Soru

Dilara5560

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
83
-22
1
24
Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim

Yanlış anlamadıysam;11 bin lira olan gelinlik başka yerde 7 bin liraymış galiba.Konu sahibi 10 bin lira vermiş.2 bin lirasını geri istemiş.Elinizde fiş,fatura varsa şikayet edebilirsiniz ama tamamen aynı gelinlikse.

Son düzenleme:
Merhabalar ben nişanlıyım bı gelinlik kiraladım dün 11 bin liraya 10 bin lirasını peşin verdim dışarda başka mağzaya baktım 7 bin dedi nişanlım depremzede gelinlikciye gittim gerekirse 2 bin kes eksik ver dedim yapamam dedi acaba ne yapmam gerek nereye başvura bilirim
Elinizde kiralama sözleşmesi yok mu şartlar orda yazar.

fiş, fatura, sözleşme yok mu elinizde?

Benim anladığım gibiyse, siz o fiyatı uygun bulup anlaşmışsınız. Öbür mağazadaki fiyatından dolayı eksik vermek bence doğru değil. Birebir aynı gelinlik mi? Öyle olsa bile araştırıp öyle karar verseydiniz. Ben anlayamadım sanırım mevzuyu.
Başka mağzlaara bakmıştım hep aynı bugün bi mağzaya baktım öyle dedi

Keşke önceden iyi araştırıp karar verseydiniz.Cimere,tüketici haklarına şikayet edip belki paranızı geri alabilirsiniz.Araştırın isterseniz.Ama işlemler uzun sürebilir.
Cimere şikayette bulundum işte zabıta tanıdığım var o pazartesi yardımcı olalım dedi acaba başka yapa bileceğim bişey varmı diye sormak istedim

Nişanlınızın depremzede olması ile konunun ne alakası var? Sonuçta size zorla satmadılar o gelinliği..
Hoş gerçi nişanlısının durumunu bu kadar düşünen biri kiralayadabilirdi ya da daha çok fiyat araştırması yapıp uygun olanı da bulabilirdi..

Kâr zarar hesaplamanız da ayrı olay, yukarıda ki yorumlarda o hesabı yapmışlar bir göz atın..

Nişanlınızın depremzede olması ile konunun ne alakası var? Sonuçta size zorla satmadılar o gelinliği..
Hoş gerçi nişanlısının durumunu bu kadar düşünen biri kiralayadabilirdi ya da daha çok fiyat araştırması yapıp uygun olanı da bulabilirdi..

Kâr zarar hesaplamanız da ayrı olay, yukarıda ki yorumlarda o hesabı yapmışlar bir göz atın..
Anladığım kadarıyla bu kiralanmış gelinlik fiyatı zaten.

Back
X