SONUNDA GİTTİM

Konularını okudukça lise arkadaşlarımla dedikodu yapıyormuş gibi hissediyorum. Ne diye cafeye gittiniz? Madem size kendini affettirecekmiş, kendi gelseydi yanınıza. Nişan atmışsınız ailenize bu durumu nasıl açıklayacaksınız barışırsanız?

barişacak zaten yakinda baristik aldatmamis ...o kuzeninin amcasinin dayisinin kizi cikar ...yada kafayi ona takmis zavallı... nisani atmissin ben seni aldatmadim deyip kapinda yatmadi simsi arkadasina demis ki bahane hazir sen soyle ...zaten o da hemen atilmaya hazir ...erkek olsam iyiymis aldatirim kosarak gelirler bana oh mis :21:

Sizin hayal dünyanız oluğunu düşünüyorum bunların artık çok net!! rahatladın mı sonunda gittin de. Bunların hiçbiri olmadı sen öyle olmasını istiyorsun. Ya adam senin kapına gelip bir kere konuşmamış kaç ay olmuş aldatmadım diye açıklama yapmamış ama gidip arkadaşına sarılıp ağlıyor da, aldatmadım diyor.

Peki senin oraya gelmeni mi beklemiş bunları anlatmak için eğer hergün cafedeyse ve arkadaşları da maşallah hep haber uçuyor zaten sana neden daha önce anlatmadı, neden siz anlatın ona aracı olun ben seviyorum demedi. Ne mutlusu ya sen mutlu falan değilsin eğer oraya gerçekten gittiysen tek düşündüğü beni unutamamış gelmiş olur. Valla barış evlen ne yaparsan yap artık yaaa zaten bahane arıyorsun koş git ama aynı konuları açma yaaa hergün yeni konu. Yine diyorum ruh sağlığın bozuk senin kafanda senaryolar üretmeye başladın

Sizin hayal dünyanız oluğunu düşünüyorum bunların artık çok net!! rahatladın mı sonunda gittin de. Bunların hiçbiri olmadı sen öyle olmasını istiyorsun. Ya adam senin kapına gelip bir kere konuşmamış kaç ay olmuş aldatmadım diye açıklama yapmamış ama gidip arkadaşına sarılıp ağlıyor da, aldatmadım diyor.

Peki senin oraya gelmeni mi beklemiş bunları anlatmak için eğer hergün cafedeyse ve arkadaşları da maşallah hep haber uçuyorsa neden daha önce anlatmadı neden siz anlatın ona aracı olun demedi. Ne mutlusu ya sen mutlu falan dedğilsin eğer oraya gerçekten gittiysen tek düşündüğü beni unutamamış gelmiş olur. Valla barış evlen ne yaparsan yap artık yaaa zaten bahane arıyorsun koş git ama aynı konuları açma yaaa hergün yeni konu.

Bak abla sana şizorfren diyo yeter artık kararını ver bitsin bu iş..

biz ne desek boş,siz bu adamı affedeceksiniz.bu yüzden,çok da arabeskleşmeden,barışın gitsin.

bir daha yapar mı,yapmaz mı ,siz karar verin.

öyle olur olmaz şeylere ağlayan erkeklere de inanmayın.

Herkesi her şeyi bırakıcam demişşşşş. Ooo barış hatta hemen evlen seni en birinci o sever en iyi o sever...

Herkes gitme dedi gittiniz bence bunada kendiniz karar vereceksiniz yani biz ne desek boş

Farkındamısın adam sen yokmuşsun gibi davranmış. Sen de o şunu dedi bu bunu dedi diye bizim kafamızı şişir!!!

Dün bi akadaşımla gittim eski nişanlımın cafesine sınav nedeniyle canlı müzik iptal edilmişti içeri girdim sadece eski nişanlım ve cafe sahibi ortak arkadaşımız vardı sağa sola bakmadan direk masaya geçip oturdum yüzümü döndüğümde karşımda buz kesti dondu kaldı titredi resmen ama ben o kadar çok kötü olmadım oturdum arkasını döndü çekti gitti aradan 15 dk geçti geri geldi içeri girmeden direk cafenin mutfağına geçti benim arkadaşımda lavaboya gitti giderken karşılaşıp sarıldı arkadaşıma ağlamış baya sonra onlar mutfakta iki saat oturup konuştular bizde cafe sahibi arkadaşımla tavla oynadık bana çok kötü olduğunu pişman olduğunu yaşdağım yere yerleştiğini beni her saniye takip ettiğini söyledi eski nişanlımda benim arkadaşıma herkesten vazgeçecemher şeyi bırakacam sadece o olacak demiş neden bu kız bu kadar mutlu demiş artık beni istemez ki demiş ben gitsem bana gelir mi sormuş falan çok kötüymüş durumu ve benimle yüz yüze görüşmek istiyor beni aldatmadığını her türlü kanıtlayacakmış herkese demiş .. iki saat beni alatmış evimin önüne gizlice gelip saatlerce izlediğini anlatmış bir sürü şey .... iyiki gittim de diyemiyorum keşke gitmeseydim de diyemiyorum son kez dinlemeli miyim kanıtlamasına izin vermeli miyim yoksa tek şans dahi vermeden yoluma mı bakmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum... size dediğim gibi o şarkılar şiirler hepsi banaymış ben alınmamışım hepsini benim için paylaşıyormuş
Bize sorma zira sana gitme dedik o herif seni aldatti neyle kanıtlayacak seni kandiracak sende düğün dernek yapacan en fazla 2 sene sonra tekrar aldatcak gene af dilicek yapmadım dicek gene kandircak hayat senin Hayatın zaten kimseyi dinlemiyosun lütfen dalga geçer gibi bide bize sorma

Back
X