Sonunda satıldı!!

yahu sen taktın bu eve. evi kp vermıs, dogru dimi? öyleyse eger gercekten laf etmeye hakkın yok. nasıl bu kadar dert edebılıyorsun kendıne aklım almıyor. kv görümceme ev verdı, ama tapu kendı üzerinde. bize ev alacak
tapu sanırım yıne kendı uzerıne olacak. o da onun aç gözlülüğü.
şimdi ben ne hakla eşime '' bunu nasıl yapabılır, nasıl senın üzerine almaz evi, nasıl şöyle olur...'' diyebılırım. dersem bana '' sana ne ! '' dediği zaman ne cevap verırım?

bak arkadasım, böyle yapınca yanlıs anlasılırsın bilesin. eşin bu evi kendı parasıyla siz evlıyken almamıs sonucta.
o yüzden karısamazsın.
eşinin gururuna dokunmuyorsa seni ilgilendirmez.

ben anlayamadım

bir baba kızına ve oğluna ev alıyor ve ikisinin de tabusunu kendi üzerine yapıyor (yarın bir gün ölüp giderse eşine ve cocuklarına eşit bölünsün diye düşünüyorum)

bu durumda nasıl aç gözlü oluyor?

ortada sadece 2 cocuk varsa mal paylaşımı çok zor bişi değil

ortada sadece 2 cocuk varsa mal paylaşımı çok zor bişi değil

eşinin durumu ne oluyor acaba bu durumda biri oğlunun biri de kızının üzerine ev var. bi de alınan evlerin ikisi de aynı fiyat mı? biri 100luk biri 300 luk ev mi? neyse merakımdan sordum valla yoksa ne benim babam ne de eşimin babasının durumu yok. olsa da ev alsa da kendi üzerine yapsa keşke

evet, eşit evler neredeyse. her sey kendı uzerınde olsun ıstıyor. mal delisi biraz.
zaten ben sorun etmıyorum
çünkü benı ılgılendırmez.

evet, eşit evler neredeyse. her sey kendı uzerınde olsun ıstıyor. mal delisi biraz.
zaten ben sorun etmıyorum
çünkü benı ılgılendırmez.

nedense bana mal delisi gelmedi yaaaa

mal delisi dediğim aldığı evde colugunu cocugunu da oturtmaz kiraya verir kiradan gelen parayı da bi güzel kendine saklar gibi geliyor

neyse güle güle oturun evinizde :)

nedense bana mal delisi gelmedi yaaaa

mal delisi dediğim aldığı evde colugunu cocugunu da oturtmaz kiraya verir kiradan gelen parayı da bi güzel kendine saklar gibi geliyor

neyse güle güle oturun evinizde :)
bu farklı modeli diyelım. hanı her seyın bi modelı olur
bu da aynen böyle . neyse

Ankara'dan ev alındığında para artacak mı?
Eğer artacaksa onun hesabında olduğu için ona kalır isteyemezsiniz hesabı mı yapılıyor bilemedim ki
Belkide iyi niyetli günahını almayalım
Burda tek hatalı eşiniz
Ben hayatımda moda tapu dairesi görmüş insan değildim tek başıma gittim evi aldım bankaya geçtik parasını verdim nedir yani yapılamayacak ne olabilir bunda?
(Bir anekdot eklemek içimden geldi eşim Kazakistan da görevde olduğundan vekaletname ile aldım krediyi ama halamlar falan ev kimin üstüne olacak sor dediler ben utanırım soramam dedim gerçekten de soramam 14 yıllık evliyiz ama maddi konular utandırır beni ...dedim ki " evde vesikalık resmini bulamadım nereye koymuştun tapu için lazım" o da Dedi ki " ev senin olsun sana hediyem olsun"
Ama tabii burdan çok Mutlu olduğumuz izlenimine kapılmayın kaç bin km öteden gene Can'ıma okuyor gene Can'ıma okuyor )

Ama iki konuda da ortalama 50 defa yazıldı Ev kayınpederin değil yani kayınpeder almamış ya da vermemiş ev konu sahibinin eşinin parasıyla alınmış ev konu sahibinin eşinin
hayır, konu sahıbı daha önce '' kp eşime verdi '' dedi. hatta daha sonra tekrar sordum cevap vermedı ona

Sonuçta adam daha tecrübeli belki ev satın alırken sizin bilemeyeceğiniz şeyleri o biliyodur sizin en doğru evi bulmanız için yardım etmeye çalışıyodur. Anneler babalar her zaman çocuklarına yardımcı olmak ister bence bunda art niyet aramamak gerekir.

Ben de bu konunuzu biliyorum, bayram sonrasını da merak ediyorum bakalım ev alınınca niyet ortaya çıkacak.

Benim asıl merak ettiğim 4 ayda eşinin ailesi sana ne yaşattı ki onlardan bu kadar nefret ettiniz. Söylemlerinizden çok belli oluyor kin.

hayır, konu sahıbı daha önce '' kp eşime verdi '' dedi. hatta daha sonra tekrar sordum cevap vermedı ona
Defalarca yazdım eşim çalışmış kp elinden paraları almış çar çur etme ev alalım demiş ve eşim ev sahibi olmuş. Anlatamıyorum sanırım.

sevilan, evi eşin kendı parasıyla mı aldı? kp mi vermişti önceden
Eşim çalışmış bu yaşa kadar zamanında para etmeyen bir yerden ucuza bir ev almış ev para etmeye başlayınca satıp Ankara'dan alalım dedik. Ev eşimin parasıyla alındı. Kp de söylüyor zaten ben almadım kendi emeğiyle aldı diye inkar etmiyor adam nişan zamanıda söyledi kendi evi var kendi aldı diye

Defalarca yazdım eşim çalışmış kp elinden paraları almış çar çur etme ev alalım demiş ve eşim ev sahibi olmuş. Anlatamıyorum sanırım.
ama siz evlenmeden önce alınmıs dimi? kusura bakma ama yıne senı ılgılendırmez ki.. evlenmeden önce alınmıs sonucta

bu arada diğer konunda kendını ifade edemedın bır turlu. kac kişi sordu
bı anlamayan ben degıldım yani

Gelirleri iyi atlık 20 bin lira gelirleri var kp lerin. Nişan zamanı bana muhtaç olursun dedi ben çalışmayacağım için. O gündem beri uyuzum yıldızım barışmadı.

Yok orda da edit yaptım açıkladım da herkes anladığı gibi yorum yaptı. Neyse hakkım yoksa otururum bende aşağı keserim sesimi. Ben eşim olduğu için konuşmaya hakkım var gibi hissediyordum.

Yok orda da edit yaptım açıkladım da herkes anladığı gibi yorum yaptı. Neyse hakkım yoksa otururum bende aşağı keserim sesimi. Ben eşim olduğu için konuşmaya hakkım var gibi hissediyordum.
evlıyken alınsa belkı haklısın. ama bu durumda bişi yapamazsın. çünkü senden önce alınmıs ev
eşinin tek kelımesıne bakar '' sana ne''

ama siz evlenmeden önce alınmıs dimi? kusura bakma ama yıne senı ılgılendırmez ki.

Surrender haklısın da bir kadın konu açsa eşim evlenmeden önce alınan evi satıp babasının üstüne ev alıyor dese ne deriz? Sonuçta adamın hakkı ama çirkin bir davranış değil mi? Ne için yapıldığı belli değil mi? Bu arada konu sahibi kendi ailesinde tek çocuk ve ailesinden ona ev falan kalıyor. Yani ihtiyacı olduğundan değil ince hesaplar olduğundan bu kadar sinirlenmiş.
Benim bu konuda sinir olduğum 30 yaşında adamın babasının lafından ayrı hareket edememesi. Eşi dese ki ben babamın üzerine yapıcam ona bile razıyım ama eşi babam böyle uygun görmüşçü bir insan. Bunun çevremde çok örneklerini görüyorum. Kendi evindeki basit bir tamirde bile babasına koşan hayatında bir tane fatura yatırmamış hep babası yatırmış insanlar tanıyorum. Şahsen benim saygım kalmazdı. Konu sahibininse cidden ev mal mülk derdinde olmadığını düşüyorum ama sinirle kendini ifade edemediği konusunda haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…