Sonunda sevgilimle ayrıldım:(

canım benim yaa ben de senin konunu okumuştum sanki önceden burdamı yazdın yoksa DGHH de takılıyor musun, oraya yazdıysan orda da okumuş olabilirim. çok zor gerçekten sabretmek buna. öyle çok ağladım ki gözyaşım kalmadı. insan sürekli sorguluyor herşeyi, neden diye, neden ben, ben bunu mu hak ettim, onca emeğim onca senem bir günde bitti, bu kadar basit miydi her şey diye... nasıl kıydılar böyle hiç anlamıyorum. kimseye güvenemeyecek miyiz bu hayatta

benmkini gören nasıl efendi üst diyor gerçektende öyle ama bi anda bişiler oldu sorumsuz umursamaz beni çok üzen oldu erasmusa gidicek onnda rahatlıg var egosuda yüksek beyefendinin...biz onarı bu hale getirdik canımm çantada keklik olarak gösterdik kendimizi bak konşalım dedi günlerdir ses yok 1+ msj atıp susuyor napmaa calıstıgınıda anlamıyorum kuzum aramaktan sen yorulmadınmı? ben çokö bunaldım bşeyleri düzeltmekten olmamış gibi yapmaktan egosunu şişirmkten.içimdeki duyguları anlıyorsundur sende kalp kırıklıgını intikam ve pişman oldurtma duygusunu cok sevmeyi ama yorulmayyı

benimkinin de egosu her zaman yüksekti zaten... ben de iyice şişirdim benimkide ariycam ist.a dönünce dedi. ist.a dönmüş ama hiç ses yok. ah canım benim yahem denasıl bıktım artık hep alttan almaktan.. neredeyse o suçlu olduğunda bile ben özür dileyecek konuma geldim. o kadar çaba harcadım bu ilişki için. o da farkında bunun. o yüzden rahatlar zaten bu kadar... çok iyi anlıyoruz şu an birbirimizi gerçekten... ne biçim bi karmaşa, o intikam ve pişman ettirme duygularıyla birlikte olanlara inanamama var bir de. sanki bir anda uyanıcam ve her şey yolunda olucak gibi.... Allah bize sabır versin tatlım... çok zor gerçekten dayanması..

afetsem yüz alıcak dahada ileri gidicek hep böyle oldu afettikce dha çok canımı yakan tşeyler yaptı...kon uşalım diyip susuyrlar bende arayamam artık hem hatalı hemde benmi arayym ben aten bitirmeye karar verdim cok dşündüm güvenip nasıl ailemin karşısına cıkarıcam her an aman kızmasın skılmasın ne yapıcak diyemi beklcem ömür geçermi:S kendimede kızıyorum bu konuştuklarımı onla konuşmuyorum diye:S muallakta kalmakta cok kötü bende kendi hayatıma bakmak istiyorum pişman olsun istiyorum o üzüsün birazda kıyamazdı ona ama o kıydı+

canım görüşürseniz dik dur karşısında konuşmak söylemek istedklerini söyle devam etmek istiyorsan eger bırak çabalasınn biraz zor barış ama bitirceksend sen beni kaybettin imajı ver onaa..graşlar bulmamız lazım kendimize kafamızı meşgu8l ediek şeyler...

evet ben de affetmekten korkuyorum daha kötülerini yapar. artık yoluma bakmalıyım. illa ki ondan ayrılmak için onu biriyle basmam mı gerekiyor. o bana gereken delilleri açık açık sundu zaten facbookta. seninki de aynı şekilde. bu ister misilleme olsun ister soğutmak için olsun ne olursa olsun affetmememiz gereken birşey. bu kadar gurursuzluk yeter artık ya. bizde insanız. sevgilim önceden tek bir damla gözyaşıma kıyamazdı, ağladığımda hemen sarılırdı rengi değişirdi panik olurdu. ama 1haftadır deli gibi gözyaşı döküyorum o ise keyif sürüyo. yazıklar olsun artık bi şekilde hayatımıza devam etmeliyiz. onca zaman tek bir adam için bir ömrü planladım, onun hayalini kurdum sadece, şimdi onsuz hayat korkunç gelse de ne yapacağımı bilemesem de öğrenicem yalnız ayakta durmayı

affetmek istemiyorum. zaten o affedilemk istiyecek mi ki.... ben artık acı çeksem de dimdik durmak isitorum. evet uğraşlar bulmalıyız. şu aralar da evdeyim çalışmıyorum. yaz sonu başliycam Allah kısmet ederse. Ramazanda bolbol dua edelim artık canım ne yapalım. hakkımızda hayırlısı...

bende okadar hayatıın merkezine oturtutmuşumki anlatamam onsuz heşey farklı:S ama ben yoruldum.ileridee iş ciddileşince geri ddönüş daha zor olur her ancocuk gibi ne mi.silleme yapar diye beklemek istemiyorum..elbet yolumuza devam edecegiz erkeklerr kıtlar geç anlıyorlar pşman olurlarsa sonradan dank eder kafalarına ama işte ozamanda biz akıllanacagız

katılıyor5um canım sana zeminini hazırlamıştı belliki..

umarım affetmezsin kalbini değil beynini dinlersin bu rahatlığın sonu gelmez artık kim bilir, tatile gidip rahat bir tatil geçirmek takılmak için alt yapı hazırladı kendine başardı da ve döndüğümde nasılsa o bana geri döner düşüncesi vardı.

evet bir arkadaşım şuan nişanlı o da benzer şeyleri yaşıyor nişanlısıyla ama iş ciddiye bindiği için bir anda kesip atamıyor. belki de böylesi daha iyi olacak. annem demişti bana, sen bu çocuğun üstüne fazla düşüyorsun, (hiç tanışmadı bile) sonunda seni üzmez umarım diye. anneler hissediyor resmen. kısa zamanda akıllanırız böyle birbirimize destek olduğumuz sürece. sabah bitik bir haldeyken şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi... tekrar tekrar görüş bildiren herkese teşekkürler iyi ki varsınız...

mervecım zaman suan yavas ılerlıcek senın ıçın ama oyle bır an gelecek kı ben mı bunları yasamıstım dıceksın. ınsallah elını her zaman sırtında hıssedebılcegın bırıyle karsılasırsın yenıden dogdum dersın. hayatta huzur çok onemlı sana bunu yasatacak kısıyı bulursun. hanı derler ya hayır bıldıklerımızde şer, şer bıldıklerımızde de hayır vardır. şuan bu senin için şer gibi görnüyor ama ılerde hakkımda hayırlısı buymus dıceksın, yaşadıklarınla bunu daha ıyı anlayacaksın. anne duası onemlı sureklı dua ıste annenden. anne duası kalkan gıbıdır, korur. üzme kendini az önce dediğim gibi senin için kendin, ailen ve gerçekten seni değerini hak edenlerden başkası yalannnnnnnnnnnnnnn....

canım çok haklısın. önceden sevdiğim bir başkası vardı zaten ama hiç ilişkiye başlamadık onunla. o da tam alemci bir tiipti ve bunu açık açık söylemişti tam 2sene de onun için yas tuttum ben 2 sene peşinden koşturdu. sonra sevgilim çıktı karşıma. ve ilk gerçek aşkım o oldu. şimdi yine akılsız yapıp da bukez kovalayan ben olmamalıyım. insan yüz kere hata yapar mı, bu kez akıllı davranıcam sayenizde. elbette sevgiler bir gün biter, yaralar kabuk tutar, benim en büyük sıkıntım anılar ve alışkanlıklar onları atlatmak biraz uzun sürecek sanırım...

anneler his ediyorlöarvadır bir hayır bunda bana durumları anlöatırsın umarım tatlım bende daha güçlü his ediyorum burası bana çok iyi geliyor gerçekten..arada sende takip edersen beni çok memnun olurum ararsa destek almak istiyorum..1ay göremicem ben stajı var sora gelip 1.bucuk ay sora avrupaya gidicekti zaten görmemem daha iyi gördügümde barışıyorum şimdi oda umursayıp aramaz bende aramam artık yeter grursuzlugum:S

aa kızlar söylemeyi unuttuğum birşey var. bunun face şifresi vardı bende. bu konuda gizlimiz saklımız yoktu. ben de zaten ona güvensizlik yapıp da öyle zırt pırt girip bakan biri değillim. sadece öyle arkadaşlarının fotolarını merak edince girip bakardım.biz ayrılmadan 1hafta kadar önce bir gün bir kız ekledi bunu ben de boş bulundum tanıdık değil diye reddettim. sonra sevgillim beni aradı dedi arkadaşlık talebini sen mi geri çevirdin dedi.evet dedim boş bulundum tanıdık değil diye reddettim dedim. meğersem yakın arkadaşının sevgilisiymiş ona karşı mahçup olmuş filan.bu yakın arkadaşı da birlikte tatile gittikleri arkadaşı. he rneyse sonra baktım ki şifreyi değiştirmiş. artı gerek yok herkes kendi faceini kullansın demişti. off bu arkadaşından nefret ediyorum onun bir de bu facebook yüzünden zamanında çok tartıştık. facebook resmen ara bozucu bir site

tabiki ben de sana destek olurum.birbirimize destek oldukça daha güçlü olucaz inşallah. görmemek en iyisi. artık dik durucaz onların karşısında merak etme atlatıcaz bunları...

kızlar son gelişmelerden haberdar edeyim sizi. bugün benimki aradı. diyo ki mervegun ben şu ara ne yaptığımı bilmiyorum. ama o fotoları koydum ya o kadınla birlikte olmadım buna emin olabilirsin daha ayrıldığımızın ertesi günü böyle bişey yapacak kadar adi değilim, ama kafam çok karışık ne yaptığımı ne yapmak istediğimi bilmiyorum kafamı toparlamalıyım.
bende dedim ki bişey yapmış olmasan da o kadar eğlendiğin fotoları gözümün içine neden sokuyosun dedim
sen böyle adi bir adam mıydın ki ben seni hiç tanımadım mı, hiç mi saygın yoktu yaşadıklarımıza dedim. o da ne desen haklısın ama çok bunaldım şu son zamanlarda, beni rahat bırak biraz kendime geleyim çok bunaldım dedi.
ben de dedim ki sen bilirsin istediğin gibi kafanı mı dağıtıyosun topluyo musun napıyosan yap ama benim canımı sıkacak hareketler yapma bana saygın varsa biraz dedim. ama ben seni bu saatten sonra kesinlikle aramam dedim. ben kafamı toplayınca seni ariycam dedi. ben de hiç birşey demedim iyi günler dedim kapadım telefonu...

Bunu gerçekten anlamıyorum
Tek kafasını toparlaması gereken bu acınası erkekler dimi ?
Kadınların hiç bi zaman aklı karışmaz yalnız kalmak istemez çünkü onlar robot...!

Keşke ona bu fırsatı vermeseydin
Ama kalbe söz geçmiyor bilirim
Umarım daha fazla üzülmezsin

Yaaa aldatmak için illa yatmak mı lazım ?

Bu nasıl bir dengesizliktir,yüzsüzlüktür ?

Kafa toparlayacakmış.

Kafası patlayasıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…