- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
10 yıldır aynı yöntemle korunup sonunda nasıl kaldığımı ben de bilmiyorum yaşadığım şoku görseydiniz öğrendiğimde.Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
Olay tam da bu tembellik çok kötü.çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm
genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum
tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,
öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Böyle konuşmuyordu sevgiliyken.10 sene ev işi inatlaşması yapmak için fazla uzun bir süre. Evlenmeden hiç mi görmediniz hiç mi konuşulmadı anlamadım ki. Böyle alışmış ve değişmek istemeyen bir adama hiçbir şey yapamazsınız. Ya kabulleneceksiniz ya boşanacaksınız. Size tek önerim düzenli yardımcı almanız sizin de canınıza yazık
Yok özellikle belirttim sizin için yazmadım genel için yazdım.Burada çok konu okuyoruz adam bildiğin hayvan ama yatakta melek mi görünüyor göze bilmiyorum.Stabil değil aslında ama anlatamıyorum bunu farklı bir konu.
Anlamıyor kaç kere konustumSen alıştırmamışsın çocukluktan gelen şımarıklık tembellik var hayatı boyunca hiç bir zaman bu işleri yapmayınca evlenincede yapmıyor doğal olarak kendinide ben eve para kazandırıyorum diyede pişkince savunuyordur kesin. Anladığım kadarıylada inatçı birisi, inatçı birine inatla gitmek onu dahada alevlendirir yapacağı şeyide yaptırmaz. Bence karşılıklı çok sakin bir dille empati kurdurarak derdinizi anlatmayı deneyin
Ben cocuklar okuldayken aynı odada maskeli olarak alıyordum. Yoksa sen cok haklisn insanın cildirasi geliyorPandemiden önce arada alıyordum ama pandemiden sonra bıraktım mecburen
Ben ona değil bu adamla cinsellik yaşamanıza şaşırdım.10 yıldır aynı yöntemle korunup sonunda nasıl kaldığımı ben de bilmiyorum yaşadığım şoku görseydiniz öğrendiğimde.
Çok sık değil çok isteyerek değil daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Ben ona değil bu adamla cinsellik yaşamanıza şaşırdım.
13 yildir evliyim 2 planli olarak yaptigim cocugum var..Hem sozde korunup nasil hamile kaliniyor.
Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyorGüzellikle konuşmayı demişsinizdir mutlaka ne cevap veriyor o zaman. Yani inatlaşmadan yardım istediğinizde..
13 yıldır evli bi kadın doğum kontrol hapı hatta spiralle bile hamile kalinabildigini nasıl bilmez?13 yildir evliyim 2 planli olarak yaptigim cocugum var..Hem sozde korunup nasil hamile kaliniyor.
13 yildir evliyim 2 planli olarak yaptigim cocugum var..Hem sozde korunup nasil hamile kaliniyor.
13 yıldır evli bi kadın doğum kontrol hapı hatta spinalla bile hamile kalinabildigini nasıl bilmez?
Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardinBıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?