bak madem bu olanlar olmadan önce herşeyi en detayına kadar konuşurdunuz buraya yazdığın bu cümleyi ona yaz.. yani ben olsam öyle yapardım içimde kalacağına ben düşüneceğime o da düşünsün derdim eğer yine bişey yapmazsa gerçekten yanlış insan dersin ve bir daha aramazsın içinde soru işareti kalmaz ne olduğunu öğrenirsin yaştan dolayı o da şaşkın çünkü sen de onun ilkisin herhalde bi de o açıdan düşünmek lazım.. liseye giderken çok samimi dostum vardı erkek 17 yaşında kız arkadaşıyla ilişkiye girmişti ve bi tek bana söylemişti rengi sapsarı bi şekilde korkmuş o da nolacak diye bana sormuştu ki hiç bişey söylememiştim o zamanlar daha korkardı herhalde gençler şimdiki gibi değildi ( sene 2003)
Kullanıcı adina bayıldım evet hayat guzel :)) arar arar bizim kizimizdan daha iyisinimi bulacak sanki dimi amasimdi okudum da Allah yardımcn olsun canım gercekten onun kalbıne de insaf versin.pişmanlığın ve samimiyetin beni çok etkiledi. ararbence de insallah.bu kadar kolay vazgecmiş olamaz aramazsa da daha iyileri çıkar karşına inşallah
hiç tanımadığım insanların bana böyle iyi davranması yardımcı olması ne diyebilirim ki. hayatınızda inşallah ne siz ne de kızlarınız benim gibi hataya düşmez. geçecek değil mi inanıyorum buna .
canım neden üzüyosun kendi alla allah ondan başka adam mı yok yeterki adam gibi adam olsun arkanda duracagına yanında duran bi adam olsun. o kendini belli etmiş şimdiden sonra ne hayır gelir ondan sana bak sakın ona muhtacmışsın gibi davranma o zaman seni koz olarak kullanır sakın ama sakın bunu yapma sen onun peşinden koşacagına o senin peşinden koşsun seven adam sevdigi bu durumdayken bırak telefon kapatmayı her saat başı arar nasılsın diye teselli verirdi seni üzen bi adam seni hak etmiyo burdan anladıgım kadarıyla saygıyıda sevgiyide hak eden bi bayana benziyosun o kadar hakaret edenlere ragmen hep seviyeli cvp verdin böyle verdigin saygıya karşılıkda böyle saygı ve sevgi görmen gerek seninnnn
Ohoo neler gecip bitiyo tabiki gececk sen yeterki sağlıklı ol saglam bassin ayakların hatalar biz insanlar icin neresinden dönülür se kardir şimdi hadi mars mars yataklar mahallesine iyi geceler
gözlerim doldu inan çok teşekkür ederim. sizi yetiştiren annelerin elleri öpülür. hepinizi çok sevdim . güçlüyüm. sizle konuştum daha güçlüyüm :)
gözlerim doldu inan çok teşekkür ederim. sizi yetiştiren annelerin elleri öpülür. hepinizi çok sevdim . güçlüyüm. sizle konuştum daha güçlüyüm :)
Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Hatalıya yardımcı olmak için elinizden geleni yaptınız. Hayran kaldım samimiyetinize. Ben sizlerin sayesinde bugün daha mutlu uyuyorum ve daha kendime güvenli. Sizleri çok sevdim. İyi geceler.
Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Hatalıya yardımcı olmak için elinizden geleni yaptınız. Hayran kaldım samimiyetinize. Ben sizlerin sayesinde bugün daha mutlu uyuyorum ve daha kendime güvenli. Sizleri çok sevdim. İyi geceler.
Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştimertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz. Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:
Acaba psikolojik olarak mı bunları yaşıyorum bilemedim ama yemeklerden sonra çok mide bulantım var. Belimde çok ağrıyor. Sürekli dua ediyorum. İnşallah bu hatanın bedeli olmaz
lida yaşadıklarının hepsi psikolojiktir adetine 4 gün kaldıysa test yapabilirsin ve varsa çıkar zaten silikte olsa canım rahat ol biraz böyle yaparak adetini de geciktiriceksin sakin ol canım lütfen bekledim sen yazmadın gamze ile seni çok merak ettik umarım en kısa zamanda herşey yoluna girecek sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?