Sorması bile ayıp biliyorum ..

şimdi daha iyi anladım :) hamiş olmak için biraz uğraş gerekiyor yaani. ben böyle bi şeyden hamile kalırsam çok mu şanslıyım ya da en şanssız mıyım bilmiyorum :)

Yaklasimina hayran kaldım tebrik ediyorum psipsiko Allahim sanada en yakin zamanda anneligi yasatsin

inşallah canım mesleğim gereği günde bir sürü insanla bu konuları konuşuyorum... Allahım isteyen herkese nasip etsin bebeğini... üzülüyorum böyle olunca biraz fazla duygusalım galiba ama yardıma ihtiyacı olana kayıtsız kalmayı öğretmedi ailem bana...

Ya şu bekçiliği bıraksak?
Kızın dini inancını biliyo musunuz da tü-kaka KINIYORUM diyebiliyosunuz.
Tamam yaşça büyük olanlar nasihat eder, fikir verir vs ancak şu kınıyorum vs yazanları anlayamıyorum.
Hepimiz kadınız burda herkesin nevsi kuvvetli olacak diye bi'şey yok, herkes aynı dine inanacak, aynı kültürde aile tipinde yetişecek diye bi'şey yok.

Bazıları resmen yardımcı olmaya değil pişmanım diyeni taşlamaya geliyor konuya.
Pişmanım demiş zaten kız vücut onun vücudu, günah da öyle bizene burda bu konuyu yazan bizim öz kardeşimiz, evladımız da olabilir bakirelik konusu açıldı mı illa taşlayalım.

Bende cok üzülüyorum onun icin cevap verme geregi duyuyorum nasıl da masum aslında

Çok teşekkür ederim. Msjınızı aldım fakat yeni olduğumdan cvp yollayamadım k.bakmayın. Yarın size o mailden yazarım inşallah :)

evt. o topikte arkadaşız..napalım uslübum böyle..bir anda kan beynime sıçradı..hatası için değil hamilemiyim diye dert yanıyo..sanki hamile olmasa yoluna devam edecek..kimsayide yargılamak benim haddim değil..
bende büyük ALLAH var..

bacım peygamber efendimizi işin içine bi katarsan
ooooooooo iş daha kötü olur..goole bi yaz zina edenin cezsı diye gör sonuçları..
arkadaş düşmemişki tekme atayım ...kendi tercihi..direk atlamış düşmemiş yanı

Çok teşekkür ederim. Msjınızı aldım fakat yeni olduğumdan cvp yollayamadım k.bakmayın. Yarın size o mailden yazarım inşallah :)

takma artık kafana... yarın konuşuruz olur mu... okuluna bak derslerine bak pırıl pırılsın sen... vatana millete hayırlı olmaya bak.. gerisi senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez...

Ya inanclari geregi elestirmelerini anliyorumda hakaret boyutunda yapanlari anlayamıyorum hepimiz kadiniz ve lida bizimde evlafimiz olabilir di yada bizim lida gibi evladınmiz olabilir ne yani taslayalimmi

düşmek için tecavüze mi uğramak gerekiyor ki tecavüze uğrasam da kuyruk salladı dersiniz. beni bu söyledikleriniz inanın kırmıyor. evet hamilelikten korkuyorum çünkü annem böyle bi şeyi haketmiyor. ben çekiyorum ailem de çekmesin üzülmesin istiyorum. bi anlıktı oldu. sevdim diyorum anlasanıza sevdim güvendim . hamileyim dese belki evlenir ama neye yarar bi de yanımda olmayışı üzdü beni. daha da bi şey söyleyemiyorum ya

şimdi daha iyi anladım :) hamiş olmak için biraz uğraş gerekiyor yaani. ben böyle bi şeyden hamile kalırsam çok mu şanslıyım ya da en şanssız mıyım bilmiyorum :)

evet canım hamiş olmak çok güzel ve taa en başından beri emek ve uğraş isteyen bişey :) ama yerinde ve zamanında olunca sende inşallah senin için hayırlı ve iyi bi zamanda ve iyi biriyle olur da bu haberi korkuyla değil heycanla ve sevinçle beklersin ...
ayrıca dediğin gibi sen böyle bi durumda hamile kalırsan eğer (ki inşallah kalmazsın) kadınlık hormonların aşırı derecede çok çalışıyo demektir ...

bu bu konu hakkında son mesajım bence eğer ki böyle bir mesaj yollayıp kalp kıracağına sende bakıp çıksaydın yazmasaydın keşke ki sende günaha girme... napalım üslubum böyle dediyip yazdığında sen onun kul hakkına girdin mi girmedin mi... bu din işleri kıldan ince kılıçtan keskin kimse kimseden üstün değil... biraz hoşgörü dedim ya bu kadar basit aslında her şey... bence kalp kırmak çok kolay ağzıma geleni söylerim olur biter değil... neyse dediğim gibi sadece biraz hoşgörü.. karşımızda haklı ya da haksız...

Konuşmaya derdimi anlatmaya öyle ihtiyacım vardı ki arkadaşlar Allah razı olsun. yoksa bu dert beni boğacaktı.

Önünde koskoca yıllar var attığın adımları saglam at ve sen güçlü ol ilk sen değilsin sonda olmayacaksin önemli olan bundan sonrasi okulunu tamamla ilk kendin icin hirsey yap ve bu yasadigin dan dolayi kimsenin seni ezmesine müsade etme ve hayatina müdahale ettirme bundan dolayida erkek arkadasina mecbur hissetme hersey yasanmasi gerektigi için yasanir

Ya inanclari geregi elestirmelerini anliyorumda hakaret boyutunda yapanlari anlayamıyorum hepimiz kadiniz ve lida bizimde evlafimiz olabilir di yada bizim lida gibi evladınmiz olabilir ne yani taslayalimmi

Fikir vermek, öğüt vermek çok ayrı.
Ama bak bak hatasını değil de hamileliği için korkuyo, kınıyorum diye büyük büyük yazmak da çok acımasız geliyo bana.
Kız utanmasa kendi zarı, kendi günahı için özür dileyecek bizden.

Peki onunla konuşayım mı ? benim ertesi günü hapından dolayı kanamam oldu baş dönmelerim oldu ama o hiç destek olmadı. şimdi seviyorum ama aşk her şeyi affeder mi. o beni seviyor olsa bile devam etmeli miyim.

Lina bu tarz yorumlara cevap verme ilk once insan oldugun icin saygi dyymalilar eger saygi duymuyorlarsa sende muhatap alma

bu senin hayatın ve kararları verecek olan sensin bu ilişkiyi yaşayan sensin bence acele etme otur sağlıklı düşün ne istiyorum ne yapmalıyım diye güzelim...

başlarında o kadar güzel yazmışsın ki begendim yazdıklarını.. taki son cümleye kadar ne olursa olsun kimseyi kınama canım iyi niyetle söylüyorum yanlış anlama lütfen ama
Kınamayınız Kınadığınız Şey Başınıza Gelmedikçe Ölmezsiniz.(tirmizi,kıyamet,53)

Kim günah işleyip de tövbe eden kimseyi, işlediği o günahtan dolayı kınarsa, kendisi o günahı işlemeden ölmez(imam ahmed)

rabbim konusun hersei ama kınamaktan korkarım çünkü benim de kızım var Allah korusun.. rabbim yazdıysa bozsun cümlenin evladını kötü yollardan uzaklaştırsın

Butarz yorumlari okuyunca gercekten onlarin geleceklerindan korkuyorum dilin kemigi yok ata eder evlat öder aynen öyle bizde üstüne gitsek bu sefer sonuçları dahada kötü olacak hem kime ne ya ramaxanda kocasıyla birlikte olmuyormus guzel de bize ne ya bende dilimi tutmasam inanilmaz seyler söyleyeceğim Butarz yorum yapanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…