sonunda bunu da yaptı!!!

sadece paylaşmak istedim

cesaretim yokki,cesaretini toplayıp boşanacak mısın? yoksa sürünmeye devam mı?

Eşini sadece sen aşağılamadın hepimiz aşağıladık açıkçası. Erkekliği sadece uçkurdan ibaret sanan bi insan müsveddesi karşınızdaki. Aklınızı başınıza alın lütfen. Gururunuzu ezdirmeyin. Kendinize bakabilirsiniz üatelik boş insanın borcunu ödeyip harçlık vermeye gerek kalmadan hemde...

Esinize o kadinin davrandigi gibi davranirsaniz ozaman kapinizda yatar..yani güclü kimseye muhtac olmayan ve yeri gelince herkese haddini bildiren bir kadin. Kendi özsayginiz yok.. esinizin size karsida olmaz ve rolleri degismissiniz..
Esinize kul köle olmussunuz..onu rahata alistirmissiniz ve ne yapsa affederim diye bir izlenim vermissiniz.
Hem esiniz calismak mi istemiyordu sorumsuzmuydu yoksa siz ona sen evde otur ben calisirim mi dediniz ? anlamadim orasini... Ve esiniz hep mi böyleydi? Daha önce bir aldatma oldumu?

Nazım hikmet sağolsun hayatındaki her kadını aldatarak terketmis

Eşini sevgililerini
Konuda ki adam gibi =)

Hasta yatağında terkettiği eşini çağırmış kadına yalvar yakar

Aynı zaman da sevgilisini de çağırmış iki kadın orada karsilasmis bu beni çok etkiler

Ne kadar acı. En naif ruhlu sandiklarimiz bile canavar

ve sen de hala umut besliyorsun
adam daha nasıl seni sokağa atacaktı
gidip sokakta kalınca mı aklın başına gelecekti

eşim çalışıyordu buzamana kadar böyle bi olay olmadı ama sahte faceler oldu

Bu adamdan kimseye bişey olmaz..Ne işyerine çalışan ,ne eve koca, ne kadına eş, ne cocuklara baba, ne de başkalarına sevgili..
Sal ipini şunum rezil hayatını zevkle izle.bak iki günde tanımış kocanı o kadında.Senin gibi sahip cıkacaklarınımı sanıyorsun.İki saniye tutmazlar kapının önüne koyarlar..

Ne bicim bir adammis o yaa, Allah yardimciniz olsun, hem sizi maddi manevi somurmus, hem aldatmis, hem kumarbaz, hemde ailelere karsi kendini magdur mu gosteriyor, bosanin gitsin sizde bu sabir bu guc varken kendinizede cocugunuzada bakarsiniz. O adamdan ne koy olur ne kasaba, defolsun gitsin kimle yasayacaksa yasasin. Zaten o kadininda azicik ahlaki kendine saygisi olsa evli adamla aylarca yazismaz ustune ustluk boyle kendine ailesine yarari olmayan kumarbaz bir adamla planlar kurmaz umut vermezdi.

Her zaman herkese derim kumar varsa arkana bile bakmadan kacacaksin. Ne siz ne çocuklarınız ne de kendi iflah olmaz. Eşek gibi çalışıp at gibi yersiniz bundan sonra. Elin oğlunun karnını doyurmanin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…