Sormalı mıyım?

Dayanamadım sabah sordum🙈 işyerinde telefon yasak bir tek onda telefon var arkadaşı bu kızla konuşuyormuş dün telefonunu alıp ondan yazmış bana da mesajları attı o fark etmemiş bile ben söyleyince fark etti ilk başta inanmadım da mesajları atınca inandım. O da ona güvenmeyişime kızdı kırıldı ama şimdi düzelttik gibi arayı.

Dayanamadım sabah sordum🙈 işyerinde telefon yasak bir tek onda telefon var arkadaşı bu kızla konuşuyormuş dün telefonunu alıp ondan yazmış bana da mesajları attı o fark etmemiş bile ben söyleyince fark etti ilk başta inanmadım da mesajları atınca inandım. O da ona güvenmeyişime kızdı kırıldı ama şimdi düzelttik gibi arayı.
Kesin arkadaşı mı ama onu nereden anladın mesela. İnşallah gerçektir. Seni de o kadar korkuttuk. Haakkınızda hayırlısı olsun o halde :)

Kesin arkadaşı mı ama onu nereden anladın mesela. İnşallah gerçektir. Seni de o kadar korkuttuk. Haakkınızda hayırlısı olsun o halde :)
Attığı mesajları atmışş bana çocuk mesajda adını söylüyor arkadaşımdan yazıyorum falan demiş sonra da arkadaşı benden özür diledi. Ben de çok gerildim falan ama güvenim arttı aslında. Amin hepimiz için inşallah çok teşekkür ederim :

Erkek arkadaşım yabancı turistlerin olduğu bir otelde çalışıyor. Bugün yabancı bir kız onu takip etmiş ama o kızı takip etmemiş ama normalde instagrama günde 2-3 defa girerken bugün çoğu zaman aktifti. Kızla mesajlaştığından şüpheleniyorum. Napmalıyım sizce bunu ona sormalı mıyım?
Neden bu kadar kendını uzuosun.

Back
X