bence erkek arkadaşın sıkılmış bu ilişkiden.. 4 yıllık birliktelik.. zamanla bunalmış olabilir..
yeni heyecanlar arıyor kendine belli ki... belki de evlilik onu korkutuyor...
bu ilişkinin sonu yok gibi cnm..
baksana adam hayatını yaşıyo.
erkekleri anlamak çok zor gerçekten..
nasıl bu kadar rahat olabiliyolar anlamıyorum...
her şeyi bi anda silip atmak, unutmak...
kalpsiz bu erkekler..
kızlar iyi ki varsınız yaa!sayenizde kendime güvendim bir an. şimdi görüşürsek onunla sakince konuşcam anlık öfkeyle davrandığımı söyleyip ona uğurlar olsun diyicem. yani öyle umuyorum. umarım güçlü olur da öfkelenmeden ağlamadan konuşabilirim. insanlar değişebiliyor hiç tanımadığınız insanlar haline gelebiliyor. böyle şeyler yaşamayanlar da her zaman temkinli olsun biraz dabunun için paylaştım bu yaşadıklarımı belki başka biri beni görür de ders alır yaşadıklarımdan.
İyi duşun seviyorsun deli gibi hemde. Kendimi senin yerine koyuyorum da ben olsam senin yaptığın gibi arar affedersin ağzına ederdim ama sevgi hep kaliyo kalbin köşesinde. İyi duşun bunaltma kendini normal hayatına don biraz eminim ki dönünce görüşmek ister o zaman rahat ve umursamaz davran zor olur ama yap seviyorsan illa ki barışacaksın ama surundurursun çantada keklik olmadıgını göster. Benim düşünmem lazım kafa dinlemeliyim falan dersin sonra gerisi Allah Kerim ama bak bizi haberdar et tatlım bol şans
yazını okumaya başladığımda bu adam kafasında bitirmiş bu ilşkiyi dedim
ve sonu da bunu gösteriyor
görüşmeye gidersen şayet lafının arkasında durup görüşürse sakın ağlama karşısında neden niçin vs gibi sözler tüketme bu onun egosunu yükseltir
sen dik dur karşısında ki o delirsin içten içten
inşallah kısa zamanda atlatıp bu günleri düşündüğünde kendine gülersinn ve o güldüğün vakit inşallah sen çok mutlu olursun
bu erkekler sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar bi anda erkeklik yaptıklarını düşünüyorlar bir anda,pislikler sakın onun karşısında ağlayayım deme sakın!! geldiğinde görüşmeye onun çağarmasını bekle tam buluşma saatinde de aniden bir işin çıksın kursum vardı unutmuşum oraya gitmek zorundayım de onu takma ve onunla evlilik konularını hiç açma hatta tekrar okula gideceğini ne bileyim yüksek lisans felan yapman gerektigini söyle sanki evlenmeyi düşünmüyor muş hissi uyandır onda ki tutuşsun yogun bir tempo hazırla kendine çalış iş çıkısı kursa yazıl haftasonu spora git hayatının odak noktasının kendisi olmadıgını anlasın!!! onu ikinci planda tuttugunun farkına varsın!! pislik herif çok kızdım çok!
ahh nasıl istiyorum intikam almayı canım bi bilsen. eğer sevmesem derdim ki ne hali varsa görsün ama sevdiğim için istiyorum intikam almayı. beni böyle üzdü böyle ağlattı ya, dün sabaha kadar göz yaşı kalmadı gözümde ağlamaktan. onun karşısında dediğin gibi dik olucam umursamiycam onu. Allahım yardım etsin bana....
allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle etsin inş. yemin ediyorum soğudum insanlardan birtanesi mi doğru çıkmaz arkadas? umursamıcaksın tripli kaprisli olacaksın takmıcaksın bak nasıl peşinde koşuyorlar bir arkadasın yazısı vardı onun yağtıgı hareketle gurur duymuştum nerede oldugunu bilmediğim için alıntı yapamıcayagım sevgilisi kıza bir cafede erkek arkadası demişki ayrılmalıyız ben ailemin bana uygun gördüğü biriyle evlenicem çünkü ailem öyle istiyor demiş bizim kızımızda elindeki içeceği üstüne atmış kalmış masadan çocuk peşinden cafenin önündede çimenler varmış çocuk peşinden yetişmiş tutmuş kolunda buda erkeği bir ittirmil çocuk yerde bir de layık oldugun yerdesin otla burda şimdi öküz herif demiş! çekmiş gitmiş bikaç gün sonra çiçeklermi yollamadı kıza aramalar mjlar atmalar ama kızımız kendisinin kıymetini, biliyor kimse gururumla oynayamaz benım ailem benı elin çocugu üzsün diye yetiştirmedi dedi hala bazen yok yere üzüldüğümde aklıma gelir gurur duyarım o arkadasımızla ondan sonra kendıme bi salak için üzülme derimbir iş olmuyorsa vardır bi hayr canım üzül tabiki zor geçecek ama bir düşün neler unutulmuyorki zaman herşeyin ilacı
canım ilk önce onunla ilgili şeylere bakmamaya çalış demesi kolay diyeceksin ama en azından 3 kere bakıyorsan 1 kere bak.
sende arkadaşlarınla eğlenmeye çık.mesela kız arkadaşlarınla pikniğe git havuza git
o seni mutlaka arayacak ama onun formülü de şu;sen kesinlikle onu ne arayacaksın ne de mesaj atacaksın.
aradığında da onu umursamayarak konuşacaksın.o pişman oldukça senin için soğuyacak ve o hüngür hüngür ağlarım modlarından çıkıp rahatlayacaksın.
senin için en hayırlısı olsun canım...
ah kızlar ah bir bilseniz ne kadar zor bir durum. resmen mal gibi oldum boşluktayım. bütün hayallerim yıkıldı. tüm geleceğimi onun üzerine kurmuştum. resmen hayallerimi çaldı. o kadar ağır geliyor ki bu yaptıkları, gözümle şahit olsam bir yerde bassam onu bir şey yaparken anca bu kadar acırdı canım. ne olursa olsun herzaman onu karşıma çıkardığı için Allah a şükrederdim. böyle dürüst bir insan asla bulunmaz derdim. kavga etsek de her zaman bana karşı nazik ve sahipleniciydi. dürüsttü. ama şimdi bu yaptıkları bütün inandıklarımı aldı götürdü....
canım ilk önce onunla ilgili şeylere bakmamaya çalış demesi kolay diyeceksin ama en azından 3 kere bakıyorsan 1 kere bak.
sende arkadaşlarınla eğlenmeye çık.mesela kız arkadaşlarınla pikniğe git havuza git
o seni mutlaka arayacak ama onun formülü de şu;sen kesinlikle onu ne arayacaksın ne de mesaj atacaksın.
aradığında da onu umursamayarak konuşacaksın.o pişman oldukça senin için soğuyacak ve o hüngür hüngür ağlarım modlarından çıkıp rahatlayacaksın.
senin için en hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?