mervecim konuşmaa adam degil söylediklerine bak ende deseydinki sonda biz ayrıldık arama beni diye beyefendi demiş ya okadar ayrıdk avrayablyorum bunu diye cma konuşma daha kötü olursu cidyyim canım
bende sessiz kalmayı düşünyorum artık. içi içini yesin.. 4 sene birliktelikten sonra yokluğumu elbet bir an hissedecek. ama ben diyorum ki şuan eğlendiğim fotoları filan koymiyim. onu önemsediğimi düşünmesin.ona nispet yaptığımı düşünmesin. ben ondan saygı beklerken ona saygısızlık yapıp da kendimi küçültmek istemiyorum. benden hiç haber alamiycak ne telefon ne internet. bakalım o zaman nasıl oluyormuş. o çok sevgili arkadaşları da birgün kazık atacak ona. çünkü hepsi şerefsizin önde gideni.o zaman diyecek ki ah ben ne yaptım. ama ah ettim, Allh ım bu gözyaşlarımın hesabını sor dedim. başka da hiçbir şey demiyorum....
En güzelini yapmışsın
Ve en güzelini düşünüyosun
Rabbim yardımcın olsun
Derdin olduğunda buraya yaz yanında olmaya çalışalım
Bundan sonra zor bir dönem bekliyor seni ama inan bana atlatılıyo bu dönem
Yeterki yaşadıklarını olanları unutma hiç bi zaman
Bence bunların acısı ondan fena çıkıcak
bende sessiz kalmayı düşünyorum artık. içi içini yesin.. 4 sene birliktelikten sonra yokluğumu elbet bir an hissedecek. ama ben diyorum ki şuan eğlendiğim fotoları filan koymiyim. onu önemsediğimi düşünmesin.ona nispet yaptığımı düşünmesin. ben ondan saygı beklerken ona saygısızlık yapıp da kendimi küçültmek istemiyorum. benden hiç haber alamiycak ne telefon ne internet. bakalım o zaman nasıl oluyormuş. o çok sevgili arkadaşları da birgün kazık atacak ona. çünkü hepsi şerefsizin önde gideni.o zaman diyecek ki ah ben ne yaptım. ama ah ettim, Allh ım bu gözyaşlarımın hesabını sor dedim. başka da hiçbir şey demiyorum....
illa bişiler yaşamakmı gerekir ihanet için? sogu lütfen yaptıklarını içne sindirbiliyormusun? ben sindiremiyorum kafamızı meşgul edelim yapmaay çalışalım ben üni açılınca tiyatro kulubü özel ders verme gibi şelerle ugrascam şimdi rmazanlık geliyor iftardan sonraa yürüyşlere dışarıya çıkıcam bi şeklde oyalıcam kendimi..facem kapalı açıcam resimlerimizi ilişkimizi silicem onun yaptıgı gibi! ama zamanı gelince yapıcam onu takmıyormuş gibi göstericem ama biliyorumki üzülen ben olucam 2 ay sonra polonyaya gittignde eglendgini hatta başka seler yaptıgını görürsem resmlerden ben kahrolucam canım acıcakbence sende hayatına bak canım yapamıyoruz ama çalış(alım) oldugu kadarıyla her şerde bir hayır mutlaka vardır...
Çok kötü pişman olacak canım hem de çoookk.. Hiç mi aklına gelmeyecek seninle geçirdiği güzel zamanlar.. İç çekecek , pişman olacak ama zamanı var.. Ben de sonradan düşündüm de şimdilik foto koymasan iyiO anda çok sinirliydim koysan mı acaba demişyim
canım ben de senin konuya az önce benzer şeyleri yazdım. biz doğru yoldayız sonunda oh çekicez gör bak. benim de şimdiden planlarım hayallerim var kendimle ilgili. önce çalışmaya başliycam allah kısmet ederse. sonra yıllardır burun ameliyatı olmak istiyorum problemlerim var onu yaptırıcam inşallah. kendime değer vericem artık daha fazla.
dediğin gibi belki de hayırlısı bu...
o günlerin gelmesini büyük bir sabırla bekliycem. bunu daha önce yaşadım ben canım bi de platonik aşık olduğum çocuk bana benle ilgilenmediğini hayatını yaşamak istediğini söylemişti. 2sene sonra filan bana yalvardı birlikte olmak için ona birşans vermem için. ona şuan bir ilişkim var zaten, kusura bakma da yıllardır özlemle seni mi bekliyecektim, rahatsız etme bir daha beni dedimo anki intikam hazzı paha biçilemez birşeydi benim kaderimde önce tekmeyi yiyip sonra intikam almak var sanırım ahh ah aşk acısından iyice geyiğe vurdum ben de
bence elini ayağını çek sırra kadem bas kaybol.Sonra dank edecek kafasına belliki arkadası da aklını biraz çelmiş belkide sorumluluk almamak için tatil öncesi senden ayrılmak istediki istedigi gibi gezsın rahat davransın kafası rahat olsun diye canım benim arama anlıyorum seni ama paylasımlar yaparak emeline ulasıyor ya sende onun yaptıgı gibi davran yada kaybol telefon vs olarak bir süre ortadan
kızlar az önce onun maillerine baktım. bugün rusya uzantılı bir mail adresine mail atmış. mail rus harfleri ile yazılmış, ben de google translate ile çevirdim. biraz saçma sapan bi çeviri oldu ama aşağı yukarı şöyle bir şeyler çıktı :
"Ben istanbula geldim sen şimdi neredesin. O gün için özür dilerim. Sabah işten aradılar dönmek zorunda kaldım. 24 ağustosta izin kullanıcam siz de Antalya da olur musunuz? Facebooktan beni ekleyebilirsin. Seni hiç unutmayacağım…. "
Ne diyceğimi bilemiyorum kızlar.. moralim iyice dibe vurdu. bu kadar adi bir insan olmasını hazmedemiyorum
Hiç unutmucakmış mış öylemi ?
ya sabır ya senın unutamıcagın ve it gibi pişman olucagın kız burda hayvan!
Bunu öğrenıceksın ama geç olucak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?