Sonunda bunu da yaşadım

Allah ın sevilen kulu meğerse senmişsin :)) Şükret! Çok daha büyük zararlar görebilirdin şükret ki erkenden bunları yaşadın Hiç üzülme diyemem ama en ufak zararla atlattığına sevin çünkü bekarken herşey daha kolay yuva kurup hele birde çocuk sahibi olup bunları yaşasaydın ....

Oha ki ne oha. Herif gerizekalı mı nedir ya? Harem kuracak herhalde. Vallahi verilmiş sadaka varmış kuzum. Çocuk ve fakir sevindir bunları ogrendigin için. Ne diyim başka. Allah'ından bulsun pis köpek.

Yapman gerekeni yapmışsın.
Derhal uzaklaş o adamdan.
Vay be.

Allah kurtarms kadında bi garip ne demek.beni bırakma yanımda ol:))

O kadar tiksinmişim ki dünden beri midem bulanıyor
Afedersiniz ama istifra etmek istiyorum resmen ama aileme de yansıtamıyorum durumu şu an bir mutlulukları var kendi derdimle bozmak istemiyorum
Ağlamak istedim ağlayamadım
Bir kere şöyle içli içli bağırarak ağlasam rahatlayacağım halbuki

Allah kurtardı evet, bir ömür bu adama maruz kalabilirdim. Ama hala aklım almıyor benim duygusal merhametli karşımda ağlamaktan çekinmeyen sevdiğim adam bunları nasıl vicdanı sızlamasan yapabildi. Hala aklım almıyor. Ablaları var yeğenleri var hiç mi korkmadı ya. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Yüzüğü göndereyim adresini ver başka tek kelime etme küçülme daha fazla yeter iğreniyorum diyorum yazıyor da yazıyor. Bir de ben kabahatli çıkıyorum. O yüzüğü görmek dahi istemiyorum artık

Ve kadınlar kulübünde bir Allah korumuş hikayesi daha. Verilmiş sadakan varmış bacım, ardına bile bakma

Kıza ne söylüyordu peki dinlediginizde . Böyle bi adam tanıyorum 3 kızı birden idare eden hasta ruhlu kişilik bozukluğu olan . Allah kurtarmış seni lütfen uzak dur aldanma sakın

Kusura bakmayın ama şu an gözümde böyle parazit gibi bir kıl kurdu canlandı,iğrendim...
Yapılacak şey belli, evliya değilsiniz bir de aldatıldığınız kadını sarmalayasınız. Değiştirin numarayı isabet olur, ne kadar berbat bir karakter ne kadar rezil bir insan yüzsüz pislik

Bir de pişkin pişkin suçluyor, tam dayaklık.

At denize gitsin pisliğin yüzüğünü.

Allah'ın sevdiği kuluymussunuz.
İkiniz de çok daha geç olmadan onun nasıl bı pislik olduğunuzu gördünüz. Sadaka verin. Arkaniza bakmayın.

Aynen öyle. Tedavisi de yok bunun gerçekten. Kurtulduğunuza şükredin, önünüze bakın. Çok geçmiş olsun...

keşke öğrendiğinizde bitirseydiniz ne gerek var bu kadar uzatmaya

"herşeyi biliyorum beni aldattığını değmezmişsin bitti"

bu kadar uzatmanın size zararı var bu travmaları yaşamamış olurdunuz

Bence de sadaka verin. İğrenç bir durum. Hemen ikisiyle de alakanızı kesin. Bir kaç ay sürer geçer gider. O böyle çıktı diye herkes böyle olacak değil. Kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Durumunuz varsa psikolojik destek alın. Atlatacaksınız.

Ya ajanslara bu adamın resmini yollayın katilsin bu adamdan süper oyuncu olur..

Müsvettenin niyeti açık boşlukta kalmak istemiyor.

Numaranı değiştir ve zirveler bırak ağır haysiyetsiz insanlarla görüşmüşsün

Bir de pişkin pişkin suçluyor, tam dayaklık.

At denize gitsin pisliğin yüzüğünü.

Allah'ın sevdiği kuluymussunuz.
İkiniz de çok daha geç olmadan onun nasıl bı pislik olduğunuzu gördünüz. Sadaka verin. Arkaniza bakmayın.

Kuzenim nisanlisinin aldattigi kizla kanka olmustu. Olabiliyor boyle seyler.

Aynen öyle. Tedavisi de yok bunun gerçekten. Kurtulduğunuza şükredin, önünüze bakın. Çok geçmiş olsun...

keşke öğrendiğinizde bitirseydiniz ne gerek var bu kadar uzatmaya

"herşeyi biliyorum beni aldattığını değmezmişsin bitti"

bu kadar uzatmanın size zararı var bu travmaları yaşamamış olurdunuz

Kadına ne oluyo be. Tamam çözdün durumu hesabın adamla. Daha kızı ne rahatsız ediyon. İkisinden de uzak dur. İkisi de sana zarar getirir.

Böylelerini adam tutup dövdürücen gercekten laftan anlamaz bunlar saglam bir dayak yerse belki kendine gelebilir

Oyüzden mi hemen hamile kaldın?

Kıza dedim zaten inşallah mutlu olursun bundan sonra, kendine değilse evladına kıyma böyle bir adamdan ona baba olmaz. Onun mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Güzel de kadınsın kendine de yazık etme, ama ben bundan sonra konuşmak istemiyorum ne sen benimle ne ben seninle konuşalım. Çünkü biz konuştukça bu yaşadığımızı unutmayacağız ya da hep konusu açılacak. Ben yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum herşeyi arkamda bırakarak zaten numaramı da değiştireceğim dedim. Peki ama ne zaman istersen ben burdayım bizi ziyaret edersin ailemin de benim de başımın üstünde yerin var dedi, şaşırdım güldüm ne diyeyim.

O ıtanmazda bana kanka mı oldunuz siz tek taraflı dinleyip ona inanıyorsun diyor. Herşeyi duydum ben telefonda zaten kendisi de duyduğumu gördü yakaladı. Hala inkar hala savunma hayret gerçekten.

Bir de bana eşinden boşanma sebebi için hatta ailesine de dahil eşinin hamile kaldığını, eşinin çocuğu istemediğini aldırdığı için aralarındaki buzlar erimediğinden ayrıldığını söylemişti. Meğer eski eşini de aldatmış.
Bu adam ergen de değil kazık kadar 35 yaşında. Bazen keşke akıl yaşta da olsaydı ya. Bundan sonra ağına düşecek kızlara üzülmekten başka bir şey gelmiyor içimden.

Tarık akan ve gülşen Bubikoğlunun oynadığı bir film aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…