Ben bişi anlamadım bayramda büyükde toplanılır, yer kayınvalidenizin evi olmalı, neden size geliyorlar ki..
Bi sebep var ise size gelmeleri için evden gitmek ayıp olur haberiniz olmasa geliceklerinden tatamda bile bile olmaz bence..
çocuklarınız küçükler daha malum onlarla oyalanıp çok yüz göz olmazsınız onlar hizmetlerini etsinler kendileri ama öncesi tatlı, yemek hazırlığı var dimi..
Emrivakilerden oldum olası nefret etmişimdir..
''Onunda kara haber geldi '' yazmışsınız ben
''onunda kara haberi geldi'' okudum ve ödüm koptu.
Eşiniz sizi ikna ettiyse yapacak birşeyiniz kalmamış
durumu kabullenin bence sorun haline getirip kendinize eziyet etmeyin.
Evde misafir varken arkadaşa gitme fikri hoş değil...
Neolursa olsun ev sahibine yakışır şekilde davranın
cnm biz 8 saatlik mesafedeyiz 2 ay önce ordaydık ve kavgayla döndük yani bizim gelmiycegimizi biliyolar sonrada hepsi planlaşmışlar bizde toplanacaklarmış
aslında sende haklısın acaba elimimi öpmeye gelir ki kaynanama elimi uzatsam mı acaba :)
Aslında doğru olanı herkes otursun oturduğu yerde 8 saat ne kalkıp geliyosun bree kaynana..
Telefonlada yarım ağız bi bayramlaşırdınız olur biterdi..
çözüm arayalım bakalım..
Gelicekler yani bi şekilde eşiniz okeyi vermiş..
Evden kaçamazsınız..
fazla hazırlık yapmayın hazır bi tatlı alırsınız mesafeli durusunuz üstünüzde bi yük gibi şimdi çok iyi anlıyorum sizi
(kaynana bnm evime gelir iken evvel zamanında kimin evinde kalıyorsa o evde toplanılırdı) az çok biliyorum çok kötü bi durum..
Siz temizleyip evinizi mecbur hazırlık yapıyorsunuz onlar gelip yiyip içip dağıtıp gidiyorlar sonra gezmelerine siz arkalarını toplamakla ancak iyi geliyorsunuz..
Sen elini uzat bacım yinede ayy ne çok sevilen bi gelinim dee teeeeeeeee 8 saatt ötelerden elimi öpmeye geliyolar diye bide böbürlenn
sonunda die başlık atmıştm ama yalnış yazmısım
aslında o kadar büyük bi problem deil de üzüldüm işte tatil planımız falan vardı tabi kaynanayı da görmekte istemiyorum o ayrı bi mesele sonra yaklasık 10 kişinn yemegi bulasığı yatagı canım sıkıldı birz işte
Valla canım haklısın ama gelmemelerini sağlayamazsın eşin onaylamış.
Sende hiiç keyfini bozma,özel şeyler yapma mesela gelsinler hep birlikte yaparsınız.
Rahatlık sağlama yani evinde,topluca gelme olaylarını bende sevmiyorum çocuk olsun olmasın ağırlaması zor iş
erkekler için çok normal bir durum ama. annesi, babası, kardeşi, abisi, onların eşleri, çocukları toplansın; vıcık vıcık bir ortam oluşsun; kendi karıları da kendi evinde hizmetçi konumuna düşsün. kadın dinlenmek mi istiyormuş, başbaşa mı kalmak istiyormuş, bebeği mi varmış, hali mi yokmuş, hiiç umurlarında olmaz! pes!
şimdi söyleseniz bir dert, söylemeseniz bir dert. karşı çıksanız bir dert çıkmasanız bir dert. çıkmasanız hep kendi bildiğini okuyacak, doğru yaptığını düşünecek, bayramda plan yapmışken iki küçük çocuğu olan kadının başına bir araba insanı sarmak normal sanacak. karşı çıksanız da tadınız kaçacak. benim de böyle dertlerim oluyor da kimi zaman, vardığım sonuç şu: erkekler eğitilemez, öğretilemez...
sonunda die başlık atmıştm ama yalnış yazmısım
aslında o kadar büyük bi problem deil de üzüldüm işte tatil planımız falan vardı tabi kaynanayı da görmekte istemiyorum o ayrı bi mesele sonra yaklasık 10 kişinn yemegi bulasığı yatagı canım sıkıldı birz işte
cnm benm kaynanayla hiç konuşmuyorum konuşmamda zaten gelsin otursun yesin içsin yatsın ve gitsin konuşmam sorduklarına bile cvp vermiyorum bişi sorduğu zaman ya yere bakarım yada başkasına döner konuşurum öle yani o halen arıyo tlf da acmıyorum hala konuşuyo neden mi sadece bak oğlum ben iyiyim ben arıyom konuşuyom karında bütün kabahat dedirtttirmek için biliyorum beni günahı kadar sevmez çünkü ben yalakalığığı sevmem bi insan hakkında ne hissediyorsam direk söylerim yalan konuşmam bunun o ikili oynaması beni mahvediyor serefli bi şekilde küs kalsa konuşmasa erkek gibi kadınmış diycem amma oda yok hep oyun hep oyun
kızlaar hayret bu bayram önce kimin ailesine gidilcek tartışması konusu açılmadı
bu el öptürme merakı nedir anlamıyorum
biz gidicez, kaynanam 450 km ilerden şimdiden elini hazırlamış uzatmış beni bekliyodur
kızlaar hayret bu bayram önce kimin ailesine gidilcek tartışması konusu açılmadı
bu el öptürme merakı nedir anlamıyorum
biz gidicez, kaynanam 450 km ilerden şimdiden elini hazırlamış uzatmış beni bekliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?