Sonunda sevgilimle ayrıldım:(

tahmin ettiğimiz gibi tatil bitti rahatladı..tabiki arayacaktı..hiç şüphe yok buna... seviyorsan affet ama asla bir erkeğe yüzde yüz güvenme o yapmaz deme erkekler o kadar kolay yalan söylüyor vicdanları bile rahatsız olmadan...

kızlar az önce onun maillerine baktım. bugün rusya uzantılı bir mail adresine mail atmış. mail rus harfleri ile yazılmış, ben de google translate ile çevirdim. biraz saçma sapan bi çeviri oldu ama aşağı yukarı şöyle bir şeyler çıktı :

"Ben istanbula geldim sen şimdi neredesin. O gün için özür dilerim. Sabah işten aradılar dönmek zorunda kaldım. 24 ağustosta izin kullanıcam siz de Antalya da olur musunuz? Facebooktan beni ekleyebilirsin. Seni hiç unutmayacağım…. "

Ne diyceğimi bilemiyorum kızlar.. moralim iyice dibe vurdu. bu kadar adi bir insan olmasını hazmedemiyorum

arayıp küfretmemek için zor tutuyorum kendimi ya da mesaj atmamak için...

Canım üzülmeni istemem ama artık bu ilişkiden hayır gelmez
Seni unutmayacağım diye kime seslenmiş olabilir tabiki bir kadına

Fotoğraflarda yanında gördüğün kişiye atmış olabilir mi bu mesajı :44:
Kafa karıştırıcı bir durum :26:

Konunun başında yanlarındaki kızların rus olduğunu söylemiştin
Çok yazık ya bence bir an önce bütün öfkeni kus ve rahatla
Onu hayatından uzaklaştır

Konunun başında yanlarındaki kızların rus olduğunu söylemiştin
Çok yazık ya bence bir an önce bütün öfkeni kus ve rahatla
Onu hayatından uzaklaştır

canım o kız zaten eminim. koyduğu fotoğrafın altına isim yazmıştı lena diye, mail adresinde de lena ismi geçiyor. bu ilişkiden hayır gelmez biliyorum da sadece onun böyle bir insan olması beni inanılmaz hayal kırıklığına soktu o kadar...

napıcam peki arayıp öfkemi kussam iyi olur mu yoksa gurursuzluk mu olur bilmiyorum. ya kendini haklı konuma çıkarırsa diye korkuyorum :/

Aslında herşey ortada dediğin gibi :S
2 gün içerisinde o kızla arasında ne geçtide unutamayacağım diyor
İğreniyorum erkeklerden ya
Sakince düşün konuşmak istiyosan ara
Eğer sessiz kalarak bitirrim böylesi canını daha çok yakar diyosan da öyle yap
Ama her durumda onun senin tanıdığın gibi bir adam olmadığını düşün
Devam edersen bunların ardı arkası kesilmez
Rabbim sabır versin canım

bence hiçbir şey söylemeden artık bu sayfayı kapat. çok zor biliyorum ama arayıp öfkeni de kussan küfür de etsen yine aynı demogojiyle karşılacaksın. yok kafamı toplayacam da yok düşünmeye ihtiyacım var da, yok bi boşluk anıma denk geldi de vs. vs. masallarla daha da canını sıkacak

Allah onun belasını versin. Canım benim durum ortada kafanda bitir bak bu olay ihtiyac karşılama olayı değil hiç unutmayacağım dıyo istersen ara küfür et ne kadar adı bi insan olduğunu söyle derim ben. Neyse benim ki de Bodrum'a gitmek istiyo ben hayır diyorum ama bence gidecek gibi gözüküyor kesin o da aldatır

ayy dırek ara yazıklar olsun herseyı bılıyorum de adam degılmıssın de ve kapat.
ne demek susmak sustugun muddetce o senın onu bekledıgını ve kafasını toparlaması ıcın zaman verdıgını dusunucek hayır kızlar kesınlıkle araması gerekıo bu ılıskının bıttıgını herseyı ogrendıgını soylemesı gerekıyo yoksa o hep merveyı cepte gorucek nasılsa kafamı toparlamammı beklıyo
ay yazık ya boyle bı ınsana hala suskun kalmak
ve sen arayıp ben bunu hakedıcek naptım dıye sıtem edıcek dıılsın boyle edersen evet gurursuzluk olur.sızlanmadan dıcegını dıyıp o teli kapatıcaksın onu dınlemeden
bence aramalı kızlar dogru dıılmı ara cabuk ve sonra bıtır bıtrdıgını gorsun

benceee ya sabırr cek ve ona hıc bişii demeee.. zaten sen tepkı vermesseenn onemsemessen kıymete bınersın benden demesı.... ıcını kusmak sana fayda saglamaz.. allaha havale et..

bence arama sorma o ararsa o zaman söylersin..ama sevgilinin sana söyleyeceği şey şu: ben atmadım arkadaşım attı... sakın inanma.. o kaybetti sen hiç sıkma canını kurtuldun o yalancıdan..

adiymişş pislik yaa inanmıyoru demicem inanıırm pisligin tekihepsii...ara sölicegini söyle kapat ve rahatla sonra boşverrrrrrrrrrrrrrr

cok uzuldum canım .... maalesef birini tanımak icn yıllar yetmiyo bzen . tavrndan tahmin etmk zor degil . etrafı yoklams o kızı denemis ve bi süre kafam karisik bahaneleri ile el altndasn . cok bnzerini yasadm . hic skma canini . ve seni ne rahatlatcaksa onu yap . en az acıyla at . dualarm seninle ...

Konunu okudum canım.. İnan çok üzüldüm çok kırıldım sanki kendim yaşamışım gibi.. Şimdiki zaman aşkları böylemiymiş diyorum ?? Yemin ediyorum 70'li 80'li yılların filmlerini çokça izler oldum.. Gerçek aşkları orada görebiliyorum sanki sadece.. Neden böyle diyorum artık ? Eskiden saygı varmış, sevgi varmış, insana değer verilirmiş.. Duygular önemliymiş.. Şimdi ise her şey gibi aşk da yozlaştı.. Kafana takma geçer diyeceğim ama biliyorum kolay olmayacak.. Ama mailinin şifresini bildiğini bile bile o adresten böyle bir mail atması.. Sence bu kadar unutkan mıdır ? Yoksa bişiler mi anlatmaya çalıştı sana ? Ben senin yerinde olsam, herhalde açar konuşurdum o mailin manasının ne olduğunu..

Böyle anlarda inanmak zor ama şunu diyorum sana.. Bizim hayırsız olarak gördüğümüz bir çok şeyin arkasında çok daha hayırlı bir şey olabiliyor çoğu kez.. O yüzden ayrılık kararının hayırlara vesile olacağına inanmalısın.. Sonuçta her karar yenilikler yolunda açılan bir yoldur aslında

kızlar hepiniz sağolun hemen anlatıyorum olanları... mesaj attım "bu musun sen" dedim.dayanamadım çünkü artık sessiz kalmaya.. işteymiş aradı.
konuşmamızı aşağıda direk yazıyim karışık olmasın.hatırladığım kadarıyla aşağıyukarı böyle bişeyler konuştuk:

O: Ne demek bu mesaj yine derdin ne?
Ben: Ne demek olduğunu biliyorsun. bu yaptıkların ne böyle? ne biçim bir adammışsın sen.
O: ya merve yeter artık konuştuk bunları. cinsel anlamda birşey olmadı o kızı kastediyorsan, kadar adi bir adam olmadığımı biliyorsun. ve yapsam senden saklayacak değilim bu saatten sonra yaptım derim.
Ben: Peki o kızla konuşmadın mı döndükten sonra? (Maili okuduğumu söylemedim şifresini bildiğimi bilmiyor şuan.)
O: bana mail adresini vermişti normal bir arkadaş olarak, mail attım. hem sanane bu saatten sonra. sen benim arkadaşlarıma da mı karışır oldun?
Ben: karışmıyorum hiçbir şeyine. ama onca zamanın emeğini bir günde senin gibi çöpe atamıyorum. beni tanıyorsun ve bu yaptıklarının bana ne hissettireceğini iyi biliyorsun. daha ayrılalı ikigün olmuş sen hemen eğlence hayatına dalmışsın.
O: Merve sen iyice saçmalamaya başladın. ben ne zaman bunalım modda takıldım söylesene. moralim bozuk olduğunda bile eğlenebilen bir insanım. ayrıca arkadaşlarımla şimdi değil de 1 ay sonra foto koysaydım face e o zaman kötü hissetmiycek miydin kendini. sen her zaman bunalım bir insansın.
Ben: Açıklaman bu mu yani? sen ne zaman böyle bir adam oldun ? Her zaman demez miydin biz ayrı bile olsak seni kimsenin üzmesine izin vermem. ayrılsak bile duygularını aslaincitmem derdin başka örnekler gördüğümüzde.
O: pardon ama ben yanlış ne yaptım? biriylemi yattım, biriylemi birlikteyim. normal kız arkadaşlarıma da mı karışır oldun? senin erkek arkadaşlarına ben hiçbir şey dedim mi bugüne dek? hem artık ayrıldık Merve, bunu aklına sok. Kafam karışık evet ama şuan ayrıldığımızın bilincindeyim ben. bunu ikimiz de onayladık hemde.
Ben: ya ayrılmış olabiliriz, önemli olan bunu saygı çerçevesinde sürdürebilmek. amaben kime laf anlatıyorum ki farklı kafalardayız.
O: Merve kendine ge lyeter artık. bak şimdi mola bitti iş başına dönmem lazım. senle ayrı olduğumuz halde yaptıklarımın hesabını veriyorum şurda. ne kadar stresli bi işim olduğunu bildiğn halde beni iyice bunalıma sokmaktan başka bişey yapmıyorsun. bütün gün kafanda bişeyler kurup bana çatıyorsun. yeter kendine gell. bu konuyu sonra konuşucaz telefonunu kapatma sinirlenip de, ariycam seni müsait olunca.

işte böyle kızlar ne yaparsam yapayım üste çıkıyor. konuşmanın hiçbi anlmı yokmuş.

oooofffff...Bu ne böyle ..Nasıl bir vurdumduymazlık..Sütten çıkmış ak kaşık sanki.. Yine sen şımarık,kaprisli anlayışsız oldun değil mi?? OYsaki istediğin daha bu kadar yeniyken ayrılık, sana biraz da olsa saygılı davranıp kızlarla foto koymamasıydı.. Bu kadarlık hatrın yokmuymuş onda.. Bırak canım yaa. O kadar sinir oldum ki şu an sana anlatamam.. Yok bana karışma , yok ben istediğimi yaparım.. Ya bir de üste çıkan yine o olmuş.. Umrunda değil adamın ya.. Canım DEĞMEEEEZZZZ!!! Bu kadar NOKTA!

haklısın valla zeytin değmezmiş hala şok oluyorum bu adam benim sevgilim olan adam mı diye. inanamıyorum bu olanlara. evet son zamanlarda bunalımdaydı, saçma hareketleri vardı, işin nefret ediyor vs vs ama ben ona bugüne dek destek olmaktan başka bişey yapmadım. işimden ayrılıp başka şehre gidicem dediğinde bile ilk tepki verdim sonra nasıl mutlu olacaksan öyle yap arkandayım dedim. karşılığı buymuş demek ki... istediği gibi olsun. o pislik arkadaşı ve diğer rus arkadaşları dertlerini unutturur ona belki...

Ayrıldık adamın başka bildiği laf yok
Yerinde olsam telefonumu bir daha açmamak üzere kapatırdım
Faceden siler engellerdim

Hala sonra konuşcaz diyerek seni oyalıyo çünkü onu dinleceğine ona inancağına emin.
Çünkü onun gözünde ayrısınız ama sen hala ona karşıyosun onu seviyosun
Olayların içinde olunca görmek zor olur
Ama yalnız değilsin bak biz neyin ne olduğunu söylüyoruz sana
Daha fazla görüşmezdim ben olsam
Yine araddığında yine canını sıkıcak

Bence ona verebilceğin en büyük ceza sessizce ortadan kaybolmak başka bişey tesir etmez ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…