Sonunda bunu da yaşadım

Ondan iğreniyorum
Kadına üzülüyorum
Kendim için endişeliyim, nasıl güvenirim başka insanlara bundan sonra bilmem
Sen en profesyonel yalancısına denk gelmişsin, bundan sonra kimle tanışırsan bu kadar adi olamaz. Böylesi zor bulunur.

Bu mesajı dikkate al konu sahibi
Kadında çok tekin değil sanki

Düşündüm, bunları da düşündüm
Ama evladının ailesinin üzerine defalarca yemin etti
Bana o telefon kaydını dinletmek için dayak yedi..
Neden dedim bunca zaman vazgeçmedin ben neyi değiştirdim dedim

Ben bunca yıl evlenmek için yanıp tutuştum
Ben evlenmeyi düşünmüyorum uzun bir süre acılarım var dedi onun için üzüldüm
Ama sana evlenme teklifi ettiğini duydum duyduklarıma inanamadım orda koptu herşey dedi
Kızın annesiyle konuşmalarını da duydum kadın da ağlıyor biz ona ailecek güvendik kızımızı emanet ettik diye

Bir kitap okumuştum aşka şeytan karışır diye orda sizin hikayenize benzer bir hikaye adamın gerçekten kimi sevdiği belli değil bence elinizden geldiğince çabuk uzaklaşın bu adamdan

Verilmiş sadakan varmış gerçekten evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun. Aldatan insan aslında kendini aldatmaz mı? Kimsenin yanına kâr kalmaz gülüm, dua et. Karşına düzgün bir insan mutlaka çıkacaktır herkes aynı değil.

Daha neler göreceğiz ya inanılır gibi değil. Kadına şiddet bile var konuda. Şu an canın yanıyor ama iyi kurtulmuşsun gerçekten. Karda yürümüş de izini belli etmemiş. Hiç haberin de olmayabilirdi. İkisini de boşver, hayatına devam et. İğrenç iğrenç muhabbetler yemin ederim.

İşin trajikomik tarafı ben burda okuduklarıma hayret edip ona bi kaçından bahsediyordum. Nasıl adamlar var nasıl vicdan bu diye. Onlara adam denmez insan sevdiğine kıymaz diyodu. Bir de öyle bir ses tonuyla söylüyordu ki inanırsınız.
Gözlerime bakıp ağlayan adamdı bu. Seni seviyorum dediğimde gözleri dolar gerçekten seviyo musun bu kadar diye ağlardı. Hala inanamıyorum..

Bunca olaya karşın o kadın adamı bırakmaz, adamda onu bırakmaz..kadına boşa üzülüyorsunuz..bu tipler böyle..kadın beni seçti der mutlu olur, adam kendine başka av bakmaya devam eder.
Verilmiş sadakanız varmış ki önceden gerçek yüzünü gördünüz..üzgün olmanızı anlıyorum ama bir kanı bozuğun yaptıklarını tüm erkeklere mal etmemelisiniz..geçer mi geçer..zamanla yeni birini seversinizde, güvenirsinizde.
Bundan sonrası için bol şans diliyorum.Sevgiler.

Kişiliği bozuk bir adam o tamamda yalnız kadınında bağlanma sorunu var sanırım nasıl bir boşluktaysa aldatıldığı adamın sevgilisine bağlanmış şimdide
Uzak durun.

Sen en profesyonel yalancısına denk gelmişsin, bundan sonra kimle tanışırsan bu kadar adi olamaz. Böylesi zor bulunur.

Arkadaşlarıma anlattım durumu inanamıyorlar hala
Bu nasıl bir adiliktir nasıl oynayabildi bu kadar diye
Gözlerime bakıp ağlıyordu ya seni seviyorum dediğimde gerçekten seviyor musun diye.
Ailesi de çok iyi insanlar hem sevmişler onu hep arkasında durmuşlar.
Nasıl bu hale gelmiş gerçekten tez konusu

Kişiliği bozuk bir adam o tamamda yalnız kadınında bağlanma sorunu var sanırım nasıl bir boşluktaysa aldatıldığı adamın sevgilisine bağlanmış şimdide
Uzak durun.

Evet hayatımda yaşadığım en ilginç şeydi belkide
Sen artık benim kardeşimsin diyip oğlunun fotoğraflarını atıyor hala. Ne diceğimi bilemiyorum gülsem ni ağlasam mı..
Numaramı değiştirip herşeyden kurtulmak istiyorum bir an önce

Üzülme arkadaşım acıma İnan iyilikten maraz doğuyor

Hiçbirşey anlamamışsın çnkü Sana sevdiğini söylerken buna yürekten inanıyor, ona söylerken de inanıyor. Kişilik bozukluğu var ... Ve böyle adamları yakalamak çok zordur, Allah kurtarmış...

Hasta olduğuna artık eminim. Annemi arıyor hala mesajlar atıyor başka telefonlardan. Utanmadan mesaj atmış başka numaradan; Hiç tanımadığım biri geldi evlilik arifesindeyken iki mesaj attı oltaya geldin aferin, sevgin bu kadarmış, bağımız bu kadar kuvvetliymiş demekki diye. Hasta gerçekten hasta

O ne yahu dizi senaryosu gibi
İnsanlara hiç güven kalmamış
Evlilik, erkek arkadaş işleri resmen kumar gibi, şansına ne gelirse olmuş

Oha ki ne oha. Herif gerizekalı mı nedir ya? Harem kuracak herhalde. Vallahi verilmiş sadaka varmış kuzum. Çocuk ve fakir sevindir bunları ogrendigin için. Ne diyim başka. Allah'ından bulsun pis köpek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…