Sonunda sevgilimle ayrıldım:(

onu sıkıp bunaltmadım, hiç birşeyde üstüne gitmedim. evlilik lafını uzunca süredir açmadım bile. ama o buna rağmen onu sıktığımı söyledi. yazıklar olsun ona verdiğim onca emeğe. hayatmda kendimden önce ona güvenirdim. kızlar siz siz olun kendinizden başkasına güvenmeyin. biz sadece bir yuva kurmak istiyoruz. sevgi ve sadakate dayalı. onlar neden bu kadar meraklı dış dünyaya anlamıyorum. evlilik neden korkutuyor bukadar. her şey sevgiliyken güzel e evlenince ne oluyo ki debu kadar korkuyolar

kızlar iyi ki varsınız yaa!sayenizde kendime güvendim bir an. şimdi görüşürsek onunla sakince konuşcam anlık öfkeyle davrandığımı söyleyip ona uğurlar olsun diyicem. yani öyle umuyorum. umarım güçlü olur da öfkelenmeden ağlamadan konuşabilirim. insanlar değişebiliyor hiç tanımadığınız insanlar haline gelebiliyor. böyle şeyler yaşamayanlar da her zaman temkinli olsun biraz dabunun için paylaştım bu yaşadıklarımı belki başka biri beni görür de ders alır yaşadıklarımdan.

İyi duşun seviyorsun deli gibi hemde. Kendimi senin yerine koyuyorum da ben olsam senin yaptığın gibi arar affedersin ağzına ederdim ama sevgi hep kaliyo kalbin köşesinde. İyi duşun bunaltma kendini normal hayatına don biraz eminim ki dönünce görüşmek ister o zaman rahat ve umursamaz davran zor olur ama yap seviyorsan illa ki barışacaksın ama surundurursun çantada keklik olmadıgını göster. Benim düşünmem lazım kafa dinlemeliyim falan dersin sonra gerisi Allah Kerim ama bak bizi haberdar et tatlım bol şans

evet artık çantada keklik olmadığımı anlamalı. gerçekten de kafamı dinlemeliyim gerçekten ne istediğimi bilmeliyimve güçlenmeliyim. şuan fevri kararlar vermemeliyim belki de haklı olabilirsin canım. sonrasında zaten oluşacak durumlar belki dene yapmam gerektiğini açıkça gösterecek bana.. çok sağol canım benim. gelişmeleri mutlaka paylaşacağım. hepiniz sağolun...

bu arada tatilden az önce dönmüş yine face ten öğrendim. zaten bugün gece mesaisi vardı tatilden dönüp direkt işe geçmiştir. bakalım arayacak mı.... aramaya yüzü var mı.....

yazını okumaya başladığımda bu adam kafasında bitirmiş bu ilşkiyi dedim

ve sonu da bunu gösteriyor

görüşmeye gidersen şayet lafının arkasında durup görüşürse sakın ağlama karşısında neden niçin vs gibi sözler tüketme bu onun egosunu yükseltir

sen dik dur karşısında ki o delirsin içten içten

inşallah kısa zamanda atlatıp bu günleri düşündüğünde kendine gülersinn ve o güldüğün vakit inşallah sen çok mutlu olursun

şuan inanılmaz bir şekilde hayal kırıklığının yanı sıra intikam duygusuyla doluyum. onun karşısında dik durursam intikamımı almış olacağım sanki. inşallah istediğim gibi davranabilirim. tabi önce şu şoku atlatabilirsem kısa sürede daha sağlıklı düşünmeye başliycam sanırım...

bu erkekler sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar bi anda erkeklik yaptıklarını düşünüyorlar bir anda,pislikler sakın onun karşısında ağlayayım deme sakın!! geldiğinde görüşmeye onun çağarmasını bekle tam buluşma saatinde de aniden bir işin çıksın kursum vardı unutmuşum oraya gitmek zorundayım de onu takma ve onunla evlilik konularını hiç açma hatta tekrar okula gideceğini ne bileyim yüksek lisans felan yapman gerektigini söyle sanki evlenmeyi düşünmüyor muş hissi uyandır onda ki tutuşsun yogun bir tempo hazırla kendine çalış iş çıkısı kursa yazıl haftasonu spora git hayatının odak noktasının kendisi olmadıgını anlasın!!! onu ikinci planda tuttugunun farkına varsın!! pislik herif çok kızdım çok!

ahh nasıl istiyorum intikam almayı canım bi bilsen. eğer sevmesem derdim ki ne hali varsa görsün ama sevdiğim için istiyorum intikam almayı. beni böyle üzdü böyle ağlattı ya, dün sabaha kadar göz yaşı kalmadı gözümde ağlamaktan. onun karşısında dediğin gibi dik olucam umursamiycam onu. Allahım yardım etsin bana....

allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle etsin inş. yemin ediyorum soğudum insanlardan birtanesi mi doğru çıkmaz arkadas? umursamıcaksın tripli kaprisli olacaksın takmıcaksın bak nasıl peşinde koşuyorlar bir arkadasın yazısı vardı onun yağtıgı hareketle gurur duymuştum nerede oldugunu bilmediğim için alıntı yapamıcayagım sevgilisi kıza bir cafede erkek arkadası demişki ayrılmalıyız ben ailemin bana uygun gördüğü biriyle evlenicem çünkü ailem öyle istiyor demiş bizim kızımızda elindeki içeceği üstüne atmış kalmış masadan çocuk peşinden cafenin önündede çimenler varmış çocuk peşinden yetişmiş tutmuş kolunda buda erkeği bir ittirmil çocuk yerde bir de layık oldugun yerdesin otla burda şimdi öküz herif demiş! çekmiş gitmiş bikaç gün sonra çiçeklermi yollamadı kıza aramalar mjlar atmalar ama kızımız kendisinin kıymetini, biliyor kimse gururumla oynayamaz benım ailem benı elin çocugu üzsün diye yetiştirmedi dedi hala bazen yok yere üzüldüğümde aklıma gelir gurur duyarım o arkadasımızla ondan sonra kendıme bi salak için üzülme derim bir iş olmuyorsa vardır bi hayr canım üzül tabiki zor geçecek ama bir düşün neler unutulmuyorki zaman herşeyin ilacı

gerçekten bravo o arkadaşa.. o kadar güçlü olmayı isterdim ben de. umarım ben de güçlü durabilirim. o da köpekler gibi sürünsün peşimden onun da canının yandığını göreyim. bunları hak etmiyoruz hiç...

cnm bence onlarla kesin birlikte olmuştur. bence bu adamı affetme. umarım bir an önce anlatırsın.

Bence intikam duygusundan kurtul bir an önce
Çünkü hiç bi işine yaramaz
Yine olan sana olur sonunda
Şuan haklısın o zaman haksız duruma düşersin
Allah'a havale et onun adaleti şaşmaz canım

Bir an önce toparlanırsın inşallah ve bu insan için daha fazla üzülmezsin.

mervecım sakın beklentılerle yasama sadece suan kendın ve aılen ıçın yasa kendını mutlu et en sevdıgın seylerı yap yakın arkadaslarını zıyarete gıt kafanı dagıt. ve sukret onu daha ıyı tanıdıgın ıçın evlendıkten sonra bosanmak ne kadar zordur bırde onu dusun. senı suan mutlu edemıyorsa ılerde sana ne verebılır veya senın sevgını ne derece layık olabılır. beklentı ıçınde de yasama bana gerı doncek veya soyle olcak boyle olcak dıye erkekler maalesef böyle. sana evet dedirtmek ıçın gökten güneşi indirir yıldızları ayağının altına sererler. her zaman onun karsında güçlü ol ve onu şaşırt sen güzel bır bayansın ılımlı kıymet bılen bırısın yazdıklarından bıle bız bunu anlıyorsak bu onun ıçın hıç zor olmasa gerek. alısmak zor olcak suan kendın ıçın yasa kendını mutlu et......

haklısınız kızlar ne diyeyim ki hiç sağlıklı düşünemiyorum hem de hiç... gerçekten de intikam düşünceleri, pişmanlıklar, şu an o kadar çok şey var ki içimde... kafamdan atmam lazım bunları dediğiniz gibi başka şeylere odaklanmalıyım. ama bir gelişme olursa hem tüm bu durumlar için hem de kendimle ilgili, mutlaka buraya yazacağım. benim derdimi dinleyip ortak oldunuz ya,, inşallah hiç biriniz bu tür bi olayla karşılaşmazsınız, hepinizin bahtı güzel olsun...

canım ilk önce onunla ilgili şeylere bakmamaya çalış demesi kolay diyeceksin ama en azından 3 kere bakıyorsan 1 kere bak.
sende arkadaşlarınla eğlenmeye çık.mesela kız arkadaşlarınla pikniğe git havuza git
o seni mutlaka arayacak ama onun formülü de şu;sen kesinlikle onu ne arayacaksın ne de mesaj atacaksın.
aradığında da onu umursamayarak konuşacaksın.o pişman oldukça senin için soğuyacak ve o hüngür hüngür ağlarım modlarından çıkıp rahatlayacaksın.
senin için en hayırlısı olsun canım...

ilk ayrıldık dediğimiz günün ertesinde kafa dağıtmak için arkadaşlarla denize gitmiştim gerçekten çok iyi gelmişti. hiç boş kalmamam düşünmemem gerek gerçekten de. hah işte tam da aradığım tabir buydu,,, o pişman olsa bir nebze içim soğur belki...

aynı duyguları his ediyoruz canımm bnmde 4yllk bir ilşkim vardı staja gtti baya ilgisizdi ama anlatamıcagım derecede en sonsama sapan bahaneler uydrdu bana bend birz uzak kalalım dedim 3 gün konsmadım gecesi bi facene baktm ilişkimizi silmiş fotolarmızı silmiş kız arklarnı eklemiş:Ssabah aradım nden diye sana ulaşamadm misileme yaptım dedi böyle bişi olabilirmi:S stajdaydı müsait degldi zun uzun knusuruz dedi konuscak bişi yokki dedim..aramadı hala sadce cok özlüyorum die msj attı bana.......insan nasıl kıyar 4 yılına sevdigine anlamıyorumm

ilk ayrıldık dediğimiz günün ertesinde kafa dağıtmak için arkadaşlarla denize gitmiştim gerçekten çok iyi gelmişti. hiç boş kalmamam düşünmemem gerek gerçekten de. hah işte tam da aradığım tabir buydu,,, o pişman olsa bir nebze içim soğur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…