- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ev onun degilse evlenmeselerdi ozman oyle is mi olur kari koca arasinda senin benim yapilacaksa bekar takilinEv sizin değildi o yüzden Karışma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Baba oğul arasında.
Canım sen niye gitmedin ?
Ben olsam kpden atik olup kendi hesabımı verirdim çünkü bu adam onu hakediyo
Bakalım bayramdan sonra meolucak ev benim adıma demez inşallah
Sonuna kadar davran eger ki ev sizin olmazssa kp almasi sacma hesabina yatirttirmasi parayi da sacma ya zamani bol oyalanacak is ariyor ya da evi bal gibi ustune alacak size guvenmior
İstememiş beni :) erkek işi gelmesine gerek yok demiş eşim de götürmedi :) biliyor başına gelecekleri
Erkek işi miymiş ev satmak, vay vay vayİstememiş beni :) erkek işi gelmesine gerek yok demiş eşim de götürmedi :) biliyor başına gelecekleri
Eveeeeet doğru bildin valla öyle. Aylık 20 bin geliri var ama buna rağmen bizim peşimizde!!!
Erkek işi miymiş ev satmak, vay vay vaykayınpederinizin niyetini bilemem ama tavırları, sözlerini hiç hoş bulmadım, evi alırkende erkek işi deyip farklı bir ev aldırmaz umarım.
Üzgünüm ama bence eşin seni saymıyor. Babasının lafıyla her şeyi yapabilir.
Ankara'yı bilmiyor o yüzden biraz rahatım ama şimdi Bayram'a kadar internetten ev bakmaya başlarsa şaşırmam !
Ben ev alırken araç alıp satarken vs her zaman bulunuyorum. Sadece böyle konularda değil, kadınlar gitmiyor sen de gitme denilen her yere gidiyorum. Gitmemem gerektiği kararını kendim gözümle gördükten sonra veririm. Yerinde olsam giderdim. Ev senin oturacağın ev. Kimsenin sana gelme gitme deme hakkı yok.
Valla hiç belli olmaz, dediğiniz gibi de yapabilir ya da ailenizde orada yaşıyormuş ya, onlarda kalmayı teklif edip biraz kalalım, acele etmeyelim, başka evlere de bakalım diyebilir.
Belki normal bir tutumdur yaptığı, olması gereken aile büyüklüğü budur belki, bilemiyorum bu sebeple sizi etkilemekte istemiyorum ama bana ters, kayınpeder olması da değil mesele, öz babamda böyle yapsa benim paramı kendi hesabına yatırtsa veya ben ve eşimin oturacağı ev için müdahale etse tavrım aynı olurdu, hani ben talep etsem böyle bir istekte bulunsam kendisinden neyse ama sormadan müdahil olmasını istemezdim.
Umarım sorunsuz bir şekilde alırsınız istediğiniz evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?