Sonunda geldii

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ama bende başka bişeye takıldım burası bir derdim var, bebeğinizi müjdelemek için başka bölümler var keşke oraya yazsaydınız zira bdv de senelerdir bebek hasreti çeken ve bunu paylaşan arkadaşlarımızda konu açıyor biraz kırıcı olabilir bence bu.

Güzel haberler alınca şurada gerçekten mutlu oluyorum
Hayırlı olsun insallah :)

Hayırlı olsun bebeginiz benimde ilk doğumda kansızlıktan zor geçmişti ölüyordum şimdi de demir depom sıfırlanmış ve kansızlık baya var inşallah sağ salim atlatırım dogumu

Bende öyle ne yaptıysam 9 10 'dan yukarı yukselmiyor kan ette yerim pekmezce herşey ama olmuyo ilk doğumda 2 ye düştü kanım 7 8 ünite kan ve 5 6 ünite sarı kan verdiler anca ayağa kalkabildim kanama yaşamıştım şahinle ilgili bi sorunmuş yine tekrarlayabilirmiş ve şuanda kanun 8 9 civarı demir sıfırlanmış ama iğne de oluyorum yinede olmuyo ne yapım inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu sefer kanda bulamamışlardı darbeden sonra doğurmuştum kalmamıştı hiç bi yerde

Kansizlikla ne alakası var doğumun kolaylığının zorluğunun?

İlk bebegimde doğum yaptığımı kendim bile anlamadim ki aşırı kansizdim kan verdiler sonra.

İkinci ve ucuncu de kanım daha iyiydi birinciye nazaran zor geçmişti.

Alakasi yok tabii ama cok kan kaybi risklidir..

Yani, sonuç ?
Allah anali babali buyutsun..

Arkadaşlar kesin yazmıştır ama dayanamadım.
Ömrüm kansızlıkla geçti, geçiyor. Ne ilaç ne tüp fayda etmiyor gidip serum taktırıyorum ve yineleniyor sürekli.
Herkes sizin gibi az bi tedaviyle geçiremiyor, benim gibi kronik kansızlık çeken çok insan var.

Ayrıca 3 doğum yaptım hiç birinde de ebenin/doktorun elinde kalmadım, kalacak gibi olmadım şükürler olsun. Gayet normal bi doğum geçirdim.

O durum, ebenin ve doktorun beceriksizliği. Hamilelikten yeni çıkmışsınız, hamilenin doğunla korkutulmayacağını biliyor olmanız gerek.

Sağlıkla büyütün hayırlı olsun.

Haklisiniz , sonuna kadar..

Benim ki klavye delikanlılığı da sizin yaptığınız ne. İnternet üzerinden birine laf sokmak için her kelimeye bir bahane buluyorsunuz

Yüz yüze olsak yine söylerim, niye söylemeyeyim? Doğum hikayeleri anlatıp da bir de pişkin pişkin korksunlar bilmem neler diyen sizsiniz, ben değilim. Böyle söylemiş olmasanız, size yapılan eleştirileri ciddiye alsanız ve ben böyle söylesem yine de, o zaman haklı olursunuz. Ben de size 'laf sokmak' için bahane üreten olurum. Ama bunlar olmadığına göre..

Sizi kimse üzmek istemedi emin olun.

Ama siz dalga geçer gibi konu açınca bir çok kişiyi hem korkuttunuz hem üzdünüz.

Yani atarlanıcagınıza diyebilirdin en başta kusura bakmayın arkadaslar heyecandan.
Ne yazdıgımı bilmiyorum diye. Siz herkese yetiştiniz maşallah.
En sonda yaşa vermediniz lohusa demediniz diyosun hepsini söyledi arkdaşlar ama terslediniz anlatımınız hoş degildi.
Uslubunuzu begenmedi çogu kişi ve bu yüzden uyardılar ama malesef anlamadın.

Hadi yaşına, çocukluğuna verelim bu manasız hareketlerini. Olur, yapalım yapalım yaşıma verin, bilmem neye verin diyelim, sıyrılalım. Olur mu? Bence olmaz ya neyse.

Hani üst perdeden konuşmaya çabalamasan inan herkes yaşına, toyluğuna, lohusalığına vs verebilir. Ama maşallah her şeye karşılık vermişsin, köşeye sıkışınca da yaşıma, lohusalığıma verin demişsin. Neyse.

Ne ilk doğuransın ne son doğuran. Çok daha kötü vaziyette doğum yapanlar var, hatta hayatını kaybedenler var. Bir başkasının özelini manasızca burada paylaşmana değinmiyorum bile. Öte yandan birazcık da empati yapabilmek lazım. Sana yapılan eleştirilere birazcık da olsa kulak vermek lazım.

Ben empati yapıp sana geçmiş olsun diliyor, bebeğini sağlıcakla büyütmen temennilerimi sunuyor ve seni lohusalığınla başbaşa bırakıp reel hayatında etrafında olanlara yapacağın nazları da hesaba katarak herkese kolay gelsin diyorum.

Yeni dogum yapmis bir anneye de yuklenmek bize yakismaz hayirli omurlu olsun yavrunuz.sevgiyle buyutun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…