Sürekli yatmak sizi de hayattan koparir, işe yaramaz hissedersiniz. Mesela oturdugunuz yerden ütü yapın kendinizi yormadan. Koltuga oturun, sırtınızı yastiklarla destekleyin, utu masasinin boyunu kısaltıp yapın, anneniz de yerlestirsin. Ispanagi o yikasin siz dograyin vs. Yani bence annenizin yaptığı aşırı yanlış ama hani onu da anlamak açısından bakmaya çalışıyorum olaya. Yaşı ileri mi, acaba gucu mu yetmiyor? Veya ev işini sevmez mi eskiden beri.
Ben de 8 haftalık hamileyim. Annem çok yakin oturuyor ve sağolsun gelip her işimi yapıyor. Ama benim annem de aşırı pimpirik. Esim gelince evine gidiyor, bin defa msj atiyor iyi misin diye. Gelemediginde yüz kez arıyor. Bazen kendi derdimi unutup onu teselli etmek zorunda kalıyorum. Af edersiniz geçen gun cok zorlanarak istifra ettim. Annem nerdeyse kendi kaybedecek. Ayni anda mendil,su,kolonya,poset,legen vs her şeyi ayni anda veriyor falan. Kusmayi bırakıp onu teskin etmek zorunda kaldım. Yani size güç verecegini hissediyorsaniz, kv gelsin, hem anne kadar nazlanilmiyor, insan daha dinc olmak zorunda kalıyor falan. Bence anneniz de siz de yipranmissiniz, bi süre gitsin evine. Dogumdan sonrasi icin de kredi birakin