sorular.....

Ya ben tam emin degilim ama toplum sağlığı merkezlerinde ücretsiz prezervatif verilior olmalı. Yani oyle hatirliorum. Belki ordan alsaniz bi deneseniz hani orda genelde ebeler falan oluyor daha rahat olursunuz.

canım benim..
eşim isteksizse ve ben onu bi şekilde çekmeye çalışıyosam inat yapıyo..
bi kere gecelik giymeyi denedim sert bi şekilde çıkarttırdı..
istemiyorum senin öyle şeyler giymeni,ucuz kadın gibi oluyosun dedi..onları giymeden de seni arzuluyorum ben dedi..
çok kırıldım bi daha da cesaret edemedim..hala çeyiz fantezi geceliklerim dolapta bi kere bile giyemedim...

çok şaşırdım gerçekten o gecelikleri giydiğimde çıldırıyor benim adam

Aynen canım. Aynı durumdan muzdaribiz ve havalar da öyle sıcak ki benim bile halim olmuyor yapış yapış. Ben de çok düşünüyor ve üzülüyorum ama olur arada yorgundur sıcaktır kafası doludur. Hemen korkuya kapılma.

Şuan şoktayım.. Çok abidik gubidik tarz gecelikler mi ki canım?
Doğrusu bazıları bana da öyle geliyor.. Ama hem seksi, kışkırtıcı hem de masum gecelikler bulabilirsin..
Ben hep onları tercih ederim.. Erkeklerin çoğu da bu tarz değişiklikleri ister sanıyorum..
Ben sana özelden atayım diyeceğim ama özelden resim eklenmiyor

aynen cnm sağlık ocaklarında verilior ücretsiz

Sağlık ocağında verilenlerin kaliteli olmayacağını düşünüyorum ben..
Kaliteli midir?
Ay bir kere bim in alıp denedik canım yandı resmen alerji oldu sanırım çok kötüydü kızlar yaa..
Bence en bilindik marka ile olmalı tanışma, adam zaten önyargılı risk alınmamalı..

Korunduğunuza göre bebek istemiyorsunuz sanırım...
Belkide gerçekten içerde boşalamadığı için isteksiz davranıyordur emin olamayız tabi onu eşiniz bilir..
Ama risk alırmısınız bilmem (ki geri çekilmeyle ilişkiye giriyorsunuz ve buda risk taşıyor asla kesin bir korunma yöntemi değildir) katiyen çocuk istemiyorsanız ama şöyle birşey önerebilirim..
Bilirsiniz ki kadın yumurtlama döneminde değilse hamile kalamaz..
Adetinizin bittiği ilk 5 gün mesela eşinizin istediği şekilde ilişkiye girseniz..
Sonra yumurtlamanızı takip edersiniz.. geçip bitincede yine eşinizin isteğine göre hareket edersiniz..

Dediğim gibi yok asla içeri boşalsın istemem günleride öyle takip edemem aman diyorsanız geri çekilmeyle bile bu işin riski var ve yine hamile kalabilirsiniz.. yani öylede böyle risk olacak.. bari eşinizle aranızda soğuma olmasın..
Çünkü anlattığınıza göre adam pek tınlamıyor anca siz atağa geçince

Benimde sorum var bu arada: İçeriği silmeyi mi düşünüyorsunuz.. alıntılamayın demişsiniz?

Üzüldüm.

Konuda ise geri çekilmenin bir yöntem olduğunu düşünmüyorum. Ama bunu zaten anlamışsınız sanırım. Çünkü arka arkaya yapamazsınız bir kere. Eğer içinde biraz sperm kaldıysa hamile kalma riskiniz artıyor.
Prezervatifte de her seferinde değiştirilmesi gerekiyor. Bzen ters takınca çıkarıp düzünü çeviriyorlar o da hamilelik riski taşıyor. Ama işte bunları erkeğin azıcık bilmesi gerekiyor. Sizinle konuşmayan insanla bu bilgiler nasıl paylaşılır bilmiyorum.

Aynen ben de onu önerecektim. Ben henüz kadın doğumcuya gözükmedim yani hap falan yok prezervatifi ben de sevmiyorum zaten. Ve biz de bu şekilde korunyoruz ama şu var benim periyodlarım çok düzenlidir. Konu sahibinin başını yakmayalım. Riskli çünkü. Gerçi geri çekilme de riskli...

Çıkartıp tersini mi ? Hadi canım ?

Yok canım zaten konu sahibi kendini az çok biliyordur..
Adetlerinde dengesizlik varsa tabiki ona kendisi karar verecek...
Hadi diyelim adet dönemi düzenli değil yinede adeti bittikten ilk 5 gün o şekil deneyebilirler..
Sonraki haftalar riski olabilir diyorsa yumurtlama dönemi geçti sanıp aslında geçmemişse evet o zaman yakmayalım başını gerçekten
Ama yöntemleri onu bunu geçtim en sağlıklı karar bence eşiyle oturup konuşması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…