Sormalı mıyım?

Ladybird_mnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
117
56
28
Erkek arkadaşım yabancı turistlerin olduğu bir otelde çalışıyor. Bugün yabancı bir kız onu takip etmiş ama o kızı takip etmemiş ama normalde instagrama günde 2-3 defa girerken bugün çoğu zaman aktifti. Kızla mesajlaştığından şüpheleniyorum. Napmalıyım sizce bunu ona sormalı mıyım?

Napayım ben o zaman :KK43: içim içimi kemiriyor şu an. Bir de bana yarın halı saha maçım var dedi acaba kızla mı buluşacak diye delircem
Normal bi sekilde kendi hayatiniza devam edin. Siz de arkadaslarinizla bulun, kek yapin, Seyma'nin kitabini okuyun :D Sevgilinize de (bunu gerektirecek bir sey yapmadigi surece) oyle durup dururken guvensizlik duymayin.

Nerden anlayacam peki? Aynı şehirde değiliz
Hımm.. O zmn nerde ne yaptığını da bilemezsin uyuyorum bn iyi geceler deyip gecelere de akabilir. Uzun mesafe ilişkisi olacaksa tam güven olacak başka türlü olmaz.
Sen en iyisi fake hesap aç, seni hep gelip giderken şu otelde görüyorum beğendiğim için ekledim falan diye yürü. Aynı otelde kalmadığını belirt ama otelde kalanların kayıtları olur patlama ordan. Bakalım ne yapacak.

Hiç bozuntuya verme , maç arasında görüntülü ara öğren. Açmıyor bahane üretiyorsa kızladır bu kadar basit
Bu çok iyi bir fikirmiş çok teşekkürler 🙏🏻 Yarın bunu denicem bakalım napacak
Hımm.. O zmn nerde ne yaptığını da bilemezsin uyuyorum bn iyi geceler deyip gecelere de akabilir. Uzun mesafe ilişkisi olacaksa tam güven olacak başka türlü olmaz.
Sen en iyisi fake hesap aç, seni hep gelip giderken şu otelde görüyorum beğendiğim için ekledim falan diye yürü. Aynı otelde kalmadığını belirt ama otelde kalanların kayıtları olur patlama ordan. Bakalım ne yapacak.
Buna cesaret edemem ben olduğumu anlarsa çok kötü olur. Buna düşerse de ben çok kötü olurum :KK43:
Sormayın söylemez diyenler olmuş ama siz doğruyu söyleyip söylemeyecek potansiyelde olduğunu bilirsiniz herhalde? Bence sorun, cevabına inanmayıp ondan şüphe duyuyorsanız da zaten bu ilişkiyi sonlandırın çünkü sağlıklı bir ilişki değildir birbirinin sözüne güven yoksa.
ilişkimiz daha çok yeni. Benim zaten güven problemim var ona da bunu söyledim annesinin üzerine yemin etti başka hiçbir kızla konuşmadığına ve konuşmayacağına. Hep bana güven der gerçekten de şimdiye kadar bir yanlışı olmadı. Ama bugün o his oturdu resmen içime. Güzel kız görü
Şifreyi istemeyi deneyin brşey yoksa verir vermek istemezse zaten sizi yeterince sevmediği anlarsınız
Şifre istemek bana yanlış geliyor benim ona kendim güvenmem lazım. Yoksa zaten sen iste instagramı kapatayım da diyor. Ama yapmak isteyen her türlü yapar.
Ne zamandır berabersiniz? Ne zaman buluşma?
1 aydır falan birlikteyiz. 2 gün sonra buluşacaz.
Dip not: Akrabayız. Sürekli ben sana bu yanlışı yapmam der

Buna cesaret edemem ben olduğumu anlarsa çok kötü olur. Buna düşerse de ben çok kötü olurum :KK43:

ilişkimiz daha çok yeni. Benim zaten güven problemim var ona da bunu söyledim annesinin üzerine yemin etti başka hiçbir kızla konuşmadığına ve konuşmayacağına. Hep bana güven der gerçekten de şimdiye kadar bir yanlışı olmadı. Ama bugün o his oturdu resmen içime. Güzel kız görü

Şifre istemek bana yanlış geliyor benim ona kendim güvenmem lazım. Yoksa zaten sen iste instagramı kapatayım da diyor. Ama yapmak isteyen her türlü yapar.

En çok yapmam diyenden kork. 1 aylık ilişkide de sorma bence. Darlama ilk günden adamı.

Erkek arkadaşının kızla konuşup konuşmadığından ziyade, ona karşı olan güven eksikliğin üzerinde düşünmeni tavsiye ederim. Senin bu güvensizliği sebep olacak bir şey yaptı mı daha önce? Yoksa tek mesele çalıştığı ortam mı?

Erkek arkadaşının kızla konuşup konuşmadığından ziyade, ona karşı olan güven eksikliğin üzerinde düşünmeni tavsiye ederim. Senin bu güvensizliği sebep olacak bir şey yaptı mı daha önce? Yoksa tek mesele çalıştığı ortam mı?
Yok daha önce yapmadı. Ama ilişkimiz daha çok yeni o yüzden güvenmeli miyim güvenmemeli miyim emin olamıyorum. Aslında bu olaya kadar güvenim tamdı. Çünkü ne zaman arasam açar hiç şüpheli davranışları olmadı. Erkek arkadaşım da çok yakışıklı dikkat çeken biri. Hep oteldeki yabancıların onu taciz ettiğini, instagramını istediklerini falan anlatıyor ona rağmen için hep rahattı. Ama bugün içime o kurt düştü sizce de bu şüpheli bir durum değil mi yoksa ben mi abartıyorum :(

Yabancı turistler, yabancı bir kızın eklemesi ve surekli aktif olmasi...
Yabancı biri ekleyince aklıma direk çalıştığı yerdeki birileri gibi geldi ve çok fazla aktif olması da bunu düşündürdü. Ilişki çok yeni ise şüphe etmen normal

Korkunun ecele faydası yok derler. Ya gözünü karartıp her dediğine inanıp güveneceksin ya da adamı test edeceksin. Ayrıca düşerse çok kötü olurum ne demek? Daha en başından ne olduğunu bilirsin işte fena mı? 2 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum beni hep oteldeki turistlerle aldatıyormuş diye konu açmayı mı istersin?

Yabancı turistler, yabancı bir kızın eklemesi ve surekli aktif olmasi...
Yabancı biri ekleyince aklıma direk çalıştığı yerdeki birileri gibi geldi ve çok fazla aktif olması da bunu düşündürdü. Ilişki çok yeni ise şüphe etmen normal
Kız da o kadar güzel ki :((( Kız kesinlikle çalıştığı otelden çünkü erkek arkadaşımın müdürü de takip etmiş kızı

Back
X