yahu sen taktın bu eve. evi kp vermıs, dogru dimi? öyleyse eger gercekten laf etmeye hakkın yok. nasıl bu kadar dert edebılıyorsun kendıne aklım almıyor. kv görümceme ev verdı, ama tapu kendı üzerinde. bize ev alacak
tapu sanırım yıne kendı uzerıne olacak. o da onun aç gözlülüğü.
şimdi ben ne hakla eşime '' bunu nasıl yapabılır, nasıl senın üzerine almaz evi, nasıl şöyle olur...'' diyebılırım. dersem bana '' sana ne ! '' dediği zaman ne cevap verırım?
bak arkadasım, böyle yapınca yanlıs anlasılırsın bilesin. eşin bu evi kendı parasıyla siz evlıyken almamıs sonucta.
o yüzden karısamazsın.
eşinin gururuna dokunmuyorsa seni ilgilendirmez.
ortada sadece 2 cocuk varsa mal paylaşımı çok zor bişi değilben anlayamadım
bir baba kızına ve oğluna ev alıyor ve ikisinin de tabusunu kendi üzerine yapıyor (yarın bir gün ölüp giderse eşine ve cocuklarına eşit bölünsün diye düşünüyorum)
bu durumda nasıl aç gözlü oluyor?
ortada sadece 2 cocuk varsa mal paylaşımı çok zor bişi değil
evet, eşit evler neredeyse. her sey kendı uzerınde olsun ıstıyor. mal delisi biraz.eşinin durumu ne oluyor acaba bu durumda biri oğlunun biri de kızının üzerine ev var. bi de alınan evlerin ikisi de aynı fiyat mı? biri 100luk biri 300 luk ev mi? neyse merakımdan sordum valla yoksa ne benim babam ne de eşimin babasının durumu yok. olsa da ev alsa da kendi üzerine yapsa keşke
evet, eşit evler neredeyse. her sey kendı uzerınde olsun ıstıyor. mal delisi biraz.
zaten ben sorun etmıyorum
çünkü benı ılgılendırmez.
bu farklı modeli diyelım. hanı her seyın bi modelı olurnedense bana mal delisi gelmedi yaaaa
mal delisi dediğim aldığı evde colugunu cocugunu da oturtmaz kiraya verir kiradan gelen parayı da bi güzel kendine saklar gibi geliyor
neyse güle güle oturun evinizde :)
Ama iki konuda da ortalama 50 defa yazıldı Ev kayınpederin değil yani kayınpeder almamış ya da vermemiş ev konu sahibinin eşinin parasıyla alınmış ev konu sahibinin eşininbu farklı modeli diyelım. hanı her seyın bi modelı olur
bu da aynen böyle . neyse
hayır, konu sahıbı daha önce '' kp eşime verdi '' dedi. hatta daha sonra tekrar sordum cevap vermedı onaAma iki konuda da ortalama 50 defa yazıldı Ev kayınpederin değil yani kayınpeder almamış ya da vermemiş ev konu sahibinin eşinin parasıyla alınmış ev konu sahibinin eşinin
hayır, konu sahıbı daha önce '' kp eşime verdi '' dedi. hatta daha sonra tekrar sordum cevap vermedı ona
sevilan, evi eşin kendı parasıyla mı aldı? kp mi vermişti önceden
ama siz evlenmeden önce alınmıs dimi? kusura bakma ama yıne senı ılgılendırmez ki.. evlenmeden önce alınmıs sonuctaDefalarca yazdım eşim çalışmış kp elinden paraları almış çar çur etme ev alalım demiş ve eşim ev sahibi olmuş. Anlatamıyorum sanırım.
Ben de bu konunuzu biliyorum, bayram sonrasını da merak ediyorum bakalım ev alınınca niyet ortaya çıkacak.
Benim asıl merak ettiğim 4 ayda eşinin ailesi sana ne yaşattı ki onlardan bu kadar nefret ettiniz. Söylemlerinizden çok belli oluyor kin.
ama siz evlenmeden önce alınmıs dimi? kusura bakma ama yıne senı ılgılendırmez ki.. evlenmeden önce alınmıs sonucta
bu arada diğer konunda kendını ifade edemedın bır turlu. kac kişi sordu
bı anlamayan ben degıldım yani
evlıyken alınsa belkı haklısın. ama bu durumda bişi yapamazsın. çünkü senden önce alınmıs evYok orda da edit yaptım açıkladım da herkes anladığı gibi yorum yaptı. Neyse hakkım yoksa otururum bende aşağı keserim sesimi. Ben eşim olduğu için konuşmaya hakkım var gibi hissediyordum.
ama siz evlenmeden önce alınmıs dimi? kusura bakma ama yıne senı ılgılendırmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?