Sonunda satıldı!!

Benim babam yapsa neyse Ankara'yı biliyor derim ama kendi babası Ankara hakkında hiç bir şey bilmiyor parayı alması baştan saçmalık bir de alınırken bende gelicem demesi aklımda soru işareti
Ben size hak veriyorum, evi eşinizin parasıyla almışsınız, tapusu eşinizin üstüne, satarkende yine para eşinizin hesabına yatmalıydı, ben eşinizin tutumunu da hayretler içerisinde okuyorum, babasının yaptığına ses çıkarmamış, baba sen ne yapıyorsun dememiş, kayınpederiniz sizi ev satışında istemeyince itiraz etmemiş, benim için evli biri sorumluluklarını kendisi üstlenen, ailesiyle eşi arasında dengeyi kurabilen insan demektir, sizin eşiniz baba ne derse onu yapıyor, tamam büyüktür, büyük sözü dinlenir ama makul şeylerde, bilemedim inanın.

Hakkın yok diye bir dünya yok. Yarın tapuyu üstüne alırsa kp evinde oturuyor dedirtmem kendime

tavriniz cok cirkin..
adam satin bana ev alin demiyor ki.
ev alana kadar para bende duracak diyor -belki esiniz daha once para carcur etti guvenmiyor-
cok gururluysaniz o zaman kredi cekip kendi evinizi kendiniz alin.
ben 30 yasinda bir adamin sifirdan yardim olmadan ev aldigina inanmam,illaki kp yardimi olmustur.
kusura bakmayin bu konu baba ogul arasinda kalir,siz disarda kaliyorsunuz.

Hemde Nasıl zor ya. Ankara'da doğ büyü buraya gel çekilir çile değil bir an önce gitseydim
Gelirsin insallah canım benim hayırlısiyla. :)
Cokta guzel yerden bulmussun insallah olur biran once :)

Eşime de söz geçmiyor babam Nasıl itiraz edeyim diyor. Bu düşüncelerimi söylediğimde Ankara'ya gidelim görürüz tapu kimin üstüne olacak dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama benim dediklerim çıkarsa da büyük olay çıkar. Sonuçta ben kazanmadım o evi ama en nihayetinde eşimin bir evi vardı farklı yerden alıyoruz diye el koyarsa ne yaparım şu an kestiremiyorum.

Ankara'ya gidince ailende mi kalacaksınız sen eşin ve kp?
Evet ailemde kalacağız ev alınana kadar tabii evin temizliği yerleşmesi filan kv de gelir sanırım o Zaman zarfında meraklı eksik kalmak istemez evi görmezse olmaz. Onlar öyle ya her haltın içinde olacaklar.

Valla siz kusura bakmayın asıl babası bile oğlum kendi evini kendi aldı helal olsun kim yapar diyorsa demek ki yardımı olmamış demektir. Dışarda da kalmıyorum ben evlendim babası dışarda kalıyor asıl babaysa baba ben eşiyim.

Siz yine de içinizi ferah tutun, ev eşinizin üstüne olur yine ama evi beğenmedim başka yerlere de bakalım muhabbeti olabilir, yalnız eşiniz babasına itiraz etsin denmiyor ki, itiraz etmesini beklemiyorsunuzdur sizde, sadece durum şu ki 30 yaşında adam kendine ait evi tapu dairesine gidip satabilir ve parasını da kendi hesabına koyabilir, satış sırasında babasına veya babasının banka hesabına ihtiyacı yok, neden 15 yaşında bıyığı yeni terlemiş delikanlı gibi el ele tutuşup gidiyor?
Hani en azından benim garipsediğim kısımlar bunlar, bizde bir mülk alacağımızda veya elden çıkaracağımızda karı-koca konuşur karar verilir sonra mülk kimin üstüneyse gider o işlemini yapar.

Onun aklı ermezmiş öyle işlere verdiği açıklama bu. Zaten benim kocam da mal anlamaz imza atıp teslim edip parayı hesaba almayı. O kadar beceriksiz. Deli olmamak evde değil bazen. Bilmiyorum Ankara'da beni nelerim beklediğini ama kendim beğenip kendim almak istiyorum buma itiraz ederse olacaklardan da ben sorumlu değilim. Eşimin de bizi erdirdiği yeter diye düşünüyorum. Evet bu kadar işin içinde olmaları beni rahatsız etmiyor değil ev eşimindi alınacak evin de öyle olmasını istiyorum kendi üstüme istemiyorum ki buradaki insanlarda kendi üstüme istiyorum gibi yorumlar yapıyor ben zaten bir evin bir çocuğuyum aileme ait ne varsa zaten benim ihtiyacım yok ki.

Kp in paraya el koyacagi belliydi.
Tapuda ne yapacak bekleyip goreceksiniz.
Evde kp in cuzi de olsa bir miktar katkisi var demek ki.
Yoksa bu kadar mudahil olmazdi diye dusunuyorum.
Peki bu mevzudan once baska konularda da hayatiniza bu kadar karisirmiydi?

Ama işte babası sürekli eşinizin hayatına müdahil olduğundan oluyor bunlar, ev alamaz, ev satamaz beceremez der ve devamlı peşinde olursa yapamaz tabii, çocuk değil ki 30 yaşında, hem siz varsınız karı-koca satış işlemini gayet güzel yapardınız.
Aile büyükleridir, saygı hürmet tamam ama büyükler büyüklüklerini bilip her işin içinde olmamalı, benim bir tanıdığın anne babası aynı eşinizin babası gibi delikanlının herşeyine karıştı, o yapamaz edemez diye diye adam şimdi 60'ına yakın elinden hiçbirşey gelmiyor, beceremiyor, eşinizin babası oğluna iyilik etmiyor kötülük ediyor.

Yahu o sizin büyügünüz babaniz, bu kadarda sacmalamayin, adam size yardımcı olmak istiyor ön ayak oluyor, ne bu kin ne bu öfke, paranın üstüne yatarsa yada tapuya o zaman kopar kıyameti ama durduk yere ne moral bozuyosun, ilgilenmese yine söylenecen

Aslinda normalde ev alirken babasi beraber gelebilir bu cok anormal degil de para babasinin hesabina yatmis o kafa karistiriyor.iyi niyetli olduklarini bilsen bu kadar rahatsiz olmazdin insallah sorun cikmaz

Hahh ayni sorunu bende yasadim ve klasik cevap herkes iyi niyetli ben fesat oldum. Benimki de ev alirken babamin üstüne olsun tapu dedi bunu kendime hakaret sayarim dedim. Ne demek tapu babanin üstüne olsun sen necisin esek basimi tövbe ya sinir hastasi ederler insani. Sakin taviz verme sakin!

Hayır ilk defa bu kadar içinde olayların. Neden bu konuda bu kadar abarttı bende anlamış değilim. Bekleyip göreceğiz sonu nereye olacak diye

Bu gidişle de bir şeyin üstesinden gelecek kapasiteye asla sahip olamayacak. O değil benim fikirlerime de açık değil. Bir şey dediğim Zaman sen öyle dğşünüyorsun ama benim babam öyle biri değil deyip duruyor. Değil de parayı neden aldı? Bana mantıklı bir açıklama yapsa hiç olmazsa kafamda senaryo kurmıcam ama şu am bin türlü şey geçiyor kafamdan içim biç rahat değil. Üstelik aileme karşı da beceriksiz bir Adamla evlenmiş profili çizmek istemiyorum çok çaresizim. Ve gerçekten gerginim. Sinirlenmemek elde değil.

Ev alınırken gel gör ama parayı çocuk gibi elinden almak bana sanki para kaçırıypr gibi geldi anlamadım. Ama ev alınırken geldiğinde hafif yollu sormayı planlıyorum neden aldığını. Varsa kocam hakkında bir sorun eşi olarak bende bileyim gardımı alayım.

Hiç söylenmem valla yeter ki ellerini ayaklarını bir çeksinler bizde bir aile olduğumuzu birey olduğumuzu bilelim. Hala 10 yaşında çocuğa verilen harçlığa Nasıl ailesi el koyuyor sen düşürürsün oynarken ver bende dursun diyor, aynı o durumdayız. Siz memnun olabilirsiniz bu durumdan ama ben değilim ve benim için büyük bir dert, sıkıntı.

Belki oğluna yardımcı olucak büyükten zaRar gelmez fikir alışverişinde bulunurlar belki destek çıkar yetmeyen yerde. Hicbir anne baba evladi ev almasın istemez. Yeterki ev almaya kalksın yardımcı olurlar. Bence vesvese şuan sizdeki durum estağfurullah çekin sakın olun.

Ev tutarı nekadarsa oğluna verip, gerisi onda kalacak olay bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…