- Emoji Skoru
- 7.570
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi nurdegilnurella
-
Adamlar gayet mantıklı hareket etmiş. Gereksiz bir tavrınız var.Bizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
Evet diyorsun da güzelim kuyumcular neden bizden satarken alırken bir sürü fark alıyor.
sana laf anlatamıcam cidden anlamamaya yemin etmişsinEvet diyorsun da güzelim kuyumcular neden bizden satarken alırken bir sürü fark alıyor.
İnsanlar size tavrınızın yanlış olduğunu söylüyor. Israrla kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunhz. Elalem de olumsuz örneklerde bize ne oluyor, olumlularda bizim burada herkese dönüyor. Böyle şeyleri problem edecekseniz hiç girişmeyin evlilik işlerine. 50 bin az para mıdır da bana sormadılar deyip duruyorsunuz. Bu üslupla ve bakışla siz burada konu açmaya doyamazsınız.Benim istediğimin alınması gerekiyordu her yerde boyle kiz seciyo istediğini sorulmadan alınması cok mu normal
sana laf anlatamıcam cidden anlamamaya yemin etmişsin
Hepsinden alıyorlar ya kaç tane bilezik bozdurdum kendime ait yine aldım bak kuyumcu sektöründe çalıştım diyorum hala hyr diyorsun bence bilgisi olmayan başkası ama. Napıyo adam bu burme bu ajda diye mi ayırıyor yoksa tartıyor öyle mi satıyor alıyor o fark dediğin makas aralığıNeden geriliyorsun?Bilgim yok de bari..
Ben yıllardır Altın, bilezik alır satarım senin dediğini hiçbir kuyumcu uygulamıyor.
O zaman milletten fark almasınlar.. Neden alıyorlar?
ay abart ya evlenince gider değiştirirsin bi bilezik için yaptığın tantanaya bakBizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
Hepsinden alıyorlar ya kaç tane bilezik bozdurdum kendime ait yine aldım bak kuyumcu sektöründe çalıştım diyorum hala hyr diyorsun bence bilgisi olmayan başkası ama. Napıyo adam bu burme bu ajda diye mi ayırıyor yoksa tartıyor öyle mi satıyor alıyor o fark dediğin makas aralığı
hepsi aynı diyorumİşçilik farkı diyorlar.. Sen işçilik yok diyorsun.
Herhalde hepsinden alınıyor onu biliyoruz.Hepsinden alıyorlar ya kaç tane bilezik bozdurdum kendime ait yine aldım bak kuyumcu sektöründe çalıştım diyorum hala hyr diyorsun bence bilgisi olmayan başkası ama. Napıyo adam bu burme bu ajda diye mi ayırıyor yoksa tartıyor öyle mi satıyor alıyor o fark dediğin makas aralığı
Bilezikte modelden modele değişmiyor ya hani?Herhalde hepsinden alınıyor onu biliyoruz.
hepsi aynı diyorum
Hasır farklı ben düz bileziklerden bahsediyorum?22 ayar aynı gramdaki Trabzon işiyle Ajda aynı değil işçilik farkı alınıyor Trabzon hasırı satarken zarar eder.
Hanımlar aslında aynı şeyi söylüyor olabilirsiniz. İşçilik bilezik alınırken ödenir. Aynı gram bir ajda ve işçilikli bilezik aynı fiyattan alınmıyor ama satarken aynı.İşçilik farkı diyorlar.. Sen işçilik yok diyorsun.