ya sen ağustosun 26 dedin ilişki oldu diye..bacım benim 1 yıldır çocuk istiyoruz..helalım kocamla bile ramazandaNasıl böyle söylersiniz öyle edepsiz biri olsam bu yaşıma kadar dediğiniz olurdu. 20 yaşındayım ilk oldu ve içim içimi kemiriyor. Ailemi üzmekten korkuyorum. Eğer edepsiz olsam kimseyi takmazdım. Böylesine yargılamak nasıl da kolay.
En son tlfonda konuştuk ve sen bana değer verip yanımda olmuyorsun felan dedim hayır değer veriyorum hamile olursan evleniriz dedi ama ben bunu da istemiyorum ki evlenmek neye çare aileme bu acıyı yaşatamam. okulumu bitirmem lazım. inşallah korktuğum olmaz
Hayran kaldım yazdıklarına guzel yürekli arkadasim harika bir anne olacağından hic suphem yok bak canim erkek arkadaşınla kussende barışırsin barismasanda bu dunyanin sonu değil hic bir şekilde hayatina rutin devam et secici ol bundan sonra ve cok dikkatli olmalısın bn hamile olmadigindan eminim ve nasılda dogru söylemiş hic birsey senden degerli degil hmm bide bunu en guvendigine bile söyleme sadece evlenecegin insana söyle:) simdi o guzel yuregini ferah tut okuluna bak gerisi boş
Yani adetken mi birliktelik olmuştu sizde. Benimki adetimin bitiminin hemen sonrasında oldu. 1 hafta sonra tekrar test yapayım beninşallah negatif çıkar dün yaptım negatifti
tatlım bence bu konuyu artık onunla konuşma test yaptım hamile değilim doktorada gittim falan de kestirip at... eğer onu hayatında istemiyorsan da çıkar hayatından gitsin
yok canım adetken yapılırmı hiçbiz adet bittikten hemen sonraki gün ve dediğim gibi çocuk istediğimiz için gün aşırı yaptık
Yaptığın yoruma bak ata eder evlat oder arkadaşım seninde evladinin başına benzeri birsey gelirse bugünu hatırla!
ben bu duruma inancımın gereği normal bakamıyorum.üzüntüsü günahından değilki sessiz kalayım..acaba hamileyim ..bak bak bakya yazmayacaktım ama duramadım... neden yargılıyorsunuz insanları anlayamadım... biri girer biri çıkar ne demek nasıl bir tabir bu bir bayana yakışıyor mu... zaten dibe vurup yeterince üzülüp korkmuş birine bunu söylemek hangi insana yakışır... hiç yanlış yapmadınız mı en büyük günahlardan biri belki evet ama tövbe etmek en güzel şey değil mi... herkesin evladı kardeşi kadın erkek yakını var nolur bizim başımıza da gelebileceğini düşünün Allah kimseyi şeytana uydurmasın
çok seviyorum ama değerini böyle zamanda gösterdi nasıl bana destek olmaz aklım almıyor. biteceği belli. ama onunla evlenirim ümidiyle bu hatayı yaptım. eğer onla evlenmezsem hayatıma yeni girecek kişiye bunu nasıl açıklarım
ya sen ağustosun 26 dedin ilişki oldu diye..bacım benim 1 yıldır çocuk istiyoruz..helalım kocamla bile ramazanda
hemen hemen ilişki olmaz..sen de serbes..
bide yaşın dana 20 ..30 olduğunda konuşalım..
ozaman sana liste tutulur zannımca
çok seviyorum ama değerini böyle zamanda gösterdi nasıl bana destek olmaz aklım almıyor. biteceği belli. ama onunla evlenirim ümidiyle bu hatayı yaptım. eğer onla evlenmezsem hayatıma yeni girecek kişiye bunu nasıl açıklarım
ben bu duruma inancımın gereği normal bakamıyorum.üzüntüsü günahından değilki sessiz kalayım..acaba hamileyim ..bak bak bak
he hamilesin git bide aldır çocuğu.. ohhh yayla..
ben temizim demiyom..ben hepinizdende belki çok günahkarım ama ALLAHA tövbe edip duruyom....hoşbende
hamile kalma noktası olmadı çok şükür ama bu rahatlık beni deli etti..geri kafalı değin yobaz değin ne derseniz deyin
benim görüşüm bu..
Dürüst olduktan sonra korkma sonucunda bi hata yapmışsın evet evlenecegim insan bu dedigin anda anlatirsin herseyi ve emin ol Allah pismab olanın yardımcısı olur simdi bukadar ileriyide düşünme hic
aynı benim gibi yani adet bittikten sonrasiz hamilesiniz. allahımm ama siz bebiş istediğiniz için şey olmuştur demi içe boşalma :26:
ben bu duruma inancımın gereği normal bakamıyorum.üzüntüsü günahından değilki sessiz kalayım..acaba hamileyim ..bak bak bak
he hamilesin git bide aldır çocuğu.. ohhh yayla..
ben temizim demiyom..ben hepinizdende belki çok günahkarım ama ALLAHA tövbe edip duruyom....hoşbende
hamile kalma noktası olmadı çok şükür ama bu rahatlık beni deli etti..geri kafalı değin yobaz değin ne derseniz deyin
benim görüşüm bu..
anlamadım ramazanda ilişki felan ne demek oluyor. yaşım 20 ben 10 kişiyle yaptım demiyorum inandım güvendim birine oldu pişmanım diyorum.
İçtiğin ilacın yan etkilerini araştır. Çünkü bence bunlar ilacın yan etkileridir.
Buraya gelip cinsel ilişkiye girdiğiniz için özür dilerim ablalarım diye başlık açıyorsunuz, ondan sonra da neden üzerime geliyorsunuz diye isyan ediyorsunuz. Sen bir kadınsın, bedeninin sahibi sensin. Buradaki hiç bir üyeden ilişkiye girdiğin için özür dilemek zorunda değilsin. Neden boynunuzu yüzünü bile görmediğiniz sanal ablalara büküyorsunuz anlamıyorum ki? Cinsellik insan doğasının bir parçası, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biraz daha mantıklı davranın. Herkes kendi değerleri ve kendi inanışlarına göre bir yaşam tarzı seçer ve bunu yaşar. Siz nasıl olur da bekaretini evlenene kadar korumazsın diye birilerinin üzerine çullanırken, bir yandan da nasıl bu yaşa kadar bakire kalır, sosyal bozukluğu var bunun herhalde diye konuşurlar başka bir medeniyette. Kimsenin bedeninin bekçiliğini yapmak kimseye kalmamış. Kimseye bedeninizin bekçiliğini yapma izni vermeyin.
bu senin özelin kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin bu bir
ikincisi seninle evlenecek olan kişi senin bekaretin için seninle evlenmeyecek hayatını birleştirmek istediği için evlenecek
bu konu sende biraz problem olmuş ben sana bu konuda yardımcı olmak istiyorum...sana özelden mail adresimi yazacağım konuşalım olur mu... ben psikologum ve senin gibi genç birinin böyle konularda üzülmesi akşam akşam kafama takıldı... hepimiz bu yollardan geçtik ama günahı ile ama sevabı ile... özel mesajlarına bak
Ahh anneler evet öyle . Neden boş boş dalıp gidiyorsun sen bakim dedi bana geçen gün. Sanki içimi okuyor. Allahım kimseyi nefsine uydurmasın :)
ya sen ağustosun 26 dedin ilişki oldu diye..bacım benim 1 yıldır çocuk istiyoruz..helalım kocamla bile ramazanda
hemen hemen ilişki olmaz..sen de serbes..
bide yaşın dana 20 ..30 olduğunda konuşalım..
ozaman sana liste tutulur zannımca
Lida aciklama yapma lutfen butarz yorumlara eleştirinin bu şekilde olanina asla ciddiyw alma
tatlım bence bu konuyu artık onunla konuşma test yaptım hamile değilim doktorada gittim falan de kestirip at... eğer onu hayatında istemiyorsan da çıkar hayatından gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?