Sorması bile ayıp biliyorum ..

bu arada lida_33 hamile değilsin inşallah canım bi de pişmansın rabbim elbet affeder içten tövbe ettikten sonra herkesin içini bilen da rabbim.. yeterki tekrarı olmasın..

kardeşim emin ol din konusunda azda olsa bilgim var. ne yani şimdi bu bayanı taşlayarak öldürelim mi. o masumca pişmanım demiş zaten orası allahla onun arasında bize burda bana dini yönden akıl verin dememişki hamile olabilirmiyim diye sormuş. unutmamak gerekki bizimde başımıza gelebilirdi ne biliyoruz evladımızın böyle bi hata yapmayacagını o zamanda onu öldürecek misiniz ne bilebilirsiniz evladınız gün gelip bu gibi sitelerden yardım istemeyecegi lütfen ama lütfen bencilce degil vijdanlıca yaklaşalım konuyo

aşk ve sevgi emek ister canım
sevgi ve emek bi kuşun kanatları gibidir nasılki tek kanat hiç bi işe yaramazsa sevgisiz emek, emeksiz de sevgi hiç bi işe yaramaz ... sana böyle bi durumda yardımcı olmaması çok kötü bi durum tabi ama yine de kararı verecek olan sensin canım ... VE İNŞALLAH DOĞRU Bİ KARAR VERİRSİN ..

En başında dedigim gibi kendini ona mecburhissetme yok oöyle birsey sen ilk once bu korkularını at bikenara tam anlamıyla onunla neden devam etmek istedigini düşün eger bu birliktelikten dolayi ise gerek yok ama gercekten sana deger veriyorsa ve mutluysan devam et tamamen senin secimin ve hicbirsey icin kimseye Mecbur değilsin

İlk buluşmalarımızda her şeyi en ince detayına kadar konuşurduk ta ki diğer buluşmaya kadar. ama şimdi böyle bi şeyde yanımda olmaması çok kırdı beni. ve dün kavgalı bi şekilde tlfonları kapattık halâ aramadı. sevse arardı . demek ki değerimi haketmemiş. hayatıma giren ikinci kişiydi . ben bundan sonra kime nasıl güvenirim. :2:

lidaaaa yapma daha 20 yaşındasın sen... kendine güven ayaklarını sağlam bas tatlım geriye dönüp baktığında üzülmeyeceğin şeyler yap..

daha çok gençsin elbet hayatına güveneceğin biri girecek bu senin için biraz kötü bi deneyim olmuş ama toparlanmalısın bence sen de arama elbet arayacaktır diye düşünüyorum

daha çok gençsin elbet hayatına güveneceğin biri girecek bu senin için biraz kötü bi deneyim olmuş ama toparlanmalısın bence sen de arama elbet arayacaktır diye düşünüyorum

nasıl aramaz nasıl böyle uzak durabilir her şey yalan olabilir mi. bi de ben ona böyle en mahremimi açmışken . allahımm yardım et

benim kötü anımda yanımda olmayan hiç olmasın bundan sonra

pc min pili bitiyor daha fazla yanında olmak isterdim ama yarın konuşuruz nasıl olsa... kendini toparla güzel bir uyku çevir sonra da yarın annene cıvıl cıvıl cıvılda kadını üzme... öpüyorum seni

Bu dönemde hassas olduğun icin uzuluyorsun acabalarin icin ama emin ol bundan sonrada guveneceksin okulun bitince evleneceksin ve guzel bebeklerin olacak artik düşünme akışına bırak ve her yagmurlu günden sonra elbet güneş dogar simdi rahatca uyu artık olan oldu hamile de değilsin

pc min pili bitiyor daha fazla yanında olmak isterdim ama yarın konuşuruz nasıl olsa... kendini toparla güzel bir uyku çevir sonra da yarın annene cıvıl cıvıl cıvılda kadını üzme... öpüyorum seni

çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. kendinize iyi bakın. annem üzülmesin yeter ki . yarın daha mutlu uyanacağım inşallah

canım neden üzüyosun kendi alla allah ondan başka adam mı yok yeterki adam gibi adam olsun arkanda duracagına yanında duran bi adam olsun. o kendini belli etmiş şimdiden sonra ne hayır gelir ondan sana bak sakın ona muhtacmışsın gibi davranma o zaman seni koz olarak kullanır sakın ama sakın bunu yapma sen onun peşinden koşacagına o senin peşinden koşsun seven adam sevdigi bu durumdayken bırak telefon kapatmayı her saat başı arar nasılsın diye teselli verirdi seni üzen bi adam seni hak etmiyo burdan anladıgım kadarıyla saygıyıda sevgiyide hak eden bi bayana benziyosun o kadar hakaret edenlere ragmen hep seviyeli cvp verdin böyle verdigin saygıya karşılıkda böyle saygı ve sevgi görmen gerek seninnnn

nasıl aramaz nasıl böyle uzak durabilir her şey yalan olabilir mi. bi de ben ona böyle en mahremimi açmışken . allahımm yardım et

bak madem bu olanlar olmadan önce herşeyi en detayına kadar konuşurdunuz buraya yazdığın bu cümleyi ona yaz.. yani ben olsam öyle yapardım içimde kalacağına ben düşüneceğime o da düşünsün derdim eğer yine bişey yapmazsa gerçekten yanlış insan dersin ve bir daha aramazsın içinde soru işareti kalmaz ne olduğunu öğrenirsin yaştan dolayı o da şaşkın çünkü sen de onun ilkisin herhalde bi de o açıdan düşünmek lazım.. liseye giderken çok samimi dostum vardı erkek 17 yaşında kız arkadaşıyla ilişkiye girmişti ve bi tek bana söylemişti rengi sapsarı bi şekilde korkmuş o da nolacak diye bana sormuştu ki hiç bişey söylememiştim o zamanlar daha korkardı herhalde gençler şimdiki gibi değildi ( sene 2003)

hiç tanımadığım insanların bana böyle iyi davranması yardımcı olması ne diyebilirim ki. hayatınızda inşallah ne siz ne de kızlarınız benim gibi hataya düşmez. geçecek değil mi inanıyorum buna .

Kiz git yat artık dovecem simdi seni:) kendini depresyona sokacaksin yarin ola Hayır ola uzme kendinide annenide artik yarin yep yeni birgün böyle düşün hep hersey daha güzel olacak

simdi okudum da Allah yardımcn olsun canım gercekten onun kalbıne de insaf versin.pişmanlığın ve samimiyetin beni çok etkiledi. ararbence de insallah.bu kadar kolay vazgecmiş olamaz aramazsa da daha iyileri çıkar karşına inşallah

Ohoo neler gecip bitiyo tabiki gececk sen yeterki sağlıklı ol saglam bassin ayakların hatalar biz insanlar icin neresinden dönülür se kardir şimdi hadi mars mars yataklar mahallesine iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…