- 30 Kasım 2010
- 9.695
- 19.568
- 448
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Yahu seneler süren evlilik, ayda yılda bir olsa da olur. Onda da denk gelmiş belli kiBen ona değil bu adamla cinsellik yaşamanıza şaşırdım.
Anası da hem dışarda çalışıp hem gelip pis oğlunun arkasını toplasın bakayım. Çamaşırı elinde yıkamaktan oğlunu eğitmeye vakit kalmamış zaten belli.Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor
Kartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.Ben şunu anlamıyorum. Madem temizlik ( ona göre) senin işin, sen neden evi geçindirmek de senin işin demiyorsun
Madem bu herif böyle, çalışıyorsam 5 kuruş vermezdim. Yardımcı tutardım. Kalanıyla da kendime birikim yapardım. Neden bu kadar pasifsin
Hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz olmadığını duymuşsunuzdur sanırım böyle kınayip hayret edenlere bende hayret ediyorum
Ben de korundugunu soyleyip hamile kalanlara hayret ediyorum.Bir insan istemez ise hamile kalmaz..En basiti yas genc ise alirsin bir kutu hap orda gunu var atlamaz icilir.Bakin ben yillardir spiral taktirmiyorum..Sirf bu korkumdan.ýani isimi sansa birakmiyorum .SaglamciyimHiç bir korunma yönteminin yüzde yüz olmadığını duymuşsunuzdur sanırım böyle kınayip hayret edenlere bende hayret ediyorum
Ben de korundugunu soyleyip hamile kalanlara hayret ediyorum.Bir insan istemez ise hamile kalmaz..En basiti yas genc ise alirsin bir kutu hap orda gunu var atlamaz icilir.Bakin ben yillardir spiral taktirmiyorum..Sirf bu korkumdan.ýani isimi sansa birakmiyorum .Saglamciyim
13 yildir evli akli basinda ilaclarini duzenli kullanan ilac alirken antibiyotik kullanmayan her akilli kadin bilir..Nasil oldu mu..Diger bir msjda yazdigim gibi spiral hic taktirmadim o bana guven vermiyor..Benim icin su an en iyi yontem hap13 yıldır evli bi kadın doğum kontrol hapı hatta spiralle bile hamile kalinabildigini nasıl bilmez?
Ya niye oyle diyorsunuz ? Spiral kayma vs her sey olabiliyor ilk ve tek değil yani...Neden kınıyorsunuz kisi
Vallahi bir esim bir ben varim o an baska kimin elinde olacak..Pekiinşallah istemeden hamile kalmazsınız ne deyim bütün ipler sizin elinizde madem..
Ha bir de diretiyorKartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.
Yardım etmiyorsa o zaman yardımcı birini alsın eve. Gerçi korona varBıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Büyük konusuyorsunuz, hem spiralle, hem hapla, hem ertesi gün hapiyla hamile kalan tanidiklarim oldu.Ben de korundugunu soyleyip hamile kalanlara hayret ediyorum.Bir insan istemez ise hamile kalmaz..En basiti yas genc ise alirsin bir kutu hap orda gunu var atlamaz icilir.Bakin ben yillardir spiral taktirmiyorum..Sirf bu korkumdan.ýani isimi sansa birakmiyorum .Saglamciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?