- 17 Ocak 2023
- 83
- -22
- 1
- 24
- Konu Sahibi Dilara5560
-
Sözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.Sözleşme olduğu halde para iademi ala bilirim yani demi
Ben bedav
Nasıl anlamak istiyosan öyle anla
Bn gelinlikçiyim, sözleşmede ne yazıyor onu okuyun. Ayrıca üzerinde tadilat veya kesim olmadıysa ücretin tamamını alabilirsiniz..eğer sizin için özel dikilip kiralanan üründe gelinlikçi Bn danteli veya bedeni kestim diyip belli bşr miktar sizden kesebilir. Ama hali hazırda bir ürünse hemen gidin ve vazgeçtiğiniz söyleyip paranızı geri alablrsşnşz. Bn müşterime tamamını vermiştim.
Instagram adresimi versem size bı ordan iletişime geçe bilirmiyiz rica etsemSözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.
Veyada sözleşmeyi şöyle paylaşıyım ordan bakınSözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.
Sözleşmeyi paylaştım da rica etsem bakabilirmisiniz rica etsemSözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.
Ben bedav
Nasıl anlamak istiyosan öyle anla
Ben de öyle zannetmiştim.Ama konu sahibi bir gelinlik kiralamak için kapora vermiş.10 bin tl.O gelinlikten vazgeçmiş.2 bin tl kalsın,benim 8 bin tl paramı versin diyor.Serbest piyasa denilen bir şey var. Pazarda dahi ortalama bir fiyat belirlemelere rağmen kimi tezgahta 10 lira kimisinde 12 lira. Cimer'e şikayet etmek falan çok saçma. O kadar önemsiyorsanız baştan iyice gezip kaporta verseydiniz.
Hiç bir koşulda iade ve değişim yoktur maddesi var, ama tüketicinin bu hakkı var... Siz tüketici hakları için arayın sözleşmedeki ibareyi söyleyin bna göre alırsınız. Ama vakit geçmeden. Çünkü size kiralandığı için başka birine rezerve edemiyorlar... Whatsaptan yazın bir an önce ki fazla bir zmn geçmesin...Veyada sözleşmeyi şöyle paylaşıyım ordan bakın
Malesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim
11 bin liralık kiralama için 10 bin kapora çok değil mi?Malesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.
Çok vermiş zaten ben o kadar vermezdim. 2-3bin verirdim.ama gelinliği gördüğünde büyük ihtimalle çok beğendi ve o gazla 10 bin verdi.anlasmayi bilmiyorum ama adam kapora adı altında aldıysa sıkıntı.11 bin liralık kiralama için 10 bin kapora çok değil mi?
Yukarıda sözleşmeyi paylaşmış.Kapora adı altında vermiş.Çok vermiş zaten ben o kadar vermezdim. 2-3bin verirdim.ama gelinliği gördüğünde büyük ihtimalle çok beğendi ve o gazla 10 bin verdi.anlasmayi bilmiyorum ama adam kapora adı altında aldıysa sıkıntı.
Çok vermiş zaten ben o kadar vermezdim. 2-3bin verirdim.ama gelinliği gördüğünde büyük ihtimalle çok beğendi ve o gazla 10 bin verdi.anlasmayi bilmiyorum ama adam kapora adı altında aldıysa sıkıntı.
Ya ayrıca adamdan 8 bin istiyor adam bin TL de temizlik için istiyormuş 2bin için bu kadar kendini üzmeye değer mi diye düşünmeden edemedim evet evlilik çok zor her şey pahalı. O kadar begenmese tak diye 10 bin vermezdi.madem beğendi içine sineni giysin. Abimin bir lafı var balığa giden ıslanır. Düğün dernek olaylarında gidiyor para.11 bin liralık kiralama için 10 bin kapora çok değil mi?
O zaman geçmiş olsun değil zabıta polisle bile olsa alamaz.Adam çok insaflı değilse ki sanmiyorum.bari gelinliği giysin de içinde kalmasın.Yukarıda sözleşmeyi paylaşmış.Kapora adı altında vermiş.
Evet aynı şekildeHiç bir koşulda iade ve değişim yoktur maddesi var, ama tüketicinin bu hakkı var... Siz tüketici hakları için arayın sözleşmedeki ibareyi söyleyin bna göre alırsınız. Ama vakit geçmeden. Çünkü size kiralandığı için başka birine rezerve edemiyorlar... Whatsaptan yazın bir an önce ki fazla bir zmn geçmesin...
Ama şunu belirteyim sizin gelinliğinizle diğer gelinlik aynı standartlarda mı? Bnde kiralık 7 bin de var 10 binde, 15 binde, 18 binde... Bu ürüne göre fiyat değişiyor...
Yasal yollardan alma hakkım varmışMalesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.
Bende 7 bine kiraladım 11 bin istediler başka yerde para iadesi alırsanız olur heraldeMerhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim
Yasal yollardan alma hakkım varmış zatenMalesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.
Bende 7 bine kiraladım 11 bin istediler başka yerde para iadesi alırsanız olur heralde
Zaten artık gelinliğde vereceğini sanmıyorum vermeyeceğini söyledi yasal işlem başlıyacakBende 7 bine kiraladım 11 bin istediler başka yerde para iadesi alırsanız olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?