Sonunda satıldı!!

Canım sen niye gitmedin ?

Ben olsam kpden atik olup kendi hesabımı verirdim çünkü bu adam onu hakediyo

Bakalım bayramdan sonra meolucak ev benim adıma demez inşallah

Benim kayınbabamda aynı şekilde davranırdı.. ama ben art niyet aramazdım neticede almasa başta almaz. Düşmanınız değil BABAnız..

Canım sen niye gitmedin ?

Ben olsam kpden atik olup kendi hesabımı verirdim çünkü bu adam onu hakediyo

Bakalım bayramdan sonra meolucak ev benim adıma demez inşallah
İstememiş beni :) erkek işi gelmesine gerek yok demiş eşim de götürmedi :) biliyor başına gelecekleri

Sonuna kadar davran eger ki ev sizin olmazssa kp almasi sacma hesabina yatirttirmasi parayi da sacma ya zamani bol oyalanacak is ariyor ya da evi bal gibi ustune alacak size guvenmior

Sonuna kadar davran eger ki ev sizin olmazssa kp almasi sacma hesabina yatirttirmasi parayi da sacma ya zamani bol oyalanacak is ariyor ya da evi bal gibi ustune alacak size guvenmior
Valla kartlarım açık oynuyorum varsa almak gibi bir planı beni de unutsun oğlu :)

İstememiş beni :) erkek işi gelmesine gerek yok demiş eşim de götürmedi :) biliyor başına gelecekleri
Erkek işi miymiş ev satmak, vay vay vay kayınpederinizin niyetini bilemem ama tavırları, sözlerini hiç hoş bulmadım, evi alırkende erkek işi deyip farklı bir ev aldırmaz umarım.

Bence esine guvenmemis olabilir .esin daha once bazi seyler yapmissa adam oglunu koruyordur.adam parayi alip kacmamis zahmet edecek ankaraya gidiyor birlikte yapalim diyor.fikir hakki var oglu ev aliyor.ama uygulayip uygulamamak para sizde olsaydi sizin hakkiniz olurdu.gecmis olsun .kendini fazla uzme bence .esin basta hata yapmis

Himm sizi goturmemesi tuhaf .hakkinizda hayirlisu

kb sizinđe bir aile olduğunuzun
umrunda değil halen eşine çocuk gözüyle bakıyor zor bir durum

[/QUOTE]
Tapuyu almaya gıttıgınızdede bu sozu duymayın sakın erkek işi gelemsıne gerek yok oğlum sen al üzerine dıyecek kb ortak tapu almanıza karsı gıbı

Erkek işi miymiş ev satmak, vay vay vay kayınpederinizin niyetini bilemem ama tavırları, sözlerini hiç hoş bulmadım, evi alırkende erkek işi deyip farklı bir ev aldırmaz umarım.
Ankara'yı bilmiyor o yüzden biraz rahatım ama şimdi Bayram'a kadar internetten ev bakmaya başlarsa şaşırmam !

Ben ev alırken araç alıp satarken vs her zaman bulunuyorum. Sadece böyle konularda değil, kadınlar gitmiyor sen de gitme denilen her yere gidiyorum. Gitmemem gerektiği kararını kendim gözümle gördükten sonra veririm. Yerinde olsam giderdim. Ev senin oturacağın ev. Kimsenin sana gelme gitme deme hakkı yok.

Ankara'yı bilmiyor o yüzden biraz rahatım ama şimdi Bayram'a kadar internetten ev bakmaya başlarsa şaşırmam !

Valla hiç belli olmaz, dediğiniz gibi de yapabilir ya da ailenizde orada yaşıyormuş ya, onlarda kalmayı teklif edip biraz kalalım, acele etmeyelim, başka evlere de bakalım diyebilir.

Belki normal bir tutumdur yaptığı, olması gereken aile büyüklüğü budur belki, bilemiyorum bu sebeple sizi etkilemekte istemiyorum ama bana ters, kayınpeder olması da değil mesele, öz babamda böyle yapsa benim paramı kendi hesabına yatırtsa veya ben ve eşimin oturacağı ev için müdahale etse tavrım aynı olurdu, hani ben talep etsem böyle bir istekte bulunsam kendisinden neyse ama sormadan müdahil olmasını istemezdim.

Umarım sorunsuz bir şekilde alırsınız istediğiniz evi.

Parayı alacağını baştan dediği için zıtlaşmak istemedim Ankara'da sorun çıkartmasın diye

Benim babam yapsa neyse Ankara'yı biliyor derim ama kendi babası Ankara hakkında hiç bir şey bilmiyor parayı alması baştan saçmalık bir de alınırken bende gelicem demesi aklımda soru işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…