sorguladığım ilişkiye devam etmeli miyim

Bir iki gün izle demiyorum bublar beraber yaşayan insanlar illaki bi yerde kendini belli edicek en az bir - iki yıl da beklemek gerekir zaten bu durumda
Beraber yaşamıyorlar. İkisi de yalnız yaşıyor ayrı ayrı evlerde. Can çıkar huy çıkmaz diye güzel bir atasözümüz var.

Aile ilişkileri kısmına hiç girmeyeceğim, sevgiliylen bile kibar davranMaya tenezzül etmeyen, önüne konulan yemeğe laf söyleyen adamla EV LE NİL MEZ

İlgilenen herkese teşekkür ederim toplu bir cevap yazayım. Yani sevgilimi savunuyor olacağım biraz ama çok garip yönlerden yorumlar gelmiş.
Yurtdışı konusunda ben çalışacağım o benim sayemde kalacak diye bir durum yok, kendisi benden daha çok çalışır ve çalışmayı sever, ben üniversite mezunuyum o üniversite okumamış kurumsal bir firmada teknik sorumlu olarak çalışıyor.

Ayrılmayı inanın ben de çok düşünüyorum ama ayrılık süreci nasıl olmalı son konuşmamız nasıl olmalı?
Ben bahsettiğim gibi çalışıyorum ayrılınca çok çok üzüleceğime eminim iş hayatımı etkilemeden nasıl atlatırım gerçekten yalnız olmak beni çok korkutuyor.. Uzun ilişkiden çıkıp yeniden birini sevebilir miyim, bu yeni insan benim ilişkimi sorun olarak görür mü(çünkü gerçekten çok şey yaşadık)

Bu süreçleri düşününce bile geriliyorum başıma ağrılar giriyor

canim bence saglikli dusunemiyorsun, oncelikle kendini topla danisabilecegin birileri varsa onlarla istisare et. sonra da kararini verdikten sonra uygula. devam edersen bence seni kolay gunler beklemiyor. 23 yasinda ayrilirsan onunde cok secenek var, ama evlenip birde cocuk sahibi olup 30 ustu ayrilirsan ayni seceneklere sahip olamayabilirsin

İlişkiler böyle degil mıdır
DOğru insani bulana kadar bir sürü kurbağa öpersin
Evlilik her yönden kendini huzurlu hissettiğin insanla olur.
Şimdi toz pembe çoğu şey
Evlenince öyle olmuyor ! Daha fazla yıpranmış oluyor insan.

Maşallah sekerim istikbalde seni muhtesem gunler bekliyor..

Ayrılığını işine yansıtma bir zahmet, yalnız kalmaktan korktuğun için ateşe atlanmaz. Bu adam yarın eve gelip ayaklarını uzatacak, sen yorfun bitkin mutfağa koşacaksın ve o yorgunlukla yaptığın yemeğe laf söyleyecek, özel bir gün için bir kutlama, ya da bir başarın için tebrik bekleyeceksin alamayacaksın. Bak evleneceğin adam sana her koşulda kibar davranmalı asker arkadaşı değilsin sen onun, karısı olacaksın ve kadınlar sonsuza kadar kibarlık ve anlayış bekler, sen şimdiden göremiyorsun bunu, sürekli eleştiriyor. Bunu da sen yanlış olduğundan değil, seni beğenmediğinden, beklentilerin işine gelmediğinden yapıyor. Hep böyle küçümsenerek yaşamak mı istiyorsun.

Nasıl ayrılacağım kısmı gayet kolay, ben beni el üstünde tutacak eleştirecekse de kırmadan eleştirecek birini istiyorum, daha evlenmeden beni aşağılayan bir adamla olmak zorunda değilim diyeceksin.

12 yıldır evliyim kocam dibi yanmış yemeğe bile bu ne biçim yemek demedi, hareketlerime düşüncelerime bu ne biçim şey demedi. Yatakta kolunu boynumunnaltından çekti diye küstüm ona bile ağır bir cümle duymadım. Doğum günümü hafta boyu kutlar iki hediyeden aşağısını hiç görmedim. Ben de o kırılmasın diye en ağır düşüncemi bile en kibar şekli bulup öyle söylerim.

Böyle adamlar var, arayın bulun. Karşınıza çıkan öküzkere sabredip onları adam etmek zorunda değilsiniz.

Çok gençsin 6 ay yalnız kalmak bu oduna ömür harcamaktan daha az acı verici emin ol.

Evet bu bahsettiğim şeyler bir süredir böyle ama bir ay önce 23 yaşına girdikten sonra daha da canımı sıkmaya başladı bir şeyler geç olmadan hareket etmek ve hemen atlatmak istiyorum. Gerçekten hassas biriyim ayrılınca çok zor zamanlar geçireceğime eminim ama bu korkum yüzünden yıllarımı heba etmek de istemiyorum çevremde bunları danışıp objektif fikir alabileceğim birileri yok malesef... gerçekten çıkmazdayım

Evet haklısınız ben bu iş tamamen bitene kadar nasıl bir yol izlemeliyim? Duygularıma korkularıma nasıl engel olmalıyım

Hayatımın büyük çoğunluğu işte geçiyor üzüntümü yansıtmayacak kadar profesyonel değilim henüz malesef... Smylediklerinize ben de hak veriyorum başkası olsa ben de bunları söylerdim ama gözüm korkuyor alışkanlıklarımı değiştirmek her şeye baştan başlamak vs

Alışkanlığın konforu denilen tuzaktasın, kurtulmazsan yanacaksın, o acıyı göze alman lazım.

Evet haklısınız ben bu iş tamamen bitene kadar nasıl bir yol izlemeliyim? Duygularıma korkularıma nasıl engel olmalıyım
Zaten çalışıyorsunuz yoğun şekilde.
Sizin için çok da zor geçmeyebilir bu ayrılık. Kafanız hep işle meşgul olacak cunku.

Bakın siz sevgilinizden aşırı rahatsız olup konu açtınız. Burada yorum yapan insanların çoğu evli.
Ve maalesef evlilik kolay değil, ailesiyle de evlenmiş oluyorsunuz. Hanı huyu suyu iyi olup nazik olsa yine ailesi soeun edilmez.

İlişkiyi nerden tutsanız elınızde kalıyor.
Evli insanların sözlerine kulak verin! Zamanla ne aşk ne meşk, saygının en önemli şey olduğunu anlayacaksınız!

Alışkanlığın konforu denilen tuzaktasın, kurtulmazsan yanacaksın, o acıyı göze alman lazım.
Ben hayatımı kısa vadede planlamayınca korkup panik oluyorum (zaten anksiyetem de var) bu yüzden asıl sorduğum bu süreçte nasıl hareket etmeliyim, ne zaman karşıma alıp konuşmalıyım, acaba işyerinden izin alıp memlekete mi gitsem kafam çok karışık ayrılmamak her zaman daha kolay geliyor gözüme

doğru söylüyorsunuz gerçekten katılmadığım tek cümle yok sadece diğer arkadaşlara da söylediğim gibi alışkanlıklarımın değişmesi beni korkutuyor

Bugün bile söyleyip ayrılabilirsiniz
Bunu planlı yapmak garip :)

Alışkanlıklar en kötüsü, ama ileride geriye baktığınızda" iyi ki evlenmemişim onunla" deyip allaha teşekkür edeceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…