Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamlar gayet mantıklı hareket etmiş. Gereksiz bir tavrınız var.

Benim istediğimin alınması gerekiyordu her yerde boyle kiz seciyo istediğini sorulmadan alınması cok mu normal
İnsanlar size tavrınızın yanlış olduğunu söylüyor. Israrla kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunhz. Elalem de olumsuz örneklerde bize ne oluyor, olumlularda bizim burada herkese dönüyor. Böyle şeyleri problem edecekseniz hiç girişmeyin evlilik işlerine. 50 bin az para mıdır da bana sormadılar deyip duruyorsunuz. Bu üslupla ve bakışla siz burada konu açmaya doyamazsınız.
İnsanlar sadece oğulları sizinle evlenmek istedi diye böyle bir muameleyi de idare etmek zorunda değil nihayetinde.

sana laf anlatamıcam cidden anlamamaya yemin etmişsin

Neden geriliyorsun? Bilgim yok de bari..

Ben yıllardır Altın, bilezik alır satarım senin dediğini hiçbir kuyumcu uygulamıyor.

O zaman milletten fark almasınlar.. Neden alıyorlar?

Altın muhabbeti sıktı gerçekten farklı olsa ne olur aynı olsa ne olur??? Hepsini kolunuza takıp şıngır şıngır gezecek misiniz? Bir dandik altın yüzük için millet birbirinin gırtlağını kesiyor.Düğünden sonra bozdurup arababev vb yatırıma kullanacağınız şey için fazla laga luga yapıyorsunuz.Ha!! babanıza söyleyin ne olur taş taş üstünde bırakmasın ayrılın çocuk için hayırlısı budur belki de......

Neden geriliyorsun? Bilgim yok de bari..

Ben yıllardır Altın, bilezik alır satarım senin dediğini hiçbir kuyumcu uygulamıyor.

O zaman milletten fark almasınlar.. Neden alıyorlar?
Hepsinden alıyorlar ya kaç tane bilezik bozdurdum kendime ait yine aldım bak kuyumcu sektöründe çalıştım diyorum hala hyr diyorsun bence bilgisi olmayan başkası ama. Napıyo adam bu burme bu ajda diye mi ayırıyor yoksa tartıyor öyle mi satıyor alıyor o fark dediğin makas aralığı

ay abart ya evlenince gider değiştirirsin bi bilezik için yaptığın tantanaya bak

İşçilik farkı diyorlar.. Sen işçilik yok diyorsun.

Herhalde hepsinden alınıyor onu biliyoruz.

İşçilik farkı diyorlar.. Sen işçilik yok diyorsun.
Hanımlar aslında aynı şeyi söylüyor olabilirsiniz. İşçilik bilezik alınırken ödenir. Aynı gram bir ajda ve işçilikli bilezik aynı fiyattan alınmıyor ama satarken aynı.

@nurdegilnurella
Kaç yaşındasın?
Bana yaşın küçük gibi geldi. 19-20?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`