Kovulmana sevindim. Umarım kocan geri adım atmaz ve boşanır.Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyumelim ayagim titriyor
Ben cok sans verdim surekli bi kac ay iyi gitti sonra yine basa. Hep baska baska sebeplerdenDüzelme şansı hiç mi yok
Dua edin neolur iyi olimGeç bile kaldın
Insallahkötü olma ne olursun kurtuldun sen öyle derin öyle temiz nefes alacaksın ki bir süre sonra...
Insalah hersey guzel olur saolunKurtulmussunuz bundan daha iyi bisey gelmedi aklıma.
Insallah Allah huzur versin.Insalah hersey guzel olur saolun
canım benim lafla pişmanlık olmuyor olsaydı ben de hala evliydim... konuştuk daha önceki konularında seninle bu daha ilk zamanlar normal hislerin şu anInsallahsuan bile yuzu aklima geliyo ve kesin pisman suan eminim ama artik geri donusu yok babamda kizdi kac senedir sana verip durdum diye
Canim diger konularina baktim ama sizin evlilikte saygi kalmamis surekli bosanma tehditleri ve kavga sen olayin icinde oldugun icin durumun farkinda degilsin inan bana biraz zaman sonra kurtuldum diyeceksin yalniz esin sana geri dönecektir sen kabul eder gidersen tekrar ayni saygisiz yarini belli olmayan bir hayata doneceksin.Sakin ol sabirli ol aglamak istiosan agla bagir cagir icinde ne varsa at gitsin yazik sana.Bir gun karsina biri cikar gercek bir iliski saygi sevgi guven ustune kurulu olan o zaman iyi ki dersin ins (ben dedim)Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyumelim ayagim titriyor
Baskasiyla asla dusunemiyorum 15 sene beraberdikCanim diger konularina baktim ama sizin evlilikte saygi kalmamis surekli bosanma tehditleri ve kavga sen olayin icinde oldugun icin durumun farkinda degilsin inan bana biraz zaman sonra kurtuldum diyeceksin yalniz esin sana geri dönecektir sen kabul eder gidersen tekrar ayni saygisiz yarini belli olmayan bir hayata doneceksin.Sakin ol sabirli ol aglamak istiosan agla bagir cagir icinde ne varsa at gitsin yazik sana.Bir gun karsina biri cikar gercek bir iliski saygi sevgi guven ustune kurulu olan o zaman iyi ki dersin ins (ben dedim)
Dusuneceksin simdi degil ama zamani geldiginde aynen boyle rezil bi iliskiyi aglaya sizlaya 9 yilin sonunda bitirdim ne kadar yalvarsa da kesip attim ben nisanliydim ben tek fark bu.Sende kendine guven yapabilirsin actigin konulara bak ve surekli bosanalim diyen adami dusun ve ailene cevrene karsi dustugun durumu.Kendine gel daha iyisini yasamalisin benceBaskasiyla asla dusunemiyorum 15 sene beraberdikinsallah dediginiz gibi hersey guzel olur cok tuhaf hissediyorum. Kizginlik, basarisizlik, acima, keskeler, hersey karisik off allahim
Cok tesekur ederim. Iyiki evlenmemissiniz. Ben 8 sene sevgililik ve daha sonra soz nisan ve 5 senedir evlilik. 15 sene oldu cocuklugumuz beraber gecti. Nasil duzelecemDusuneceksin simdi degil ama zamani geldiginde aynen boyle rezil bi iliskiyi aglaya sizlaya 9 yilin sonunda bitirdim ne kadar yalvarsa da kesip attim ben nisanliydim ben tek fark bu.Sende kendine guven yapabilirsin actigin konulara bak ve surekli bosanalim diyen adami dusun ve ailene cevrene karsi dustugun durumu.Kendine gel daha iyisini yasamalisin bence
Tesekur ederimÖfke ve sinirden eliniz ayaginiz titriyordur.
Derin bir nefes alin öncelikle sakinlesin.
Eski konularinizi bilmiyorum ama metanetli olun
Insallah cok saolun. Nasil gececek bilmiyorumKolay değil, böyle hissetmeniz normal. Geçecektir. Bundan sonrası için güzellikler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?