi yanına çağırmış karaktersiz adam deriz =)

Bu hikayede beni rahatlatan munevverin de aldatilmis olmasi =)

Can yucelin o çok ideal erkek laflariyla dolu karisina yazdığı şiirden sonra karısını bilmem kaç yaş küçük kızla aldatmasi filan =)

Dürüst değiller de artık arsizliga vurmuslar gibi
Genelleme yapmak istemiyorum ama boyleler sanırım.
Kadınlar gibi olamiyorlar
Nazım veya necip hep fırsat bekliyorlar gibi =)

aynen :)

Sen de üzülme daha fazla
Binlerce kadın seninle aynı şeyi yaşıyor şu an onları düşün kendini rahatlat

Hastasın ve bundan kurtulman gerek öyle düşün
Bu adam senin hastaligin
Tedavi süreci iğneler filan canimizi acitir ama gereklidir.

Sen de tedavi surecindesin canım acıyor ama sonunda iyileseceksin

Hastalık o adam ve kurtulmak için ilk adım atılmış
Daha az veya daha fazla canın aciyacak
Ama sonunda mutlaka bitecek
Başka türlüsü yok,olmamis mutlaka geçiyor
Kurtulmayan yok

konunun sonu havada kalmış bence. yani insanlar ara giriyor da siz bu durumdam memnunsunuz sanki. yani bu adamla evliliğinizi devam ettirmeyi falan mı düşünüyorsunuz? adamın içkisi kumarı başlı başına ayrılık sebebi zaten adam üzerine sizi aldatmış bu nedir yani boşanın da kurtulun

Şair ruhu iste, kendilerini tutamiyorlar bir ona bir buna.. Kılıf hazır adamlar doğuştan romantik, ne yapsınlar aşık olası gelmiş şairi zincirle bağlasan tutamazsin. :))
Aslında odun diyoruz ya belki böyle erkekler daha sadıktır. Romantik erkekler askin heyecanı bittikce, iliski duzene oturdukca onu kovaliyorlar sanki.. Bir konu vardı burada okumuştum, kadının eşi ben aşk yaşamak istiyorum, heyecan bitti diyip eşini terketmek istiyordu. Bu heyecan arayışı tutkuyla seven erkeklerde daha çok bence. Bağımlılık gibi.

Konu sahibi dağıttık konunu kusura bakma. Bunların ne cins oldugunu, nasıl dusunduklerini, kirdikları kalpleri, bir yuvayı yikmanin vebalini, vazgecislerini anlamakla kafa yormaya gerek yok aslında. --Karakter bozukluğu-- yeterli anlatmaya.

çok çok teşekkür ederim sözleriniz çok iyi geliyor

Ya ben gerçekten anlamadım. Sizi fırsat bulsa bırakacak bir adam. Eve maddi manevi faydası yok hatta zararlı. Siz çalışıp para kazanabiliyorsunuz. Aileniz ayrılmanız taraftarı yani yanınızda. Tam olarak neyi bekliyorsunuz? Mazoşist misiniz? İki tane oğlunuz var siz bu şekilde bir ailede sağlıklı bireyler olarak yetiştirebileceğinizi düşünüyor musunuz?

yok benim kararım kesindi ama amcam konuşmak istedi sonkez bilmiyorum artık olumlu tarafı yok tabi bi umutlaa gitmedim ona sorsan ben aldatmadım bitirmiştim zaten diyor kafamda yatağımı da ayırdım bende dedim ben kafanı dinle dedim sen farklı yol seçtin hala diyor ayrılmayalım demiyorsun

Evlilik terapistine gitmelik bir durum kalmamış.
Mantıklı bir terapist dinlese çözüm belli boşanın der.

Kalmis cunku konu sahibi bosanmaya pek sicak bakmiyor. Hem en azindan kafasindaki soru isaretlerini gidermis olur.
Evlilik terapistinden zarar gelmez ..sonrasinda bosanabilirler engel degil bu terapist zaten. Ben tavsiyemi yaparim gerisine konu sahibi ve esi karar verir.. hakkinda hayirlisi olsun

evet sıcak bakmıyordum ama artık değil

size birşey sormak istiyorum ben evimde baya bir tadilat yaptırdım o hakkımı nasıl almalıyım nasıl yaparım emeğime acıyorum yani paramı veermezler aile binası yıkarım dökerim bırakmak

mal paylaşımı konusunda bu tadilatların parasını istediğinizi avukata anlatın o size yardımcı olur

Allah sizin gibi kadınlara peygamber sabrı vermiş..

Cefakar Türk kadını ancak bu dizelerle anlatılabilir.. O kadar ki gerçek..

Kadınla telefon konuşmanızdan sonrasını okuyamadım.
Bu adamı sizin nüfusunuza mı verdiler?
Evladı hata yapan anneler gibi davranıyorsunuz .
Amacınız ne cidden anlamadım ..
Böyle bir adamı boşanmamakta ısrarınızın sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…