- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
Konu sahibine naz yapıyor diyenler pesss gerçekten ev işi bile yapamayacak konumda olup bişeyleri başkasından rica etmek ne demek biliyor musunuz ! Böyle bi durumda olmak çok mu hoşuna gider bi insanın ya! Sen perde asacak kadar rahat bi hamilelik geçiriyor olabilirsin ama bi başka gebenin tuvalete bile giderken ödü patlar bunun Naz'la niyazla alakası Yok her hamilelik farklıdır kimi kolay geçirir kimisinin yaşamadığı zorluk kalmaz . Bende hamileyim ve bikaç ay önce zor zamanlar geçirdim anneme gelip kaldım su içtiğim bardağı bile kaldırmama müsade etmedi Allah razı olsun bende o kadar mahçup oldum kadar üzüldüm ki. Ne evime nede hayattaki bebeğime bakacak durumum vardı , şimdi iyiyim evimdeyim ama bi sıkıntım olsa yine anneme sığınırım anne ya anne ! Bi insana annesi destek olmasa kim destek olur ki siz kendi evladınızı düşünün zor durumda olsa sağlık problemi olsa gidip işimi yapmaya bakmaya gücenir mi bi anne ya . ben hamileyken şöyleydim böyleydim diye atıp tutanlar herkes ne yaşadığını bilir kimse üzerini bile giyilemeyecek kadar sıkıntıda olmayı istemez ki aklı başında olan bi insan naz olsun diye üzerini eşine giyindirmez . Bu kadar aciz bi konuma düşürmez kendini , o durumda olunca da insan kendini çok kötü hisseder insan. Dünyaya bi evlat getirmek malesef her zaman kolay olmuyor ...