Soru

Dilara5560

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
83
-22
1
24
Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim

Sözleşme olduğu halde para iademi ala bilirim yani demi

Ben bedav

Nasıl anlamak istiyosan öyle anla 😉
Sözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.

Bn gelinlikçiyim, sözleşmede ne yazıyor onu okuyun. Ayrıca üzerinde tadilat veya kesim olmadıysa ücretin tamamını alabilirsiniz..eğer sizin için özel dikilip kiralanan üründe gelinlikçi Bn danteli veya bedeni kestim diyip belli bşr miktar sizden kesebilir. Ama hali hazırda bir ürünse hemen gidin ve vazgeçtiğiniz söyleyip paranızı geri alablrsşnşz. Bn müşterime tamamını vermiştim.

Sözleşmede cayma haklarıyla ilgili ne yazıyor. Sözleşmede ki ibareler önemli...sözleşmedeki kiralık bölümünü dikkatlice okuyun, ona göre paranızı talep edebilirsiniz.
Instagram adresimi versem size bı ordan iletişime geçe bilirmiyiz rica etsem

Veyada sözleşmeyi şöyle paylaşıyım ordan bakın

Eklentiler

Serbest piyasa denilen bir şey var. Pazarda dahi ortalama bir fiyat belirlemelere rağmen kimi tezgahta 10 lira kimisinde 12 lira. Cimer'e şikayet etmek falan çok saçma. O kadar önemsiyorsanız baştan iyice gezip kaporta verseydiniz.
Ben de öyle zannetmiştim.Ama konu sahibi bir gelinlik kiralamak için kapora vermiş.10 bin tl.O gelinlikten vazgeçmiş.2 bin tl kalsın,benim 8 bin tl paramı versin diyor.

Veyada sözleşmeyi şöyle paylaşıyım ordan bakın
Hiç bir koşulda iade ve değişim yoktur maddesi var, ama tüketicinin bu hakkı var... Siz tüketici hakları için arayın sözleşmedeki ibareyi söyleyin bna göre alırsınız. Ama vakit geçmeden. Çünkü size kiralandığı için başka birine rezerve edemiyorlar... Whatsaptan yazın bir an önce ki fazla bir zmn geçmesin...

Ama şunu belirteyim sizin gelinliğinizle diğer gelinlik aynı standartlarda mı? Bnde kiralık 7 bin de var 10 binde, 15 binde, 18 binde... Bu ürüne göre fiyat değişiyor...

Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim
Malesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.

11 bin liralık kiralama için 10 bin kapora çok değil mi?
Çok vermiş zaten ben o kadar vermezdim. 2-3bin verirdim.ama gelinliği gördüğünde büyük ihtimalle çok beğendi ve o gazla 10 bin verdi.anlasmayi bilmiyorum ama adam kapora adı altında aldıysa sıkıntı.

Çok vermiş zaten ben o kadar vermezdim. 2-3bin verirdim.ama gelinliği gördüğünde büyük ihtimalle çok beğendi ve o gazla 10 bin verdi.anlasmayi bilmiyorum ama adam kapora adı altında aldıysa sıkıntı.
Yukarıda sözleşmeyi paylaşmış.Kapora adı altında vermiş.

11 bin liralık kiralama için 10 bin kapora çok değil mi?
Ya ayrıca adamdan 8 bin istiyor adam bin TL de temizlik için istiyormuş 2bin için bu kadar kendini üzmeye değer mi diye düşünmeden edemedim evet evlilik çok zor her şey pahalı. O kadar begenmese tak diye 10 bin vermezdi.madem beğendi içine sineni giysin. Abimin bir lafı var balığa giden ıslanır. Düğün dernek olaylarında gidiyor para.

Hiç bir koşulda iade ve değişim yoktur maddesi var, ama tüketicinin bu hakkı var... Siz tüketici hakları için arayın sözleşmedeki ibareyi söyleyin bna göre alırsınız. Ama vakit geçmeden. Çünkü size kiralandığı için başka birine rezerve edemiyorlar... Whatsaptan yazın bir an önce ki fazla bir zmn geçmesin...

Ama şunu belirteyim sizin gelinliğinizle diğer gelinlik aynı standartlarda mı? Bnde kiralık 7 bin de var 10 binde, 15 binde, 18 binde... Bu ürüne göre fiyat değişiyor...
Evet aynı şekilde

Kendi sayfasında bile 149 lira olan facelab serumu geçen gün gratis indiriminde 79 liraya aldım, internette başka sitelerde 200 falan.
Şimdi 'ben 200'e aldim' diye iade oluşturan kişi haklı mıdır?
Kimse sizi zorlamamis,kendiniz bulmuşsunuz. Ayrıca belki birebir aynı gelinlik değil, kumaş kalitesi farklı. Belki sizin gittiğiniz yer daha köklü tarihe sahip - bir bilinirliği var,gelen ona güveniyor. Ama diğeri yeni bir firma. Bu yüzden birkaç bin çok da verseler onu tercih ediyorlar. Belki caddeye bakan yerde 40 bin kira oduyor ama diğeri ara sokakta 15 bin kira ödüyor.
Öyle ya da böyle serbest piyasa ekonomisi. Kadın kendine fiyat bicmis, satmış. İyice araştırıp ödeme yapsaydiniz keşke. Gelinliği aldıktan sonra neden arastiriyorsunuz ki emsal değerini.
Bilemedim, umarım kadın öder ama kadının konuda bir suçu yok bence

Bende 7 bine kiraladım 11 bin istediler başka yerde para iadesi alırsanız olur heralde

Malesef verilen kapora geri alınmıyor . Yanıyor o gelinliğe isinacaksiniz.
Yasal yollardan alma hakkım varmış zaten
Bende 7 bine kiraladım 11 bin istediler başka yerde para iadesi alırsanız olur heralde

Zaten artık gelinliğde vereceğini sanmıyorum vermeyeceğini söyledi yasal işlem başlıyacak

Back
X