- 3 Ocak 2015
- 138
- 70
- 28
- 42
- Konu Sahibi umutluyumumutlu
-
he hafta cumaya kadar annede kalma eşten bu kadar uzaklaşmanıza sebep olmuş.herkes çalışıyor ama kimse bu derece evden uzaklaşmıyor.3 aylıkken bebek evlerine verenler var ama siz biraz rahatı seçmişsiniz.eşiniz bence bu yüzden de bu kadar agresif maalesef sizi haksız buldum.
aslında sizin yapmanız gereken şey ailenize yakın bir ev tutmaktı.. hafta sonu görüşen bir çift için yaşadıklarınız çok da anormal değil aslında.. muhtemelen onun bütün huysuzluğu da sizin evde olmayışınızdan kaynaklanıyor..
Kavgalar sizin haftaiçi annenizde kalmanizdan öncede var ise orada kalip kafa dinlemek istemeniz normal ama bu orda kalma konusundan sonra sorun yaşamaya başladiysanız birazda onunla alakalı olabilir gibi. Her ne olursa olsun eşinizde hatalı,sizi ve çocuğunuzu haftada iki gün görüp buna ragmen tahammül edemiyorsa orada bir yanlışlık var.
ailem avrupa yakasında, biz ise anadolu yakasında oturuyor ve çalışıyoruz. çocuğuma bakacak kimse olmaması sebebiyle, 7-8 aylığına böyle bir yol denedik. zaten yakında kreşe başlayacak. çocuğuma 15 aylığa kadar ben baktım. ücretsiz izin almıştım. ayrıca eşim bilhassa doğumdan sonra böyleydi. biz anneme geçtiğimizde değişmedi. zaten öyleydi. bu kadar net bir sonuç yazmış olmak için daha detaylı okumuş olmanız gerekirdi. yani eski yazılarımı da okumalıydınız. rahatı seçmişsin dediniz ya, ona biraz alındım. çünkü ben onu psikiyatriste, aile terapistine götürmek için çok uğraştım, kendim de psikoloğa gittim.. alıp karşıma konuştum, ailesine söyledim, çok çok uğraştım. kendimi de çok değiştirdim. ama asla rahat olanı seçmedim.. yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
diger konulariniz neydi hic bilmiyorum. Ama surada okuduklarimda, ortada bir evlilik goremiyorum ve sizi hakli bulamiyorum.
ne sartlarda olursa olsun, evli insanlarin tek evi olmalidir.
siz zaten evliyken de ayri gibiymissiniz, o yuzden adamin dediginde enteresan birsey gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?