Sormalı mıyım?

Ay hiç güleceğim yoktu 😂 Gülmekle ağlamak arasındayım şu an. Nasıl güveniyorsunuz bu erkeklere ya? Ekleme arkadaş kızları. Bir de bana diyor seninle arama girecek her şeyden vazgeçerim diye
Kardeşim yarana tuz basmak veya ortalığı iyice karıştırmak istemem ama bu yeminler ve şu abartı süslü cümleler bana hiç güven vermedi. İçi boş ve sırf inandırıcı olmak etkilemek için konuşuyor gibi bu adam

Ben bu gidişle evliliği görebilecek miyim acaba? :KK43: yapacak olan her türlü yapıyor da ne güzel eşiniz size o güveni vermiş. Allah daim etsin inşallah🙏🏻
Tesekkür ederim balım iliskiniz daha çok yeni bu kadar bağlanma, biz neleri atlattık evlenmemiz mucizeydi, darısı basına :KK200:

Kardeşim yarana tuz basmak veya ortalığı iyice karıştırmak istemem ama bu yeminler ve şu abartı süslü cümleler bana hiç güven vermedi. İçi boş ve sırf inandırıcı olmak etkilemek için konuşuyor gibi bu adam
Bilemiyorum ya :( allak bullak oldu resmen aklım. Ben böyle şüpheyle de yaşayamam ki :(

Bilemiyorum ya :( allak bullak oldu resmen aklım. Ben böyle şüpheyle de yaşayamam ki :(
Ne şüphe ile ne de görmezden gelerek... Konuyu açıklığa kavuşturmak gerek. Nasıl olacak bilmem ki. Ama içine bu şüphe de boşuna düşmez. Ben aldatıldığımı sebepsiz hissetmiştim, birçok kadın da hissediyor. Hep olumsuz konuştum hakkını helal et ama böyle konularda hep en kötüleri gelir aklıma

Ne şüphe ile ne de görmezden gelerek... Konuyu açıklığa kavuşturmak gerek. Nasıl olacak bilmem ki. Ama içine bu şüphe de boşuna düşmez. Ben aldatıldığımı sebepsiz hissetmiştim, birçok kadın da hissediyor. Hep olumsuz konuştum hakkını helal et ama böyle konularda hep en kötüleri gelir aklıma
Evet ben de hiç kimse için o yapmaz diyemiyorum. Hele ki yeni bir ilişki ve ciddi bir yola girmek üzereyiz dönünce söz yapmayı düşünüyorduk. O yola girmeden son bir kaçamak yapmak istemiş de olabilir

Aklıma şu geldi: ben böyle bir şey yaşamış olsam maça kadar beklerdim ve saat aralığını da öğrenirdim. Sonra da tam o saatlerde şüphemi yazardım. Ya kanıtlar ya da bitirecegimi söylerdim. Kanıtlasa da kendimi kötü ve suçlu hissetmezdim çünkü o kıza hesabını vermiş ve şüpheli hareketler yapmış (ilişki çok yeni oldugu için)
İkinci plan da asla belli olmayacak sahte hesapla yürüdüm

Ama cidden olayı yaşayan ben olsam hesabı kıza verdigi için daha en başında riske girmez bitirirdim

Evet ben de hiç kimse için o yapmaz diyemiyorum. Hele ki yeni bir ilişki ve ciddi bir yola girmek üzereyiz dönünce söz yapmayı düşünüyorduk. O yola girmeden son bir kaçamak yapmak istemiş de olabilir
Aslında onun için bunu düşünmen söz için çok erken oldugunu gösterir.

Aklıma şu geldi: ben böyle bir şey yaşamış olsam maça kadar beklerdim ve saat aralığını da öğrenirdim. Sonra da tam o saatlerde şüphemi yazardım. Ya kanıtlar ya da bitirecegimi söylerdim. Kanıtlasa da kendimi kötü ve suçlu hissetmezdim çünkü o kıza hesabını vermiş ve şüpheli hareketler yapmış (ilişki çok yeni oldugu için)
İkinci plan da asla belli olmayacak sahte hesapla yürüdüm

Ama cidden olayı yaşayan ben olsam hesabı kıza verdigi için daha en başında riske girmez bitirirdim
Hesabı kıza verdi mi vermedi mi emin değilim ama. Onu da netleştirmem lazım. Ortak arkadaşları falan varsa otelden :/ ama vermiş olması daha yüksek olası. Ben galiba direkt sorcam bakalım tepkisi nolcak. Gözüme uyku girmiyor resmen maç saatine kadar içim içimi kemirecek.
Elimde fake hesap yok olsa şu an yazacam. Yeni bir hesap açıp onu eklesem de fake olduğunu anlayacak işte.

Hesabı kıza verdi mi vermedi mi emin değilim ama. Onu da netleştirmem lazım. Ortak arkadaşları falan varsa otelden :/ ama vermiş olması daha yüksek olası. Ben galiba direkt sorcam bakalım tepkisi nolcak. Gözüme uyku girmiyor resmen maç saatine kadar içim içimi kemirecek.
Elimde fake hesap yok olsa şu an yazacam. Yeni bir hesap açıp onu eklesem de fake olduğunu anlayacak işte.
Arkadaşının falan yok mu gerçi arkadaşını işe karıştırmak ister misin bilmem ki
İnşallah hislerinde yanılıyorsundur hakkında hayırlısı olsun. Hiç bir şeye inanmaya meyilli olma ve hiçbir şeyi gözardı etme. Evlilik çok ciddi ve geri dönüşü zor olan bir karar.

Arkadaşının falan yok mu gerçi arkadaşını işe karıştırmak ister misin bilmem ki
İnşallah hislerinde yanılıyorsundur hakkında hayırlısı olsun. Hiç bir şeye inanmaya meyilli olma ve hiçbir şeyi gözardı etme. Evlilik çok ciddi ve geri dönüşü zor olan bir karar.
Arkadaşlarım evli barklı bu işlerle uğraşmıyorlar 😄 maalesef şüpheci bir insanım zaten o yüzden ilişkiden kolaylıkla vazgeçebiliyorum. Şu an bile bitirmeyi düşünüyorum ki belki hiçbir suçu yoktur da. O yüzden dua ediyorum hayırlısı olsun Allahtan başkası bilemez kimin ne olduğunu.

Erkek arkadaşım yabancı turistlerin olduğu bir otelde çalışıyor. Bugün yabancı bir kız onu takip etmiş ama o kızı takip etmemiş ama normalde instagrama günde 2-3 defa girerken bugün çoğu zaman aktifti. Kızla mesajlaştığından şüpheleniyorum. Napmalıyım sizce bunu ona sormalı mıyım?
Sorsanız bile he evet konuşuyorum demeyeceğine göre sessizce izleyin bence

Ayy şu instagram kdr ilişkileri bozan bir bela gelmemiştir... Yok kızın resmini beğendi ekledi çıkarttı... Bundan şikayetçi oluncada adama kelepçe tak diyorlar yav he he....

Sordun diyelim. Konuşsa bile konusuyorum demez ki. Daha çok sen bana güvenmiyo musun der.

Ahaha gülesim geldi akıl aldığınız kişileri görünce. Evliliği yolunda olmayan kişilerden akıl almayın bence.

Fake hesap işlerine hiç girmeyin. Fake olduğunu anlayıp kabul etmeyebilir. O zaman bu o kızla konuşmadığı anlamına gelmez. Veya daha kötüsü ortada hiçbir şey yokken onun size olan kredisi azalır. Güvenmiyorsanız, karşınızdaki size o güveni vermiyorsa kendinizi çekersiniz.
Bu durumda ne başkasıyla mı konuşuyorsun diye sorulur ne de fake hesaptan işletilir. Bu kız seni eklemiş sonrasında da normalden fazla çevrimiçi gördüm seni demek de takıntılı ve her anını kontrol ettiğinizi gösterir.
Samimiyetine güveniyorsanız yüz yüze geldiğinizde “sanki benden uzaklaşmış hissediyorum seni” deyip cevabını beklersiniz.
Şu durumda bu kız olmasa başkasından şüpheleneceksiniz veya başka olaylardan. Önce kendinize güvenin sonra da sevgilinize. Halı sahaya gideceğim diyen birine güvenmiyorsanız zaten sözü mözü düşünmeyin. İsim konulunca beni aldatmaz diye düşünmeyin yani.

Back
X